• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

M

Yalnız değilsin dert yuvama düştü düşeli gözümden yaş eksik olmadı ama bi bakıyorsun su gibi geçip gitmiş nasıl olucak dediklerin... korkma topla cesaretini devlette yarı fiyatına yaptırabilirsin ama bildiğim kadarıyla prosedürleri var 3 aşılama başarısızlığı sonrası tüp bebeğe geçiceksin özeller de 13 15 bin civarı 1 Ayda da hamilesin 👶 rabbimin izniyle
ben bir kez aşılama yaptırdım. Tüp bebek merkezinde görüştüğüm doktor senin için aşılama çözüm değil dedi. Hiç yaptırmadan da gelsen ben sana aşılamayı öneri olarak sunmazdım dedi. :( Çok zormuş arkadaşlarım bebekleriyle mi hep hasret gidereceğim. Ben en başından beri hep çok olumsuzum. :(

ben bir kez aşılama yaptırdım. Tüp bebek merkezinde görüştüğüm doktor senin için aşılama çözüm değil dedi. Hiç yaptırmadan da gelsen ben sana aşılamayı öneri olarak sunmazdım dedi. :KK43: Çok zormuş arkadaşlarım bebekleriyle mi hep hasret gidereceğim. Ben en başından beri hep çok olumsuzum. :KK43:
Kaç yaşındasın peki sorun ne aşılama hic sorunu olmayan birimde bile %15 sen hic canını sıkma

Kaç yaşındasın peki sorun ne aşılama hic sorunu olmayan birimde bile %15 sen hic canını sıkma
bende polikistik over var. normal yolla denemen ile aşılama arasında hiçbir fark yok senin için dedi. 28 yaşındayım 3 buçuk yıllık da evliyim. artık psikolojik olarak çok yıkıldım. tüp bebek de çok maliyetli :(

Co
bende polikistik over var. normal yolla denemen ile aşılama arasında hiçbir fark yok senin için dedi. 28 yaşındayım 3 buçuk yıllık da evliyim. artık psikolojik olarak çok yıkıldım. tüp bebek de çok maliyetli :KK43:
çok haklısın bizim cok masrafımız oldu hala da oluyo transferden sonra ki iğnelerim 1 haftalık 200 tl ve 3 ay kullanılacak 2 aydır transfer bekliyorum emek çaba zaman yorgunum bazen ölmek istiyorm

Co
bende polikistik over var. normal yolla denemen ile aşılama arasında hiçbir fark yok senin için dedi. 28 yaşındayım 3 buçuk yıllık da evliyim. artık psikolojik olarak çok yıkıldım. tüp bebek de çok maliyetli :KK43:
çok haklısın bizim cok masrafımız oldu hala da oluyo transferden sonra ki iğnelerim 1 haftalık 200 tl ve 3 ay kullanılacak 2 aydır transfer bekliyorum emek çaba zaman yorgunum bazen ölmek istiyorm

Birde çok merak ettiğim konu bende 5 yumurta saydı ilaçla çoğalmaz dimi yumurta adeti sadece büyürler siz kaç yumurtla ille başladınız acaba bana belki diğer ay yaparız dedi çok hevesliydim :(

Birde çok merak ettiğim konu bende 5 yumurta saydı ilaçla çoğalmaz dimi yumurta adeti sadece büyürler siz kaç yumurtla ille başladınız acaba bana belki diğer ay yaparız dedi çok hevesliydim :KK43:
merhaba bende Salı günü doktora gittim sadece iki yumurta var onlar da yeteri olgunlukta dedi hemen çatlatma iğnesi verdiler bugünde yumurtaları topladılar inşallah döllenme olur yarın haber verecekler... bildiğim kadarıyla yumurta çoğaltma gibi bişey olmuyor

Kızlar yarın test günüm sabah okula giderken kan vercem tekrar test yaptım yine pozitif inşallah kanda güzel çıkar bana dua edin Allah im herkese versin

Eklentiler

• 20190613_185557.webp
    20190613_185557.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 27
Birde çok merak ettiğim konu bende 5 yumurta saydı ilaçla çoğalmaz dimi yumurta adeti sadece büyürler siz kaç yumurtla ille başladınız acaba bana belki diğer ay yaparız dedi çok hevesliydim :KK43:
İlaçlarla yumurta sayın değişebiliriz canım hayırlı olsun tedavin,anlamadım tedavi gelecek aya kalabilir demişsin iğnelere başladın mı başlamadın mı?

selam herkese. umarım hepimiz hamile kalırız. bende 3. denememi yapıcam. amh düşüklüğü var ve yarım rahimliyim. düşüklerim oldu maalesef. inşşallah bu deneme son olur hayırlısıyla bebişimiz gelir bize.adet oldum bugun pazartesı ılk ıgemı olacagım.
Histereskopi oldunuz mu ,rahım bozukluklarının sebebı ıle dr unuz bişi dedımı ,benim de t gibi ,dogustan oluyo dedı birde amnıyoassist diye bişi varmıs rahmımde

Back
X