- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
Hangi merkezde tedavi oluyorsunuz ben Doğu'da yaşıyorum özel bir merkezdeyimBana ilk pko demislerdi fakat sonra pko digilsin her ay normal adet goruyosun sadece prolaktin cok yuksekdi dostinex kullaniyorum amh yuksek bende keske bir yumurtam olsaydida saglikli olsaydi diyorum... sizde kac yumurta toppandi transfer oldumu hic!
Kac yasintasiniz bu arada? Birde kalite icin ilaclar kullandinmi? Ben q10 omega 3 folik asit,demir d vitami propolis polen gibi seyker kullanmistim iki Ay... ilk doktorum bu degise bilr bazen iyi bazen kotu yumurtalar ola bilr demsdi fakat simdiki doktorum bunun degismehecegini soyledi bilmiyorum donasyonmi ne yapsam diye....Meraba ben de iki tedavimde bu sonuçla karşılaştım şimdi 3. Tedavideyim bakalım ne olacak bende hafif pko var hormonal her şey normal ama yumurtalar ile yaramıyor sizde de sorun pko mu
Hangi merkezde tedavi oluyorsunuz ben Doğu'da yaşıyorum özel bir merkezdeyim
Omepa Q10 ve imprly kullandım vücut her yçay aynı kalitede yumurta üretmiyor bence değişken bir şey buKac yasintasiniz bu arada? Birde kalite icin ilaclar kullandinmi? Ben q10 omega 3 folik asit,demir d vitami propolis polen gibi seyker kullanmistim iki Ay... ilk doktorum bu degise bilr bazen iyi bazen kotu yumurtalar ola bilr demsdi fakat simdiki doktorum bunun degismehecegini soyledi bilmiyorum donasyonmi ne yapsam diye....
Gecen ayda bi gecikme oldu test yaptim hafif silik sonrasinda gecikmeli adet geldi belkide onceki ay yasadigim stressfen dolayi falan... bilemiyorum artik sen kesinlikle etkilenme sende farkli ola bilir bende farkli umarim ayni sey yasamazsinOmepa Q10 ve imprly kullandım vücut her yçay aynı kalitede yumurta üretmiyor bence değişken bir şey bu
İki kez yaşadım inşallah bu kez yaşamamGecen ayda bi gecikme oldu test yaptim hafif silik sonrasinda gecikmeli adet geldi belkide onceki ay yasadigim stressfen dolayi falan... bilemiyorum artik sen kesinlikle etkilenme sende farkli ola bilir bende farkli umarim ayni sey yasamazsin
Amin canim ne zaman opu? Benide haverdar et belki banada umut olursunİki kez yaşadım inşallah bu kez yaşamamAllah yardımcımız olsun
Kızlar 344 değerim hala inanamıyorum Allah ım herkese nasip etsin
3 gün 2 taneydi canım ben 9 gun evde ogrendim ilk bugun kesinlesti sukur Allah ım herkese nasip etsinCok mutlu oldum adına cnm umut oldu bize de kaçıncı gğn embryosydu
Hımm olabilir bende öyle tahmin etmiştim nasip kaliteli büyüsün barisende haberini bize de ver mutlak surette
İnşallahhh çok sevindim darısı bana hatırlayamadım başta kaç yumurtan vardıBugün haber geldi yumurtalarım döllenmiş çok şükür inşallah hiç bi sorun çıkmadan devam eder herşey... sizinde inşallah herşey güzel olur
Daha yeni başladım canım inşallah sana umut olacak şeyler yazarımAmin canim ne zaman opu? Benide haverdar et belki banada umut olursun
Ben adetin 3. Günü gittim 2 yumurta vardı onlarda Olgun olduğu için o gece çatlatma iğnesi oldu bi sonraki gün toplandı bugün haber geldi embriyo oluşmuş yarında sorun çıkmazsa Pazartesi dondurucaklar adet döneminde tolandığı için rahim duvarı ince bidahaki ay herşey yolunda olursa inşallah transfer olurİnşallahhh çok sevindim darısı bana hatırlayamadım başta kaç yumurtan vardı
HAYırlısı olsun iki büyük 8 Küçük yumurta var dedi bana rezervim az mış gün için arayacaklar ne zaman gideceğim her seferinde kan alıyorlar hormon durumuna göre çağırıyorlar senden öyle miBen adetin 3. Günü gittim 2 yumurta vardı onlarda Olgun olduğu için o gece çatlatma iğnesi oldu bi sonraki gün toplandı bugün haber geldi embriyo oluşmuş yarında sorun çıkmazsa Pazartesi dondurucaklar adet döneminde tolandığı için rahim duvarı ince bidahaki ay herşey yolunda olursa inşallah transfer olur
kızlarrr bugun tedaviye başladım hayırlısıyla cok heyecanlı bi durum
Allah kucagımıza bebişlerimizi almayı nasip etsin cok değişik bi duygu bu başlangıç bile duygu durumumu anlatamam
Ben de pazartesi baslayacagim cok heyecanliyim..Rabbim once hayırlısını sonra muradimizi versin insallahkızlarrr bugun tedaviye başladım hayırlısıyla cok heyecanlı bi durum
Allah kucagımıza bebişlerimizi almayı nasip etsin cok değişik bi duygu bu başlangıç bile duygu durumumu anlatamam
Ben de 17 haziranda baslayacagim izmir irenbede.surec hakkinda pek fazla bilgim yok endiseyle karisik bir heyecan yasiyorum daha once normal bir dusugum olmustu ilk tup bebek denemem olacak.korkmuyorum da degil..Allahim hakkımızda hayirlisini versin insallahBende günleri sayıyorum.. 10 haziran adetin 2. Günü başlıyoruz nasipse..
Aklım çok karışık bir diyorum bu kez olur artık.. sonra diyorumki ya yine negatif olursa..
Dondurulmuş embriyo da kalmayacak tedaviye en baştan başlanacak bu kez de olmaz sa.. bi yandan ümitli bir yandan korkuyorum.. hayal kurmaya bile tedirgin oluyorum.. karmakarışık duygular içindeyim..
Kimseyle konuşamıyorum çünkü kimse bilmiyor tüp bebek yaptırdığımı 1. Tedaviyi de söylememiştik..
Negatif aldığım gün önemli bir toplantı vardı içim yana yana o insanların içine girdim.. gözlerim şiş.. göz gribi oldum dedim..
Neler yaşadım neler arkadaşlar sayfalarca yazsam bitmez inanki..
Inşallah bu kez yüzümüz güler.. allah bütün bekleyenlerin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah..
Ayni durumdayimMerhaba,
Bende ön görüşme için randevu aldım 19 Haziran'a süreç nasıl ilerliyor hiç bir şey bilmiyorum
Umarım hayırlısı olur hepiniz için
Hadi bakalim müjdeli haberler olsun insallahCanım bana da dün yumurta toplama işlemi yaptılar.12 tane toplanmış,bugün de aradılar 7 tanesi döllnemiş ve iyi durumdalarmış pazartesi ya da çarşamba transferim yapılacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?