Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

İyi geceler kızlar.bende bu ay tüp bebek tedavisine başlıcam.fakat ilk tedavim olacak tüp bebekte.hormon testleri hsg ultrason herşey gayet güzel dedi doktor.eşimde sıkıntı oldugu icin tüp bebek önerdi.fakat tüp bebek tedavisi nasıl başlanıyor yani gider gitmez başlatır mı iğne ilaçlara adetin ikinci günü.yoksa üç ay önceden takviye mi verir hiç bir bilgim yok eşim asker oldugu icin izin almada problem oluyo.süreç nasıl ilerliyor en ufak fikrim yok.

Merhaba,
Adetin 2. veya 3. günü muayeneye gidip her şey yolundaysa iğnelerini alıp o gün iğnelere başlarsın canım. İğne kullanımı çok uzun sürmüyor , süre tabi yumurtalarının verdiği cevaba yani kişiye göre değişiyor . Eşinin de sadece yumurta toplama günü seninle merkeze gitmesi yeterli, doktorun seni çağırdığı diğer günlerde sadece sen muayene oluyorsun eşinle ilgili bir durum olmuyor.

Çok sağol canım benim.biz il dışından gideceğimiz için 15 gün izin alacak eşim mecburi orda otelde kalırız 12 13 gün. Hiç bilmediğim için çok kafam karışmıştı gerçekten.ayrıca çok strese girmiş durumdayım tutacak mı tutmayacak mı diye

Biz de şehir dışından git gel yaptık ama çok yorucu oldu. Normalde 4-5 defa ortalama merkeze çağrılan kişileri okumuştum benimki 8 oldu. Otelde kalmak daha az yorucu olur eminim. Hayırlısı olsun inşallah hakkında

Evet yorucu oluyo gerçekten bize 5 saat uzaklıkta oldugu için arabayla git gel baya masraf çıkacağı için bizde otelde kalalım dedik aslında eşim asker oldugu için korkuyoruz yolda bişey mi olur mu diye böyle bir yol izledik.umarım herkes için tüm isteyenler için hayırlısı olur

Sayıya takılma canım kaliteli olsunlar da benden ilkin 19 yumurta toplandı ama sonuç koca bir sıfır inşallah dolu çıkarlar bize haber et :)
Canim ayni sorun bendede var kalite artsin diye nebyaptin ne durumdasin simdi?

Hangi ilaclar kullandin?

Canım bana da dün yumurta toplama işlemi yaptılar.12 tane toplanmış,bugün de aradılar 7 tanesi döllnemiş ve iyi durumdalarmış pazartesi ya da çarşamba transferim yapılacak inşallah

Amin canım ilk denemede neden embriyo olmadı ikincide ilaçlar mı değişti tedavi şekli mi değişti benim le tedavi gören bir arkadaşıma 3.gün taze transfer yaptılar tutmadı 4 embriyosu vardı geride onlar da 5. Güne geldiklerinde ölmüşler dondurulmadı o yüzden sordum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…