• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

merhabalar,
2 senedir bebek istiyoruz ancak olmadı pkos varmış bende. Bu sebeple gebe kalamıyormuşum. Biz de tüp bebek düşünüyoruz artık. Tüp bebeğe başlamak için psikolojik ve maddi açıdan hazır olmak önemli. Maddi açıdan külfeti ne kadar oluyor ortalama? SGK nasıl destekliyor. Şartları neler, bilen var mı ? Bir de tüp bebek merkezleri bana güven vermiyor. bu süreçleri nasıl aştınız ? psikolojisi benim gibi alt üst mü herkesin :(

merhabalar,
2 senedir bebek istiyoruz ancak olmadı pkos varmış bende. Bu sebeple gebe kalamıyormuşum. Biz de tüp bebek düşünüyoruz artık. Tüp bebeğe başlamak için psikolojik ve maddi açıdan hazır olmak önemli. Maddi açıdan külfeti ne kadar oluyor ortalama? SGK nasıl destekliyor. Şartları neler, bilen var mı ? Bir de tüp bebek merkezleri bana güven vermiyor. bu süreçleri nasıl aştınız ? psikolojisi benim gibi alt üst mü herkesin :(
Ben özelde yaptırıyorum canım 18 i buluyor ilaçlarla

Kızlar 9. Gunum transfer olalı 28 mayısta catlatma ignesi oldum etkisi gecmismidir cuma test günümdü dayanamadım

Eklentiler

• 20190611_194256.webp
    20190611_194256.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar 9. Gunum transfer olalı 28 mayısta catlatma ignesi oldum etkisi gecmismidir cuma test günümdü dayanamadım
İğnenin üzerinden 14 gün geçmiş. Onun etkisi değildir. Yarın transferin10. günü kan testi yaptırın.
Ay valla bebiş gibi duruyor nasıl da koyu çıkmış. Maşallah maşallah.

Merhaba arkadaşlar,33 yaşındayım.Yaklaşık 11 aylık bir deneme sonucu çocuk sahibi olamayınca , (HSG dahil) gerekli tüm testlerimizi yaptırdık.Yapılan testler sonucu AMH 0.94,FSH 9.29 ve LH 6.38 olarak belirlendi ve yumurta rezervimin yaşıma göre çok düşük olduğu teşhisi konuldu.Eşim de ise morfoloji bozukluğu olduğu tespit edildi.Biz de geciktirmemek için aşılama vs. gibi tedavi yöntemlerini atlayıp direk tüp bebek yaptırmaya karar verdik.2019, Mayıs ayında 13 adet yumurtam toplandı ve bunun 9 tanesi ile işlem yapıldı.Bu 9 tane içerisinden 6 tanesi döllendi.Hepsi 1. kaliteydi.İlk transferim mayıs ayında yapıldı ve 1 adet, 3. günü embriyosu transfer edildi.Kalan 5 embriyodan da, 1.kalite olan 1 tanesi 6. gün donduruldu. Ancak ilk transferim başarısız oldu, doktorum embriyonun içeride gelişme sağlayamadığını söyledi.Haziran ayının sonunda dondurulan blastosist embriyomun transferi yapılacak. Açıkcası biraz stresliyim, zira ara vermeden yeni transfer yapılmasına hazır mıyım bilmiyorum.Sizlerinde takdirinde olduğu üzere uzun soluklu bir tedavi olduğu için gerek iğne ve ilaçlar, gerek başarısız sonuçlanan bir deneme sonrası psikolojik ve fizyolojik olarak çok hazır hissedemiyor insan kendini.Doktorumla da bu çekincemi paylaştım ancak ara vermenin bir anlamının olmadığını ifade etti ve yeniden ilaçlara başladık.Sonuç itibariyle , 6. gün embriyosu ile hamile kalan ve benim gibi peş peşe transfer olan,olduysa başarılı olan arkadaşların tavsiye ve desteğine ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim.Sevgiler.

M
merhabalar,
2 senedir bebek istiyoruz ancak olmadı pkos varmış bende. Bu sebeple gebe kalamıyormuşum. Biz de tüp bebek düşünüyoruz artık. Tüp bebeğe başlamak için psikolojik ve maddi açıdan hazır olmak önemli. Maddi açıdan külfeti ne kadar oluyor ortalama? SGK nasıl destekliyor. Şartları neler, bilen var mı ? Bir de tüp bebek merkezleri bana güven vermiyor. bu süreçleri nasıl aştınız ? psikolojisi benim gibi alt üst mü herkesin :KK43:
Yalnız değilsin dert yuvama düştü düşeli gözümden yaş eksik olmadı ama bi bakıyorsun su gibi geçip gitmiş nasıl olucak dediklerin... korkma topla cesaretini devlette yarı fiyatına yaptırabilirsin ama bildiğim kadarıyla prosedürleri var 3 aşılama başarısızlığı sonrası tüp bebeğe geçiceksin özeller de 13 15 bin civarı 1 Ayda da hamilesin 👶 rabbimin izniyle

Arkadaşlar bişey soracağım ama gülmeyin kınamayın😳 crinone jel kullanırken aplikatörün ince kısmının tamamını mı sokacağız ? Prospektüsünde öyle yazıyor ama hemşire yarıya kadar it demişti aklım karıştı yanlış mı yapıyorum diye

Benim bugün 6. Günüm. Minik minik kasılmalar hissediyorum. Kesin psikolojik :rolleyes:
Jelden sonra çıktım şimdi yarım saat yürüyüş yaptım. Bütün kasılmalara hazırım :dua:

Back
X