- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
tatlım ben İZmirdeyim bugun başladım ığnelere İzmir de dr ismi istersen tavseiye ederimIzmirde gören varmı tedavi. sizde durumlar nasıl kizlar.yas 34 benim. Yumurta yok
Merhaba bende ekim kasim gibi gitcem fiyat ne dediler sizeTedavi henüz başlamadı ama evet Kayseri de Acıbadem çağlar yazıcıoğlu n da başlayacağım bu ay ki adetle inşallah.
Canım ben medicalparka gidorum.basladinmi iğnelere ilk tedavimi doktorun kim.sorunun neydiki.cok sordumm:)tatlım ben İZmirdeyim bugun başladım ığnelere İzmir de dr ismi istersen tavseiye ederim
Ben de pazartesi başlıcam iğnelere. Ikinci tedavim ama Ben de heyecanliyim.insallah kaliteli çok ve olgun yumurtamız olur da hayırlısıyla hamile kalıp evladımızikucagimiza alırız amintatlım ben İZmirdeyim bugun başladım ığnelere İzmir de dr ismi istersen tavseiye ederim
İyi geceler kızlar.bende bu ay tüp bebek tedavisine başlıcam.fakat ilk tedavim olacak tüp bebekte.hormon testleri hsg ultrason herşey gayet güzel dedi doktor.eşimde sıkıntı oldugu icin tüp bebek önerdi.fakat tüp bebek tedavisi nasıl başlanıyor yani gider gitmez başlatır mı iğne ilaçlara adetin ikinci günü.yoksa üç ay önceden takviye mi verir hiç bir bilgim yokeşim asker oldugu icin izin almada problem oluyo.süreç nasıl ilerliyor en ufak fikrim yok.
Çok sağol canım benim.biz il dışından gideceğimiz için 15 gün izin alacak eşim mecburi orda otelde kalırız 12 13 gün. Hiç bilmediğim için çok kafam karışmıştı gerçekten.ayrıca çok strese girmiş durumdayım tutacak mı tutmayacak mı diyeMerhaba,
Adetin 2. veya 3. günü muayeneye gidip her şey yolundaysa iğnelerini alıp o gün iğnelere başlarsın canım. İğne kullanımı çok uzun sürmüyor , süre tabi yumurtalarının verdiği cevaba yani kişiye göre değişiyor . Eşinin de sadece yumurta toplama günü seninle merkeze gitmesi yeterli, doktorun seni çağırdığı diğer günlerde sadece sen muayene oluyorsun eşinle ilgili bir durum olmuyor.
Çok sağol canım benim.biz il dışından gideceğimiz için 15 gün izin alacak eşim mecburi orda otelde kalırız 12 13 gün. Hiç bilmediğim için çok kafam karışmıştı gerçekten.ayrıca çok strese girmiş durumdayım tutacak mı tutmayacak mı diye
Evet yorucu oluyo gerçekten bize 5 saat uzaklıkta oldugu için arabayla git gel baya masraf çıkacağı için bizde otelde kalalım dedik aslında eşim asker oldugu için korkuyoruz yolda bişey mi olur mu diye böyle bir yol izledik.umarım herkes için tüm isteyenler için hayırlısı olurBiz de şehir dışından git gel yaptık ama çok yorucu oldu. Normalde 4-5 defa ortalama merkeze çağrılan kişileri okumuştum benimki 8 oldu. Otelde kalmak daha az yorucu olur eminim. Hayırlısı olsun inşallah hakkında
Merhaba canım hayırlı olsun tedavin nerede hangi doktorda başladın tedaviyetatlım ben İZmirdeyim bugun başladım ığnelere İzmir de dr ismi istersen tavseiye ederim
Canim ayni sorun bendede var kalite artsin diye nebyaptin ne durumdasin simdi?Sayıya takılma canım kaliteli olsunlar da benden ilkin 19 yumurta toplandı ama sonuç koca bir sıfır inşallah dolu çıkarlar bize haber et :)
Hangi ilaclar kullandin?Bence oldu . Kısa protokolde 7 yumurtadan 5 i döllendi , 4 tane dondu, 1 tane transfer oldu . Bu beş embriyo nun 3 ü iyi kalite idi . Uzun protokol de 17 yumurta toplandı sadece 3 tanesi döllendi bunlardan ikisi imha oldu 1 tanesi de orta kalite kaldı ve transfer edildi . Gerçi uzun protokol de spermlerden dolayı bu şekilde az döllenme olduğunu söylediler ama bilemiyorum . Şu anda yumurta kalitesi için de ekstra vitamin kullanıyorum
Canım bana da dün yumurta toplama işlemi yaptılar.12 tane toplanmış,bugün de aradılar 7 tanesi döllnemiş ve iyi durumdalarmış pazartesi ya da çarşamba transferim yapılacak inşallahMerhaba arkadaşlar haziran ayında transfer olacak var mı aranızda? Benim gibi ilk deneyimi olanlar ve süreç hakkında çok fazla bilgisi olmayan arkadaşlara destek olur belki bu konu. İğne olmaya başladım bugün 3. İğnemi olucam. Yumurta toplandıktan sonra embriyolar teste gönderilecekmiş sanırım herşey yolunda giderse bir sonraki adet döneminde o da haziran ayı oluyor transfer yapılacak İnş. Beklemesi zor bir süreçmiş onu farkettimaynı durumda olan var mı aranızda
Uzun protokol de mi ?Hangi ilaclar kullandin?
Amin canım ilk denemede neden embriyo olmadı ikincide ilaçlar mı değişti tedavi şekli mi değişti benim le tedavi gören bir arkadaşıma 3.gün taze transfer yaptılar tutmadı 4 embriyosu vardı geride onlar da 5. Güne geldiklerinde ölmüşler dondurulmadı o yüzden sordum canımSelam ilk deneme taze transfer oldum ve sonuç negatif oldu.Embriyom olmadığı için 1 ay sonra 2. Tedaviye başladık şimdi 6 tane dondurulmuş embriyom varDoğum kontrol hapım bitti şuan estrofem kullanıyorum muhtemelen transfer tarihim 20 Haziran olacak.İnşallah hayırlısıyla hepimiz bebeklerimize kavuşuruz
Hayir canim kalite artmasi icinUzun protokol de mi ?
Ben prewomen kullanıyorum . Eşim de keçi boynuzu kürü, imrly ve emodex kullanıyorHayir canim kalite artmasi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?