- 2 Kasım 2016
- 2.228
- 4.723
- 83
- 39
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #3.921
Hadi hayirlisi canim... kac tane yumos gördü doktorun..
10küsür tane 14-15 milim dedi.
Taze transferi biliyomusun sen acaba?
Ondan yapabilirmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayirlisi canim... kac tane yumos gördü doktorun..
Slm kızlar misafir vardı dün giremedim ne kadar çok sayfa ilerlemiş umarım herkes için herşey yolundadır, ben 8. Güne girdim, idrar testlerine devam hala çok silik çizgi var bakalım hayırlısı nolucak
10küsür tane 14-15 milim dedi.
Ondan yapabilirmiş
Yani dondurmayacağım taze transfer yapacağım demek istemiş gibi geldi.çünkü bazı doktorlar bazı merkezler dondurulmuş transfer uyguluyor.10küsür tane 14-15 milim dedi.
Ondan yapabilirmiş
Taze transfer dedi taze , ay şimdi geldi aklıma
Oyle desene simdi anlasildi yani donmus transfer degilde taze transfer yapacak canim![]()
Ama bence daha riskli değil mi? Dondurulunca bir sürü yoldan geçiyolar,bu böyle allaha emanet olmaz mı? Yok ben istemem bundan bence
İkinci gün iki adet transfer olmuştu canım.inşallah artar.çok gergin bir dönemmiş bu bekleyişizmirie canim masaAllah ne güzel degerin artmis.. Allah devamini saglikla getirsin.. senin kactane embrio transfer olmustu? 2. gün embriosu oldugunu biliyorumda..
İkinci gün iki adet transfer olmuştu canım.inşallah artar.çok gergin bir dönemmiş bu bekleyiş
Kız yok ne nazarı ben inanmam öyle şeylere fotoda görünecek kadar bariz değil şuan ışık tutunca görüyorum kocam kafayı yediğimi düşünüyor orası ayrı fotoda görünecek kadar belirginleşsin hemen yapıştırırım burayaE bi foto atmadin bize be canisi...nazar etmeyiz merak etme
![]()
Kız yok ne nazarı ben inanmam öyle şeylere fotoda görünecek kadar bariz değil şuan ışık tutunca görüyorum kocam kafayı yediğimi düşünüyor orası ayrı fotoda görünecek kadar belirginleşsin hemen yapıştırırım buraya
Kan testim 28 inde ondan önce vermem benimde ilkinde yaşadıklarımdan dolayı kan vermeye fobi oluştu, idrar dedin mi günde 5 tane yaparım korkmam ama kan dedin mi tüylerim diken diken oluyorE kan vermeyi düsünmüyon mu bugün? Bidaha bayram...
esomesom benim ilk transferim donmuştu.şimdiki transferini freş yapalım dedi doktorum.yani taze.sizede onu kastetmiş.
Canim banada taze demislerdi 3.gun koydular demekki o merkez dondurmuyor embriyo sen hangi merkezdesin ve sen dondurulsunmu istiyorsun burda cogu kisi taze transfer oldu 2.yada 3.gun yada 5.gun oluyor onu bi sor gelisimlerine gore ayarlaniyorAma bence daha riskli değil mi? Dondurulunca bir sürü yoldan geçiyolar,bu böyle allaha emanet olmaz mı? Yok ben istemem bundan bence
Biliyorum..Kan testim 28 inde ondan önce vermem benimde ilkinde yaşadıklarımdan dolayı kan vermeye fobi oluştu, idrar dedin mi günde 5 tane yaparım korkmam ama kan dedin mi tüylerim diken diken oluyor