- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #3.541
Genetik bölümğne gdeceksin canm esin ve sen kan vereceksiniz 1 ayda çıkıyo sonuc bence hemen gitKizlar aklimda deli sorular var simdi ben butun tahlillerimi yaptirdim ama nedense ne doktorum soyledi nede benim aklima geldi ben hic kan pihtilasma testi yaptirmadim sizler yaptirdinizmi?ve bunu hangi doktor yapiyor yine kadin dogummu
Genetik mi hemetolojimi hangisi sen nerede yaptirdin canim haftaya yaptiracamGenetik bölümğne gdeceksin canm esin ve sen kan vereceksiniz 1 ayda çıkıyo sonuc bence hemen git
Birde esim neden yaptirsinki tahlil pihtilasma icinGenetik bölümğne gdeceksin canm esin ve sen kan vereceksiniz 1 ayda çıkıyo sonuc bence hemen git
canim genetik bölümünde hem kari koca genetige bakiyorlar hem de pihtilasma testi yapiyorlar 2 düşük var deyinceBirde esim neden yaptirsinki tahlil pihtilasma icin
Birde esim neden yaptirsinki tahlil pihtilasma icin
Canim biz genetik zaten yaptirdik sadece ben pihtilasma yaptiracamcanim genetik bölümünde hem kari koca genetige bakiyorlar hem de pihtilasma testi yapiyorlar 2 düşük var deyince
Hayirli olur insallah ama 3 tane koyuyorlar mi hangi hastaneYarin transferim var arkadaslar 3 adet 3.gun embriyolari. Allahim hepimize hakkimizda hayirlisini versin
RABBIM yar ve yardimcin olsun sıkı sıkı tutunsun minnaklarin dualarimiz seninleYarin transferim var arkadaslar 3 adet 3.gun embriyolari. Allahim hepimize hakkimizda hayirlisini versin
hahah kiz hic gulecgim yoktu yerim seni ya
KalamisHayirli olur insallah ama 3 tane koyuyorlar mi hangi hastane
Tesekkur ederim. Evet duruma gore..kalamis jinemedHayirli olur insallah ama 3 tane koyuyorlar mi hangi hastane
Amin insallahRABBIM yar ve yardimcin olsun sıkı sıkı tutunsun minnaklarin dualarimiz seninle
Canim biz genetik zaten yaptirdik sadece ben pihtilasma yaptiracam
Hahaha aynen cnm. Ama onun da genetigine bakilck cift olarak ama.ben ona baktirmadim. Sadece pihtilasmaya baktirdim.genetik aya anca cikio zatenKiz kafayi yiyecem butun herseyi yaptirdik bi o kaldi yani kocam niye yaptirsin sanki o mu tasiyacak bebegi
o zaman soylersin sadece onu yaparCanim biz genetik zaten yaptirdik sadece ben pihtilasma yaptiracam
Hahaha cnm ya duygularima tercuman oldunProgestan iğnesini yaptırmaya giderken içeri kocamı atasım geliyo ona vursunlar iğneyi bu ne yaaa her gün göbekten iğne kalçadan iğne sabah öğlen akşam tonla ilaç
O hibor kan sulandırıcı müthiş yakan iğneyi onun göbeğine yapsam olmuyo mu o koca göbekten iğne girdiğini bile farkedemez
Kafayı sıyıranlarda bu gece jeliboni var
kızlar selam , bende dün tüp bebek tedavisine başladım , iğnelerim 4.günlük cumartesi kontrola gideceğim , duruma göre kalan iğnelerin dozlarına karar verecekler , ilk deneyimim , çikolata kisti hikayem var , 1 kere gebelik oldu kistten önce kalp atışlarını duyamadığımız için kürtaj oldum . 2. 5 sene oldu ameliyat olalı kapalı olacaktık , açık ameliyat olmak durumunda kalmışım , normal yolla zor demişlerdi zaten , ilk deneyim ilk heyecan rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun , yüzümüz gülsün inşallah bu ay o ay olsun ne olur allahım mübarek günler de
Gittim ama bayramdan sonra cikar dedi hastane bu arada devlet hastanesi. Sagkik ocagida ayni seyi soyledi. Bide doktor bosver erken yapma canin sıkilmasim dedi. Tabi ben idrardan bahsetmedim. Kalsın peki dedim. Ama bıY yagmurcuk80 cnm kan testi yaptirdin mi ?
Evet ya o nasil biseydi oyle allahim kabusum oldu yatamiyodum uzanamiyodum oturamiyodum aglamak icon kendimi zor tuttum her gun kimse igneden bahsetmemis merak ettim benim canimi cok yakti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?