• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

merhaba bende Salı günü doktora gittim sadece iki yumurta var onlar da yeteri olgunlukta dedi hemen çatlatma iğnesi verdiler bugünde yumurtaları topladılar inşallah döllenme olur yarın haber verecekler... bildiğim kadarıyla yumurta çoğaltma gibi bişey olmuyor
Hımm olabilir bende öyle tahmin etmiştim nasip kaliteli büyüsün bari :KK43: sende haberini bize de ver mutlaka

Sayılı günün kaldı kuzm ben 2 aydır transfer bekliyorum artık sabrım da kalmadı heyecanımda umudum zaten yok
Canim polikistik overlilerin sansi tup bebekte daha fasla olmuyirmu.mesela benim 5 yumurtam var polikistik overlilerin igneyle 15 20 yunurtasi oluyor.ve hepsi hamile genelde tupbebekle

Kizlar merhaba bugun bende opu oldu 28 yumurta toplandi doktor yine iyi gozukmuyolar dedi.simdi aradilar 10 tanesin dollemeye birakmislar onlarda hic iyi deilmis. Digerlerinide bekletmisler belki kendilerini gelistirir diye en kotu sonuca hazir olun dediler. Gecen sefer de ayni sorun oldu 25 yumurtadan 9 embrion oldu ve besinci gune kadar hic biri kalmamisti bakalim. ALLAHtan umut kesilmez diyib bekliyorum...

Kizlar merhaba bugun bende opu oldu 28 yumurta toplandi doktor yine iyi gozukmuyolar dedi.simdi aradilar 10 tanesin dollemeye birakmislar onlarda hic iyi deilmis. Digerlerinide bekletmisler belki kendilerini gelistirir diye en kotu sonuca hazir olun dediler. Gecen sefer de ayni sorun oldu 25 yumurtadan 9 embrion oldu ve besinci gune kadar hic biri kalmamisti bakalim. ALLAHtan umut kesilmez diyib bekliyorum...
Meraba ben de iki tedavimde bu sonuçla karşılaştım şimdi 3. Tedavideyim bakalım ne olacak bende hafif pko var hormonal her şey normal ama yumurtalar ile yaramıyor sizde de sorun pko mu

Meraba ben de iki tedavimde bu sonuçla karşılaştım şimdi 3. Tedavideyim bakalım ne olacak bende hafif pko var hormonal her şey normal ama yumurtalar ile yaramıyor sizde de sorun pko mu
Bana ilk pko demislerdi fakat sonra pko digilsin her ay normal adet goruyosun sadece prolaktin cok yuksekdi dostinex kullaniyorum amh yuksek bende keske bir yumurtam olsaydida saglikli olsaydi diyorum... sizde kac yumurta toppandi transfer oldumu hic!

Bana ilk pko demislerdi fakat sonra pko digilsin her ay normal adet goruyosun sadece prolaktin cok yuksekdi dostinex kullaniyorum amh yuksek bende keske bir yumurtam olsaydida saglikli olsaydi diyorum... sizde kac yumurta toppandi transfer oldumu hic!
Benim de sadece amh yüksek hormonlar ve adet düzenim normal saati saatine olurum benim ilk tedavide 20 ikinci tedavide az olsun kaliteli olsun dediler 10 tane toplandı ama elde var 0 hiç transfere gidemedim malesef takviye olarak omepaq10 kullandım uzun zamandır yine aynısı olacak diye korkuyorum şuan

Back
X