- 29 Mayıs 2017
- 368
- 279
- 23
- 44
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #3.561
Daha önceden yapılmış tahlillerim vardı 3-4 ay öncesinden onlara baktı Yen'i tahlil istemedi benim doktor
Sorma canım. ... hipor nasil yakiyo... ahh. Artık karnına iğne zor giriyor. Karnımin derisi kalinlasti galiba... progesteron desen iki günde ağrı zor geçiyo. Tekrar bi iğne günü geliyoProgestan iğnesini yaptırmaya giderken içeri kocamı atasım geliyo ona vursunlar iğneyi bu ne yaaa her gün göbekten iğne kalçadan iğne sabah öğlen akşam tonla ilaç
O hibor kan sulandırıcı müthiş yakan iğneyi onun göbeğine yapsam olmuyo mu o koca göbekten iğne girdiğini bile farkedemez
Kafayı sıyıranlarda bu gece jeliboni var
Ayy bence de yaaaHahaha cnm ya duygularima tercuman oldunayni seyi ben de istiyorm hep bize birazda.onlara vursunlar
Sorma canım. ... hipor nasil yakiyo... ahh. Artık karnına iğne zor giriyor. Karnımin derisi kalinlasti galiba... progesteron desen iki günde ağrı zor geçiyo. Tekrar bi iğne günü geliyo
bi de benim estrofem ilacım bugün bitiyor. Gün de 3tane kullanıyorum. ... eczaneden alcam. 11tl imiş galiba
Yok vermicem. Sağlık ocağı hemen vermeyecek ... özelde de yaptırmak için eşime söylemem lazım. O da iğnelerin etkisi ile yanlış çıkarsa uzulursen ben kötü olurum diyor...Bu arada bugün kan verecek misin?Adige_
Kromozomlara bakildi normal cikti pihtilasma yazmiyor karyotip analizi yaptirdikPıhtılaşmaya genetik testin içerisinde bakılıyor zaten, genetik testleri yaptırdıysanız tekrar istemezler ki, orda pıhtılaşma sonucu zaten yazıyor yani.
Başka bir test mi acaba?
Sen akillilik yapmışın .. evet eczaneden alacağım. Bu arada sen ne çok iğne kullanıyorsun canım. Ben hergün hipör. 2 günde 1 progestan. O leucosit ne iğnesi ???Ayy bence de yaaa
Sorm kuzum hakikaten göbekte iğne girecek yer kalmadı.. hergün leucosit + hibor + 2günde bir gonapeptyl + choromion hcg iğnesi ve kalçadan progestan
Hepsi bebişlerimiz için
Eczaneden al estrofemi canım onu yazdrmak için hastaneye gitme dediğin gibi çok uygun fiyatı.. ben biteceğini bildiğim için 2 kutu almıştım rahatım, hibor bitince yazdırmaya gidersin o pahalı iğne
Kiz biz zaten genetik yaptirdik kromozomlara bakildiHahaha aynen cnm. Ama onun da genetigine bakilck cift olarak ama.ben ona baktirmadim. Sadece pihtilasmaya baktirdim.genetik aya anca cikio zaten
ne güzel iste pihtilasma daha cabuk cikiyor sen git bi an evvel pihtilasma tahlilini yaptir. ben bizim burda bi egitim arastirma hastanesinde yaptirdim 2 haftada çıkti
Kiz biz zaten genetik yaptirdik kromozomlara bakildi
Sen akillilik yapmışın .. evet eczaneden alacağım. Bu arada sen ne çok iğne kullanıyorsun canım. Ben hergün hipör. 2 günde 1 progestan. O leucosit ne iğnesi ???
Tamam canim bayram sonu giderim zaten tedavide baslayacakne güzel iste pihtilasma daha cabuk cikiyor sen git bi an evvel pihtilasma tahlilini yaptir. ben bizim burda bi egitim arastirma hastanesinde yaptirdim 2 haftada çıkti
12. günümden herkese selaAaaaaammm
HAYIRLI CUMALAR KIZLAR
Allah su güzel ve mübarek günün yüzü suyu hürmetine tüm hayirli dualarimizi kabul buyursun.. pozitif sonuc alanlarin hayirli sekilde gebelikleri devam etsin... negatif gören arkadaslarim bir an önce pozitifi görmeyi nasip etsin rabbim.. sonuc bekleyen arkadaalarimda hayirlisiyla pozitif görsün insaAllah..tedaviyd baslayacak olan arkadaslarimda pozitif sonuc alsin insallah..
VE BURDAKI HERKES ANNE OLSUN... SAGLIKLI SIHHATLI HAYIRLI EVLATLARINI KUCAGINA ALMAK NASIP OLSUN
12. günümden herkese selaAaaaaammm
HAYIRLI CUMALAR KIZLAR
Allah su güzel ve mübarek günün yüzü suyu hürmetine tüm hayirli dualarimizi kabul buyursun.. pozitif sonuc alanlarin hayirli sekilde gebelikleri devam etsin... negatif gören arkadaslarim bir an önce pozitifi görmeyi nasip etsin rabbim.. sonuc bekleyen arkadaalarimda hayirlisiyla pozitif görsün insaAllah..tedaviyd baslayacak olan arkadaslarimda pozitif sonuc alsin insallah..
VE BURDAKI HERKES ANNE OLSUN... SAGLIKLI SIHHATLI HAYIRLI EVLATLARINI KUCAGINA ALMAK NASIP OLSUN
allah bin kere razı olsun, ne güzel dilekler ne güzel enerji.
bugün sonuç öğrenme günün o zaman değil mi? baktın mı daha önce?
Gunaydin canisi
Ne guzel bir dua boyle bizede amin demek duser cumlemize amin
10. günde sonucumu aldim ben canim..
Cok sükür pozitifti.. bugün 2. kan testi yaptircam insallah..
Dua et katlanmis olsun degerim
BURDA HEP NESELI HATUNLAR VAR
ALLAHA SÜKÜR HEP POZITIF DÜSÜNÜYORUZ BIRBIRIMIZDEN DESTEK ALIYORUZ..
Canim adanalimmmmm
Seninde innnnnsaaallah ikizin oluuur,,. Biri kiz biri oglan.. saglicakli .. tosbaga gibi.. salca renginden kipkirmizida yanaklari olsun emiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?