- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #3.501
PembeHelvam bak ne diyecem ben sana salca yollayim sende bana cikolata yolla oranin cikolatasi harika lisede arkadasim cok getirirdi almanyadan
Insallah kuzum insallahMinesuu sesin degerin yarin en az 300..innnnsaaaaalllllaaahhhhhhh. relaks ol..
Ay sorma göğüslerimin acısından bütün gece uyuyamadım sadece sırt üstü yatınca rahattım o zamanda sırtım tutulup uyandım sürekli öyle olunca bütün gün uyudum, yapmam mı hiç tabiki yaptım telin flaşını arkadan tutunca görünen bir çizgi var ama bakalım doğru çizgimi yapmaya devam
Kullaniyorum ben cnm kor olmayasica igne kabusumKizlar bisey sorucam siz progestan igne kullandiniz mi
Oldum olasi adet oncesi gogus agrisi cekerim cnm. Yine cok agriyorlar doktorum ilaclarin etkisinden oluyor diyor ama bilemiomSizin memitolar nasıl kızlar bana ciddi rahatsızlık veriyor artık dr yurtdışında burda olsa arayıp soracaktım
Evet ya o nasil biseydi oyle allahim kabusum oldu yatamiyodum uzanamiyodum oturamiyodum aglamak icon kendimi zor tuttum her gun kimse igneden bahsetmemis merak ettim benim canimi cok yakti:)Kullaniyorum ben cnm kor olmayasica igne kabusumsen kullanmamismiydin ?
Canim igneden sonra masaj yapmak gerekiyor ben artik bisih hissetmiyorm alistim. Zaten su cleksan kan sulandiri ilac.progestandan da beter cayir cayir yakioEvet ya o nasil biseydi oyle allahim kabusum oldu yatamiyodum uzanamiyodum oturamiyodum aglamak icon kendimi zor tuttum her gun kimse igneden bahsetmemis merak ettim benim canimi cok yakti:)
İlk tedavimde de ağrım oldu ama dün gece bir başkaydı ben de ilaçlara bağlıyorum acaba ilaçlar dan biri fazla geldi de yan etki mi yaptı diye düşündüm, bugün iyiyim şükürOldum olasi adet oncesi gogus agrisi cekerim cnm. Yine cok agriyorlar doktorum ilaclarin etkisinden oluyor diyor ama bilemiom
Canim birak masaji dokunamiyordum mosmor oldu kalcalarim vurulan ilaclarlar obek obek oylece kaldi sisti allah yardimciniz olsun canim demek kan sulandirici daha beter bebis icin katlaniliyor isteCanim igneden sonra masaj yapmak gerekiyor ben artik bisih hissetmiyorm alistim. Zaten su cleksan kan sulandiri ilac.progestandan da beter cayir cayir yakio
Ay sorma göğüslerimin acısından bütün gece uyuyamadım sadece sırt üstü yatınca rahattım o zamanda sırtım tutulup uyandım sürekli öyle olunca bütün gün uyudum, yapmam mı hiç tabiki yaptım telin flaşını arkadan tutunca görünen bir çizgi var ama bakalım doğru çizgimi yapmaya devam
Yapilmadi cnm. Ilerleyen zamanlarda yapiliyorArkadaşlar sormuştum ama dikkat etmediniz galiba tekrar sorayım. 2. Gün tedaviye başlamak için gittiğinizde doktor kan tahlili yaptı mı? Benimki gerek yok vajinal muayene yaparız diyor da.
Arkadaşlar sormuştum ama dikkat etmediniz galiba tekrar sorayım. 2. Gün tedaviye başlamak için gittiğinizde doktor kan tahlili yaptı mı? Benimki gerek yok vajinal muayene yaparız diyor da.
O zaman benden sizlere gelsin: özcan denizden Geçmiiiyoooorrr günleeerrr ley ley leyy geçmiyorrr günleeerrr vay vay vaayyyy
Kız flaşla ben zor gördüm burda görülme olasılığı hiç yokKizzzzz gizligizli test yapionda niye fotosunu atmiyon buraya askkk olsunnn
Hele atta foto az bide sevinek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?