Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

benim ikinci tup bebek denemem. 3 tane embriyo kaldi, simdi iki tanesini koydurmayi dusunuyoruz. haziran adetiyle bende basliycam tedaviye . haziran adetinin ikinci gunu dogum kontrol hapiyla baslayip tahmini transferim allah kismet ederse agusta olaca. insallah hersey yolunda gider .ilk koydurdugum 9 haftalikken vakumlu kurtajla aldirmak zorunda kaldim kalp atisini duyamadigimiz icin
Allah hepimize hakkimizda olan en hayirlisini versin
Allah cocuk isteyen ve dogmasini bekleyen her bayanin ellerine sagsalim melekler nasip etsin

benim ikinci tup bebek denemem. 3 tane embriyo kaldi, simdi iki tanesini koydurmayi dusunuyoruz. haziran adetiyle bende basliycam tedaviye . haziran adetinin ikinci gunu dogum kontrol hapiyla baslayip tahmini transferim allah kismet ederse agusta olaca. insallah hersey yolunda gider .ilk koydurdugum 9 haftalikken vakumlu kurtajla aldirmak zorunda kaldim kalp atisini duyamadigimiz icin
Allah hepimize hakkimizda olan en hayirlisini versin
Allah cocuk isteyen ve dogmasini bekleyen her bayanin ellerine sagsalim melekler nasip etsin

Ben 29 mayısta adet olacaktım. O Hun tepecikten çağırdılar rapor için gittim raporum onaylandı. Adetin 2. Günü gel dediler ben de adetim sokulsun diye adaçayı vs ne gerekirse içtim ama maalesef cuma akşam adet oldum. Bayram tatili nedeniyle de doktora gidemedim. Temmuzda anca başlanacak tedavi. Söyledikleri gibi doğum kontrol ile başlarlarsa agustosa kalacak. 4 kasımda yaşım da doluyor. İlk tedavi olumsuz olursa yaşım dolacak diye korkuyorum. Ağustos da bayram var. Çok mutsuzum ya

Transfer günüm belli oldu kızlar perşembe nasipse transfer olacağım estrofem devam ediyorum ve crinone jel başladım
Çok az kalmış hayırlısı olsun inşallah,transfer kaçıncı güne denk gelmiş oldu yani? Benimde bugün 7.günüm estrofem kullanıyorum transfere az kaldı

Arkadaslar bende gonalf225 menapur 150 kullanıyorum bugün basladim.4 bi yumurtalıkta 2 diğerinde gorundu.insallah tedaviye cevap verirler hepsi.gecen tedavide bir yumurta döllendi transfer oldu ama sonuç negatifti.izmirde tedavi gören yokmu.medicalpark

Merhaba aynı tarihte transfer olucaz inş yavruların sana tutunur sağlıklı doğumlar olur rabbimin izniyle dualarımdasjnız

Merhaba cb
Merhaba canm Alllah işini rastgetirsin izmirdeyim bende Ahmet bey in elinden geleni yapıcana Eminim o sadece elinde ki bir yumurtayla güneş doğdurmuş insan Ben cok şeye şahit oldum olmazlar oldu tutmaz denilenler oldu 45 yasında ikizi olan var UMUT hep var kızlar

Inşaallah kuzum ya. Allahım söyletmiştir inşallah. Sende durumlar ne. geçen sefer denizlide tedavi oldum ben.ilk defa böyle az yumurtam olduğunu öğrendim şok oldm. Bu sefer de yine eğer cevap verirse 6 var. Inşallah hepsi büyür kaliteli dollenir.tutunur kucagimiza alırız

Incir kuru yapıyorum basladim adetle

Benim toplama Nisan ayında oldu donduruldu Canım önümüzdeki hafta transferim olucak allah izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…