Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Hangi merkezde tedavi oluyorsunuz ben Doğu'da yaşıyorum özel bir merkezdeyim

Meraba ben de iki tedavimde bu sonuçla karşılaştım şimdi 3. Tedavideyim bakalım ne olacak bende hafif pko var hormonal her şey normal ama yumurtalar ile yaramıyor sizde de sorun pko mu
Kac yasintasiniz bu arada? Birde kalite icin ilaclar kullandinmi? Ben q10 omega 3 folik asit,demir d vitami propolis polen gibi seyker kullanmistim iki Ay... ilk doktorum bu degise bilr bazen iyi bazen kotu yumurtalar ola bilr demsdi fakat simdiki doktorum bunun degismehecegini soyledi bilmiyorum donasyonmi ne yapsam diye....

Hangi merkezde tedavi oluyorsunuz ben Doğu'da yaşıyorum özel bir merkezdeyim

Ben turkiyede digilim farkli yerlerden yaptim ikisinide.. acaba ilkinde labaratuarmi sorun yapti diye keske oyle olsaydi bakalim yarin en son kesin soyliycekler...

Omepa Q10 ve imprly kullandım vücut her yçay aynı kalitede yumurta üretmiyor bence değişken bir şey bu

Omepa Q10 ve imprly kullandım vücut her yçay aynı kalitede yumurta üretmiyor bence değişken bir şey bu
Gecen ayda bi gecikme oldu test yaptim hafif silik sonrasinda gecikmeli adet geldi belkide onceki ay yasadigim stressfen dolayi falan... bilemiyorum artik sen kesinlikle etkilenme sende farkli ola bilir bende farkli umarim ayni sey yasamazsin

Gecen ayda bi gecikme oldu test yaptim hafif silik sonrasinda gecikmeli adet geldi belkide onceki ay yasadigim stressfen dolayi falan... bilemiyorum artik sen kesinlikle etkilenme sende farkli ola bilir bende farkli umarim ayni sey yasamazsin
İki kez yaşadım inşallah bu kez yaşamam Allah yardımcımız olsun

Hımm olabilir bende öyle tahmin etmiştim nasip kaliteli büyüsün bari sende haberini bize de ver mutlak surette
Bugün haber geldi yumurtalarım döllenmiş çok şükür inşallah hiç bi sorun çıkmadan devam eder herşey... sizinde inşallah herşey güzel olur
İnşallahhh çok sevindim darısı bana hatırlayamadım başta kaç yumurtan vardı

İnşallahhh çok sevindim darısı bana hatırlayamadım başta kaç yumurtan vardı
Ben adetin 3. Günü gittim 2 yumurta vardı onlarda Olgun olduğu için o gece çatlatma iğnesi oldu bi sonraki gün toplandı bugün haber geldi embriyo oluşmuş yarında sorun çıkmazsa Pazartesi dondurucaklar adet döneminde tolandığı için rahim duvarı ince bidahaki ay herşey yolunda olursa inşallah transfer olur

9. Gün
Jel sıkıyoruz bir kısmı sonraki saatlerde dışarı çıkıyor ya bugün o dışarı çıkan jel açık bembe olarak çıktı.

HAYırlısı olsun iki büyük 8 Küçük yumurta var dedi bana rezervim az mış gün için arayacaklar ne zaman gideceğim her seferinde kan alıyorlar hormon durumuna göre çağırıyorlar senden öyle mi

kızlarrr bugun tedaviye başladım hayırlısıyla cok heyecanlı bi durum
Allah kucagımıza bebişlerimizi almayı nasip etsin cok değişik bi duygu bu başlangıç bile duygu durumumu anlatamam
Ben de pazartesi baslayacagim cok heyecanliyim..Rabbim once hayırlısını sonra muradimizi versin insallah

Ben de 17 haziranda baslayacagim izmir irenbede.surec hakkinda pek fazla bilgim yok endiseyle karisik bir heyecan yasiyorum daha once normal bir dusugum olmustu ilk tup bebek denemem olacak.korkmuyorum da degil..Allahim hakkımızda hayirlisini versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…