- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #3.901
hadi yaaa kiyamam benim de ilk 2 deneme kimyasal oldu yani embriyolar başta tutunuyor ama sonra vücut atiyor büyük ihtimal sagliksiz oluyor diyor doktorlar10.gün 39 du
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi yaaa kiyamam benim de ilk 2 deneme kimyasal oldu yani embriyolar başta tutunuyor ama sonra vücut atiyor büyük ihtimal sagliksiz oluyor diyor doktorlar10.gün 39 du
ben hergun 2 fincan coook acik cay iciyorum ara sira da kafensiz nescafeKızlar çay kahve içiyomusunuz?
Cesaretim yok hiç.baygınlık geçireceğim sonuç beklerken.hem iki güne bir baktırmak istiyorum hem de hiç cesaretim yok.ne zormuş yaGozun aydin cnm. Ben degerim 1000 oldugunu gorene kadar vericm kan.
ohhhh masallah :) şu senin moralini bozan doktora gidip kapak yapmak lazim :)))12. Gün değerim 49 du bugün 14. Gün değerim 123 olmuş
kollariniza, kaniniza yazik kuzum 4günde bir baktirin bari MinesuuCesaretim yok hiç.baygınlık geçireceğim sonuç beklerken.hem iki güne bir baktırmak istiyorum hem de hiç cesaretim yok.ne zormuş ya
Doğru söylüyorsun canım.6 gün hastanede olmaktan heryerim delik deşik zaten damar kalmadı.çok zor kan veriyorum.kollariniza, kaniniza yazik kuzum 4günde bir baktirin bari Minesuu
Doğru söylüyorsun canım.6 gün hastanede olmaktan heryerim delik deşik zaten damar kalmadı.çok zor kan veriyorum.
ilk denememde benimde maalesef böyle olmuştu kimyasal gebelik şuan en büyük korkum bu çok geçmiş olsun canımKızlar 39 olan değerim 12. Gün 18 e düştü
Ben sabah 2 bardak akşam 2 bardak açık çay içiyorum çokmu içiyorum acaba ama hiç kahve içmedim Türk kahvesi istiyor canım çok ondan sordum aslındaben hergun 2 fincan coook acik cay iciyorum ara sira da kafensiz nescafe
Ben iğnelere başladığım gün hepsini bıraktım.çay,kahve,hazır yiyecek,hazır içecek .... hiçbirini yemiyorum.tuzsuz ye dediler tuzsuz yiyorum.Ben sabah 2 bardak akşam 2 bardak açık çay içiyorum çokmu içiyorum acaba ama hiç kahve içmedim Türk kahvesi istiyor canım çok ondan sordum aslında
Bana bilmediğin ve daha önce yemediğin hiç bişeyi yeme dediler sadeceBen iğnelere başladığım gün hepsini bıraktım.çay,kahve,hazır yiyecek,hazır içecek .... hiçbirini yemiyorum.tuzsuz ye dediler tuzsuz yiyorum.
Gunaydin kizlar@esopare sen ne yaptin canim kontrol nasildi?bak ben sordum
Günaydın kuzum, salı gününe kadar gonalf ve orlagutrana devam,o gün kontrol var sonuçlara göre perşembe günü %99 toplama işlemi yapıcam dedi,ama benim aklıma takılan hızlı transfermi canlı transfermi ne bişey yapabilirim sana dedi yani aynı gün hem toplama hem transfer. Biliyomusunuz öyle bişeyi?
PembeHelvam masallahh kat kat artsin insallahh ben de dun cift embryo transferi oldum haziran ayi dolu dolu gecsin insallah
Ben bunu ilk defa duydum canim nasil ya embriyonun kalitesini nasil anlayacak oyle seymi olur sorsaydin ya neden boyle diye hangi hastane hangi doktormus bu boyle aaa