- 31 Ocak 2019
- 350
- 272
- 103
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
bilemiyorum belki doktorun öyle istiyordur aklıma başka birşey gelmiyorBende öyle yapıyorum da aklıma takıldı hemşire neden öyle söyledi diye
ben bir kez aşılama yaptırdım. Tüp bebek merkezinde görüştüğüm doktor senin için aşılama çözüm değil dedi. Hiç yaptırmadan da gelsen ben sana aşılamayı öneri olarak sunmazdım dedi.M
Yalnız değilsin dert yuvama düştü düşeli gözümden yaş eksik olmadı ama bi bakıyorsun su gibi geçip gitmiş nasıl olucak dediklerin... korkma topla cesaretini devlette yarı fiyatına yaptırabilirsin ama bildiğim kadarıyla prosedürleri var 3 aşılama başarısızlığı sonrası tüp bebeğe geçiceksin özeller de 13 15 bin civarı 1 Ayda da hamilesinrabbimin izniyle
Kaç yaşındasın peki sorun ne aşılama hic sorunu olmayan birimde bile %15 sen hic canını sıkmaben bir kez aşılama yaptırdım. Tüp bebek merkezinde görüştüğüm doktor senin için aşılama çözüm değil dedi. Hiç yaptırmadan da gelsen ben sana aşılamayı öneri olarak sunmazdım dedi.Çok zormuş arkadaşlarım bebekleriyle mi hep hasret gidereceğim. Ben en başından beri hep çok olumsuzum.
bende polikistik over var. normal yolla denemen ile aşılama arasında hiçbir fark yok senin için dedi. 28 yaşındayım 3 buçuk yıllık da evliyim. artık psikolojik olarak çok yıkıldım. tüp bebek de çok maliyetliKaç yaşındasın peki sorun ne aşılama hic sorunu olmayan birimde bile %15 sen hic canını sıkma
Sayılı günün kaldı kuzm ben 2 aydır transfer bekliyorum artık sabrım da kalmadı heyecanımda umudum zaten yok7. gün
çok haklısın bizim cok masrafımız oldu hala da oluyo transferden sonra ki iğnelerim 1 haftalık 200 tl ve 3 ay kullanılacak 2 aydır transfer bekliyorum emek çaba zaman yorgunum bazen ölmek istiyormbende polikistik over var. normal yolla denemen ile aşılama arasında hiçbir fark yok senin için dedi. 28 yaşındayım 3 buçuk yıllık da evliyim. artık psikolojik olarak çok yıkıldım. tüp bebek de çok maliyetli
çok haklısın bizim cok masrafımız oldu hala da oluyo transferden sonra ki iğnelerim 1 haftalık 200 tl ve 3 ay kullanılacak 2 aydır transfer bekliyorum emek çaba zaman yorgunum bazen ölmek istiyormbende polikistik over var. normal yolla denemen ile aşılama arasında hiçbir fark yok senin için dedi. 28 yaşındayım 3 buçuk yıllık da evliyim. artık psikolojik olarak çok yıkıldım. tüp bebek de çok maliyetli
merhaba bende Salı günü doktora gittim sadece iki yumurta var onlar da yeteri olgunlukta dedi hemen çatlatma iğnesi verdiler bugünde yumurtaları topladılar inşallah döllenme olur yarın haber verecekler... bildiğim kadarıyla yumurta çoğaltma gibi bişey olmuyorBirde çok merak ettiğim konu bende 5 yumurta saydı ilaçla çoğalmaz dimi yumurta adeti sadece büyürler siz kaç yumurtla ille başladınız acaba bana belki diğer ay yaparız dedi çok hevesliydim
tebrikler,darısı başımızaKızlar yarın test günüm sabah okula giderken kan vercem tekrar test yaptım yine pozitif inşallah kanda güzel çıkar bana dua edin Allah im herkese versin
Hayırlı uğurlu olsun bitanem, öbür topikten tanışığız seninle, hoşgeldin aramızaMerhabalar bende bugün başladım tedavime çok heyecanlıyımrabbim yar ve yardımcımız olsun
Daha bugün başlamışsın cnm, merak etme, sayıda artış oluyoBirde çok merak ettiğim konu bende 5 yumurta saydı ilaçla çoğalmaz dimi yumurta adeti sadece büyürler siz kaç yumurtla ille başladınız acaba bana belki diğer ay yaparız dedi çok hevesliydim
İlaçlarla yumurta sayın değişebiliriz canım hayırlı olsun tedavin,anlamadım tedavi gelecek aya kalabilir demişsin iğnelere başladın mı başlamadın mı?Birde çok merak ettiğim konu bende 5 yumurta saydı ilaçla çoğalmaz dimi yumurta adeti sadece büyürler siz kaç yumurtla ille başladınız acaba bana belki diğer ay yaparız dedi çok hevesliydim
Harika inşallah sağlıkla kucağına alırsınKızlar yarın test günüm sabah okula giderken kan vercem tekrar test yaptım yine pozitif inşallah kanda güzel çıkar bana dua edin Allah im herkese versin
Histereskopi oldunuz mu ,rahım bozukluklarının sebebı ıle dr unuz bişi dedımı ,benim de t gibi ,dogustan oluyo dedı birde amnıyoassist diye bişi varmıs rahmımdeselam herkese. umarım hepimiz hamile kalırız. bende 3. denememi yapıcam. amh düşüklüğü var ve yarım rahimliyim. düşüklerim oldu maalesef. inşşallah bu deneme son olur hayırlısıyla bebişimiz gelir bize.adet oldum bugun pazartesı ılk ıgemı olacagım.
İnşallahh aşılamada 13 dü burda beş çıktıDaha bugün başlamışsın cnm, merak etme, sayıda artış oluyo
İğneler hafta sonu klomen verdi bide bir kortizon ilacı yavaşça takiple artacak dedi bakalım bismillah dedikİlaçlarla yumurta sayın değişebiliriz canım hayırlı olsun tedavin,anlamadım tedavi gelecek aya kalabilir demişsin iğnelere başladın mı başlamadın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?