- 9 Mart 2017
- 1.316
- 6.166
- 158
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #3.521
Daha önceden yapılmış tahlillerim vardı 3-4 ay öncesinden onlara baktı Yen'i tahlil istemedi benim doktorArkadaşlar sormuştum ama dikkat etmediniz galiba tekrar sorayım. 2. Gün tedaviye başlamak için gittiğinizde doktor kan tahlili yaptı mı? Benimki gerek yok vajinal muayene yaparız diyor da.
Yaptı canım amh fsh e2 ve progestronArkadaşlar sormuştum ama dikkat etmediniz galiba tekrar sorayım. 2. Gün tedaviye başlamak için gittiğinizde doktor kan tahlili yaptı mı? Benimki gerek yok vajinal muayene yaparız diyor da.
Benimkide bakti bence onemli birsey diyelim ki prolaktinin yuksek test yapmadan vajinal muayene ile bunu goremez. Bana sacma geliyor onemli bir tedaviye baslanigor sonucta. E2 fsh bunlar cok onemli tedaviye nasil yanit verdigini degerlerdeki degisimle anliyorlar sonucta.gerci artik tum merkezler ise sadece ticari boyutla bakiyor. Hayirli olsun tedavinizArkadaşlar sormuştum ama dikkat etmediniz galiba tekrar sorayım. 2. Gün tedaviye başlamak için gittiğinizde doktor kan tahlili yaptı mı? Benimki gerek yok vajinal muayene yaparız diyor da.
Transferden öncede yaptı bana vücudun hazır değilse erteleriz dediYaptı canım amh fsh e2 ve progestron
Rabbim yardımcımız olsunSağolun arkadaşlar. Doktor yasmin vermişti. Bitikten 2 gün sonra adet gelir, ikinci gün de başlarız dedi. Adet daha yok. Daha önce çok kullanmıştım ama ilaç kullanım sırasında ara kanamam oldu ilk kez. Tuhaf bi durum içindeyim. Başlaması ayrı dert, bitirmesi ayrı
Ben işte bu yüzden korkuyorum erken testten...Ayy hakikaten geçmiyor günler kızlar... idrar testi yaptım erkenden pişmanım
Kafamda deli sorular...testi erken yapmak kaygılarla erkenden boğuşmak demekmiş...
Erken test pişmanlıktır ya net bu ama ah bu merakYarın değerim artmış olsa bile test gününe kadar kaç kere daha kan vermemiz değerin katlandığını görmemiz gerek?Kese bhcg 1000 li olunca mı görülüyordu?
Tebrik ederim canm benimKIZLAR BIDE SIZE BISEY SÖYLICEM ..
Aslinda biraz emin degildim.. neden derseniz..
Benim ilk tüp tedavim türkiyede istanbulda oldu.. orda hersey cok farkliydi.. daha düzenli daha konforluydu.. opu olsun.. transfer olsun.. kendimi cok ama cok güvende hissediyodum.. helekk transfer günü dokotrumun yaptigi dua beni cok etkilemis ve cokca pozitif düsünmeye yeltenlendirmisti.. ardindan sedeyeye yatirip 30 dakika hic kalkmadan dinlendim...
Simdi gelelim bu 2. tedavime..
En cok tedirgin eden konu.. (size hic yazmadim)
Transfer oldum.. sIkisiklik istenilmedi o günü.. sasirdim.. muayene masasina yatirildim.. ne ultrason tutuldu ne bisey.. enjekte ettiler hadi kalk dediler hemensok oldum .. kalk kalk dediler.. hemen kalktim.. ay bi üzüldüm...
ilkinden cok farkliydi.. dedim ya bisey olursa insan bi 5 dakika yatirir bari ... ama yok...
Ve inanin hic öyle pimpiriklenmedim.. evimde isimi yaptim size yazdim.. 11 kilo agirliginda kizimi indiirip kaldiiriyorum evde parka götürüyorum.. tabiki kollanabilcek yerde kolladim
Kendimi ama cokta takmadim acikcasi.. hep Allaha sigindim..
RABBIM HAYIRLISIYLA DEVAMINI GETIRIR VE SAGLIKLICA KUCAGIMA ALIRIM... hepimiz icin insaAllah.. ayni duayi yapiyorum..
Ve bugün birkez daha anladim ki...
ALLAH OL DERSE OLUR...
Sen o transferden hemen sonra kalksanda
Yürüsende
Is yapsanda
Yemek pisirsende
Kossanda
Ziplasanda
Hoplasanda
Oynasanda
Öksürsende
Hapsursanda
Ikinsanda
Gülsende
Kahkaha atsanda
Aglasanda
Üzülsende
Kriz gecirsende
Yikilsanda
Moralin bozulsada
ALLAH OL DERSE OLUR ...! Nokta...!
İ foto atsana bakalım bence yeteri kadar koyulaşmıştır sana öyle geliyordurYapiyom bakiyom koyulasm mi diye napim
Benim doktorum yaptı canım her gittiğimde kan verdimArkadaşlar sormuştum ama dikkat etmediniz galiba tekrar sorayım. 2. Gün tedaviye başlamak için gittiğinizde doktor kan tahlili yaptı mı? Benimki gerek yok vajinal muayene yaparız diyor da.
Benim dr um eşimede banada tahlil listesi vermişti onları yaptırıp adetin 2. Günü o sonuçlarla gitmiştikArkadaşlar sormuştum ama dikkat etmediniz galiba tekrar sorayım. 2. Gün tedaviye başlamak için gittiğinizde doktor kan tahlili yaptı mı? Benimki gerek yok vajinal muayene yaparız diyor da.
Ben karsiliksizda ciko yollarim
Sen iste yeter kuzummmmmm...
Sakin ol tatlım benim de ağrılarım arttı bazen rahatsız edici düzeye ulaşıyor ama normalmiş yarın da güzel haberler paylaşacağız tabiki deAyni verdigim saatte gidicem cnm 12.30 da. Ya tedirginim valla katlamick diye cok korkuyorm. Zaten agrilarimda artti
jeliboni .... ya da ... sabır sabır yaaaa sabır
Ya da uzun ince bir yoldayimmmm ... gidiyorum gündüz geceeee ... bilmiyoruuuummm ne haldeyim. Gidiyorum gündüz gece gündüz gece gündüz gece...
Ya da yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoppp test gunummm....
Ya da ..... aklıma gelmedi başkaaa. ....
yok cnm yapmadi ama yakin zamanda yapilmis tahlillerim vardi onlari inceledi. tedaviye başladıktan 5 gün sonra hormon yani e2 takibine başlanıyorArkadaşlar sormuştum ama dikkat etmediniz galiba tekrar sorayım. 2. Gün tedaviye başlamak için gittiğinizde doktor kan tahlili yaptı mı? Benimki gerek yok vajinal muayene yaparız diyor da.
Bizim doktor hem esimden hem benden bi ton tahlil istemisti hepsinide yaptirdik bizArkadaşlar sormuştum ama dikkat etmediniz galiba tekrar sorayım. 2. Gün tedaviye başlamak için gittiğinizde doktor kan tahlili yaptı mı? Benimki gerek yok vajinal muayene yaparız diyor da.
Yapip cope atiom cnmİ foto atsana bakalım bence yeteri kadar koyulaşmıştır sana öyle geliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?