- 5 Şubat 2014
- 1.186
- 1.399
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #3.461
Bana kan sulandırıcı vermedi doktorum hatta sordum vermicekmisiniz diye gerek Yok pıhtılaşman varmı dedi bilmiyorum diyince gerek Yok dediEvet veriliyor onu biliyorum ama 3 ay kullaniyorsun hadi diyelim kan pihtilasmasi var o zaman doguma kadar kullaniyorsun canim onun icin merak ettim
Sen yaptirdinmi cancagizim ailede yok ama yinede yaptirayimCanim evet 3 ay kullaniorsun.. o arada diyorum ya yaptir testi o zamana kadar cikar olup olmadigi doguma kadar devam edersin eger varsa pihtilasma.. üzme kendini bosa..
Bence baslamadan tedaviye yaptir .. o zamana kadar cikar sonuc.. icin rahat etmesi icin diyorum.
Varrr var da. Özel uzak. Eşim götürmesi lazım. .. o bilmese diyorum eheheeözele gitme imkaninnyok mu canisi?
Sen yaptirdinmi cancagizim ailede yok ama yinede yaptirayim
Anladim canim..hayirlisiVarrr var da. Özel uzak. Eşim götürmesi lazım. .. o bilmese diyorum eheheee
Hayir yaptirmadim canisi.. ailedede bildigim yoktu cünkü..
ben sadece icin rahat olsun diye yaptir dedim .. ilk 3 Ay zaten kullanican.. o arada sonuc cikar diye dedim..
Teşekkürler canım.acile gideyim öyleyse.Canım acilde de hcg bakıyorlar. Boşa para verme istersen. Tebrik ederim bu arada
Benimki berbat durumdaKızlar cleksan kullananlar acaba gobeklerde morarma oldu mu once ki tedavimde olmamisti diye hatirliyorum göbekcigim mosmor hep
Gelmiş geçmiş olsun canım benim hayırlısıyla değerinde yükselecek inşallahKızlar ben hastaneden taburcu oldum.ohss devam ediyormuş karın içinde halen sıvı varmış ama artık yeteri kadar damardan sıvı almışım evde günde 4 litre su içersem rahatlarmışım.bu arada hemşire değerimi yanlış söylemiş 43 değil 49 muş değerim.
Ozelde bi lan pihtislasma testine 800 tl.istediler bendenözele gitme imkaninnyok mu canisi?
Evet cnm malesef mosmos oluyorKızlar cleksan kullananlar acaba gobeklerde morarma oldu mu once ki tedavimde olmamisti diye hatirliyorum göbekcigim mosmor hep
Kızlar ben hastaneden taburcu oldum.ohss devam ediyormuş karın içinde halen sıvı varmış ama artık yeteri kadar damardan sıvı almışım evde günde 4 litre su içersem rahatlarmışım.bu arada hemşire değerimi yanlış
söylemiş 43 değil 49 muş değerim.
Ozelde bi lan pihtislasma testine 800 tl.istediler benden
Yaptırma bence aynı gün transferimiz ben 27sine kadar idrarda kanda yapmıcam bayramı hamile geçircemVarrr var da. Özel uzak. Eşim götürmesi lazım. .. o bilmese diyorum eheheee
Sağol canım inşallah.ege üniversitesi.Gelmiş geçmiş olsun canım benim hayırlısıyla değerinde yükselecek inşallah
Hangi hastanede yatmıştın bu arada
Omg kafam gitmis benim hahhaahBununla gelmis gecmis olsun canim..
pozitif sonucun sana moral olsun canisi...
canisi adige_ ye ben kan testini söyledim özelde yaptirmaSini.. kan pihtilasmayi diil ..
Omg kafam gitmis benim hahhaahsorry bebegim ya
Bekle diyorsunnnn... öyle yapacam galibaYaptırma bence aynı gün transferimiz ben 27sine kadar idrarda kanda yapmıcam bayramı hamile geçircem
Benim bu testim istedigim koyuluga ulasmio yoksa degerim artmiyor mu valla stres oldum ya pfffAh bu hamilelik insani allak bullak ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?