- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #3.421
esomesom canim hosgeldin aramiza.. hayirlisiyla sende sonuclar al insallah yumoslarinin hepsi kaliteli olur... döllenir ve göbisine gelir bebitolarin insallah.. burda 5. günden itibaren idrar testi yapilio.. haberin olsun..
Bu topikteki prosdür böyle
En gecte 7. günde kan veriyorsunnn
Ben hala burdayım tatlımSanki evetttt. Belirsizler burda kaldı. ... başka topic acmislardir
Aldatılıyormuymuşuz
Hey masallah ben bi idrar testi yaptim herkes pesime takildi costu ohh ohhhh sefam.olsunnBende yarın kan vermeyi düşünüyorum kızlar .... yarın 6. Günüm. Cesareti mi toplarSam sağlık ocağına uğraması düşünüyorum. .. ama eşimin bundan haberi yok
Bende yarın kan vermeyi düşünüyorum kızlar .... yarın 6. Günüm. Cesareti mi toplarSam sağlık ocağına uğraması düşünüyorum. .. ama eşimin bundan haberi yok
Evet
Ben her yerdeyim orda burda surdaAldatılıyormuymuşuz
Yumurta toplama dan 36 saat önce çatlama iğnesi verdiler hemde iki taneHadi hayırlısı canımm sana hcg iğnesi vermemişler nasıl olsa sabahtan gir ver kanını öğleden sonra öğrenirsin sonucu.. ayy meraklandım valla şimdiden
Hakkinda hayirlisi olsun uzuldum canim ama belli olmaz sen yinede yaptir degerin kac ciktikızlar bende kan vermiştim 10. günüm ama malesef negatif test tarihim cumartesi 2 gün erken yaptım ama olsa zeten çıkardı
1.2 canım valla sana söylüyorum bence iyi düşün başka yerde yaptır bence şimdi kime söylesem niye orda yaptırdın diye kızıyorlar bana bence bu işin en iyisi istanbul sende benim gibi pişman oma benceHakkinda hayirlisi olsun uzuldum canim ama belli olmaz sen yinede yaptir degerin kac cikti
Hematolog yapio cnm ben yaptirmistim. 1 bucuk ayda cikioKizlar aklimda deli sorular var simdi ben butun tahlillerimi yaptirdim ama nedense ne doktorum soyledi nede benim aklima geldi ben hic kan pihtilasma testi yaptirmadim sizler yaptirdinizmi?ve bunu hangi doktor yapiyor yine kadin dogummu
Kizlar aklimda deli sorular var simdi ben butun tahlillerimi yaptirdim ama nedense ne doktorum soyledi nede benim aklima geldi ben hic kan pihtilasma testi yaptirmadim sizler yaptirdinizmi?ve bunu hangi doktor yapiyor yine kadin dogummu
çok hoşbuldum, sanırım 2 yıllık evliliğimde hayalini kurduğum tek şey çift çizgi :) çerçeveletip asabilirim o derece :) normalde bugün toplama günü konuşucaktık ama bizim yumurtalar gol attı 2 gün daha iğne olucam. cumartesi belli olur kısmetse.
Aldatılıyormuymuşuz
Evetama burdayim da ihmal etmem kimseyi
Ben her yerdeyim orda burda surda
kızlar bende kan vermiştim 10. günüm ama malesef negatif test tarihim cumartesi 2 gün erken yaptım ama olsa zeten çıkardı
Bende yarın kan vermeyi düşünüyorum kızlar .... yarın 6. Günüm. Cesareti mi toplarSam sağlık ocağına uğraması düşünüyorum. .. ama eşimin bundan haberi yok[
benim de yarın 6.günüm ama ben bayram sabahı erken gebelik testi aldım onda bakıcam. pozitifi görürsem hastaneye bayramlaşmaya giderim hemen
ben ilk denemede kimyasal gebelik olduktan sonra baktirdim cnm universite hastanesi genetik bölümüne gidip ucretsiz yaptirdim 2 haftada çıktıKizlar aklimda deli sorular var simdi ben butun tahlillerimi yaptirdim ama nedense ne doktorum soyledi nede benim aklima geldi ben hic kan pihtilasma testi yaptirmadim sizler yaptirdinizmi?ve bunu hangi doktor yapiyor yine kadin dogummu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?