- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
O kürlere dikkat et kuzm bazen TErs tepebiliyorIncir kuru yapıyorum basladim adetle
Ben özelde yaptırıyorum canım 18 i buluyor ilaçlarlamerhabalar,
2 senedir bebek istiyoruz ancak olmadı pkos varmış bende. Bu sebeple gebe kalamıyormuşum. Biz de tüp bebek düşünüyoruz artık. Tüp bebeğe başlamak için psikolojik ve maddi açıdan hazır olmak önemli. Maddi açıdan külfeti ne kadar oluyor ortalama? SGK nasıl destekliyor. Şartları neler, bilen var mı ? Bir de tüp bebek merkezleri bana güven vermiyor. bu süreçleri nasıl aştınız ? psikolojisi benim gibi alt üst mü herkesin
İğnenin üzerinden 14 gün geçmiş. Onun etkisi değildir. Yarın transferin10. günü kan testi yaptırın.Kızlar 9. Gunum transfer olalı 28 mayısta catlatma ignesi oldum etkisi gecmismidir cuma test günümdü dayanamadım
Hadi yaaaa.bide buyutmez felan yumurtalarimi .korktum simdiiii.O kürlere dikkat et kuzm bazen TErs tepebiliyor
Kaç yumurta olup kaçı döllendi canım. Hepsi donduruldumuBenim toplama Nisan ayında oldu donduruldu Canım önümüzdeki hafta transferim olucak allah izin verirse
İnşallah ben cumayı bekleyeyim diyorum kan testi için dr sabret demistiİğnenin üzerinden 14 gün geçmiş. Onun etkisi değildir. Yarın transferin10. günü kan testi yaptırın.
Ay valla bebiş gibi duruyor nasıl da koyu çıkmış. Maşallah maşallah.
Cumaya ne kaldı ki. Bence de sabret. Hayırlısı olsun inşallah. Benim de salı günü testim. Daha 1 hafta varİnşallah ben cumayı bekleyeyim diyorum kan testi için dr sabret demisti.
Benm 3. Gğn 2 embryom var cnmKaç yumurta olup kaçı döllendi canım. Hepsi donduruldumu
BCumaya ne kaldı ki. Bence de sabret. Hayırlısı olsun inşallah. Benim de salı günü testim. Daha 1 hafta var
bekleme cnm hic bir anlamı yok 12. Gğn kanda çıkar kesin ki sen zaten 14. Gün idrarda görmüşsün çift cizgiyi tebrikler cnm büyük ihtimal Anne oluyorsnİnşallah ben cumayı bekleyeyim diyorum kan testi için dr sabret demisti
Merk etme bineorun yoksa yumurtaların büyür göbekten hormonlarla hic sen kendini üzme ne ilaç kullanıyorsun dondururmu taze transfermiHadi yaaaa.bide buyutmez felan yumurtalarimi .korktum simdiiii.
Yalnız değilsin dert yuvama düştü düşeli gözümden yaş eksik olmadı ama bi bakıyorsun su gibi geçip gitmiş nasıl olucak dediklerin... korkma topla cesaretini devlette yarı fiyatına yaptırabilirsin ama bildiğim kadarıyla prosedürleri var 3 aşılama başarısızlığı sonrası tüp bebeğe geçiceksin özeller de 13 15 bin civarı 1 Ayda da hamilesinmerhabalar,
2 senedir bebek istiyoruz ancak olmadı pkos varmış bende. Bu sebeple gebe kalamıyormuşum. Biz de tüp bebek düşünüyoruz artık. Tüp bebeğe başlamak için psikolojik ve maddi açıdan hazır olmak önemli. Maddi açıdan külfeti ne kadar oluyor ortalama? SGK nasıl destekliyor. Şartları neler, bilen var mı ? Bir de tüp bebek merkezleri bana güven vermiyor. bu süreçleri nasıl aştınız ? psikolojisi benim gibi alt üst mü herkesin
Pardon cnm ben yanlış anlamışımİğnenin üzerinden 14 gün geçmiş. Onun etkisi değildir. Yarın transferin10. günü kan testi yaptırın.
Ay valla bebiş gibi duruyor nasıl da koyu çıkmış. Maşallah maşallah.
Prospektuste Bi kısmının dışarı çıkmasının normal olduğu yazıyordu yanlış hatırlamıyorsamCrinone jel kullanan varmı ya fazla geri geliyor
Bende öyle yapıyorum da aklıma takıldı hemşire neden öyle söyledi diyeİnce kısmın tamamını sokup kalın tarafından sıkıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?