- Konu Sahibi Oscarinoasis
Hayırlısı olsun inşalah nasip olurKızlar bugün transferim yapıldı Allah ım tm derse olur biz elimizden geleni yaptık inşallah bana tutunurlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun inşalah nasip olurKızlar bugün transferim yapıldı Allah ım tm derse olur biz elimizden geleni yaptık inşallah bana tutunurlar
Spor diyet beslenme değişikliği ve çok da düzenli olmayan takviye kullanımı canım tüp bebeğe başlayacağım tekrar hayırlısı Allah'tanCanim ayni sorun bendede var kalite artsin diye nebyaptin ne durumdasin simdi?
Sağol canım çok teşekkürlerMerhaba canım hayırlı olsun tedavin nerede hangi doktorda başladın tedaviye
Çok az kalmış hayırlısı olsun inşallah,transfer kaçıncı güne denk gelmiş oldu yani? Benimde bugün 7.günüm estrofem kullanıyorum transfere az kaldıTransfer günüm belli oldu kızlar perşembe nasipse transfer olacağımestrofem devam ediyorum ve crinone jel başladım
21. Gün oluyor transferim estrofem de 15. GündeyimÇok az kalmış hayırlısı olsun inşallah,transfer kaçıncı güne denk gelmiş oldu yani? Benimde bugün 7.günüm estrofem kullanıyorum transfere az kaldı
Merhaba canım akıntılar normal merk etme transferin gercekleştimiMerhabalar tahmini transfer 11 haziran.yumurta toplamam 7nisan.2mayısta da lucrin depot kullandım.şimdi estrofem kullanıyorum.sizinde akıntınız oluyor mu.benim arttı
Merhaba aynı tarihte transfer olucaz inş yavruların sana tutunur sağlıklı doğumlar olur rabbimin izniyle dualarımdasjnızSelam ilk deneme taze transfer oldum ve sonuç negatif oldu.Embriyom olmadığı için 1 ay sonra 2. Tedaviye başladık şimdi 6 tane dondurulmuş embriyom varDoğum kontrol hapım bitti şuan estrofem kullanıyorum muhtemelen transfer tarihim 20 Haziran olacak.İnşallah hayırlısıyla hepimiz bebeklerimize kavuşuruz
![]()
Merhaba canm Alllah işini rastgetirsin izmirdeyim bende Ahmet bey in elinden geleni yapıcana Eminim o sadece elinde ki bir yumurtayla güneş doğdurmuş insanArkadaslar bende gonalf225 menapur 150 kullanıyorum bugün basladim.4 bi yumurtalıkta 2 diğerinde gorundu.insallah tedaviye cevap verirler hepsi.gecen tedavide bir yumurta döllendi transfer oldu ama sonuç negatifti.izmirde tedavi gören yokmu.medicalpark
Inşaallah kuzum ya. Allahım söyletmiştir inşallah. Sende durumlar ne. geçen sefer denizlide tedavi oldum ben.ilk defa böyle az yumurtam olduğunu öğrendim şok oldm. Bu sefer de yine eğer cevap verirse 6 var. Inşallah hepsi büyür kaliteli dollenir.tutunur kucagimiza alırızMerhaba cb
Merhaba canm Alllah işini rastgetirsin izmirdeyim bende Ahmet bey in elinden geleni yapıcana Eminim o sadece elinde ki bir yumurtayla güneş doğdurmuş insanBen cok şeye şahit oldum olmazlar oldu tutmaz denilenler oldu 45 yasında ikizi olan var UMUT hep var kızlar ☀
Incir kuru yapıyorum basladim adetleMerhaba cb
Merhaba canm Alllah işini rastgetirsin izmirdeyim bende Ahmet bey in elinden geleni yapıcana Eminim o sadece elinde ki bir yumurtayla güneş doğdurmuş insanBen cok şeye şahit oldum olmazlar oldu tutmaz denilenler oldu 45 yasında ikizi olan var UMUT hep var kızlar ☀
Hayırlısı ile tutsun canımMerhaba
6 Haziran'da transferim oldu. Beklemedeyim![]()
Hepimizinki inşallah. Allah isteyen herkese sağlıklı yavrular nasip etsin.Hayırlısı ile tutsun canım
Benim toplama Nisan ayında oldu donduruldu Canım önümüzdeki hafta transferim olucak allah izin verirseInşaallah kuzum ya. Allahım söyletmiştir inşallah. Sende durumlar ne. geçen sefer denizlide tedavi oldum ben.ilk defa böyle az yumurtam olduğunu öğrendim şok oldm. Bu sefer de yine eğer cevap verirse 6 var. Inşallah hepsi büyür kaliteli dollenir.tutunur kucagimiza alırız