- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #3.481
Benim bu testim istedigim koyuluga ulasmio yoksa degerim artmiyor mu valla stres oldum ya pfff
Ayni verdigim saatte gidicem cnm 12.30 da. Ya tedirginim valla katlamick diye cok korkuyorm. Zaten agrilarimda arttiAyyyy hala mi
Idrar testi yapion yahuuuu...
yarina sabr et canisi.. kacta gidicen kan vermeye? Ben nasipse 9 gibi.. tr saati
Oyle dersem yalanim cikmasin
Yumurta toplama dan 36 saat önce çatlama iğnesi verdiler hemde iki tane
Hiç strese girmeye gerek Yok bence artımı artacakmı diye bayramı keyifle geçirBekle diyorsunnnn... öyle yapacam galiba
Transferde sonra vurulmadım evt cnmBana da vermişlerdi opudan 36 saat önce 2 kutu ovitrell ama bir de transfer sonrası hem 1. Gün hem de 5. Gün için yine verdiler çatlatma iğnesi.. sen bence kan testi verebilirsin yarın sonuçta transferden sonra hcg vurulmadın
Ohhh missssssHiç strese girmeye gerek Yok bence artımı artacakmı diye bayramı keyifle geçirben evde prenses modundayım test gününe kadar tadını çıkarayım diyorum yemek bulaşık çay meyve eşim herşeyi
Ay aynen yaa morlar yeşiller yer yer mavilerBenim
Canim benim.. esim
Dio bu ne böyle... vururken zaten aciyo.. cok aciyinca biliyorum tamam yarin mosmor olucak.. zaten beyaz tenliyim.. dünya haritasina döndü göbek
Napalim gelsin minikler de moraralim biraz :)Evet cnm malesef mosmos oluyor
Evet canim oyle genetikte oyle allahtan bizim ozel saglik sigortamiz var cok şükürOzelde bi lan pihtislasma testine 800 tl.istediler benden
Benim bu testim istedigim koyuluga ulasmio yoksa degerim artmiyor mu valla stres oldum ya pfff
Yapiyom bakiyom koyulasm mi diye napimSen haala test mi yapiyosun
ay yok hamilesin sen simdi aş erersin soylemem
Yapiyom bakiyom koyulasm mi diye napim
Ee hadi bekliyorumNolcak canikom... bi ucak biletine bakar o is
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?