- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 34
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #3.441
Valla cesaretim gidiyor benimde. Çatlama iğnesini hesaba katamadim.. 12 haziranda 2 tane çatlatma ignesi olmustummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ne bileyim iyice kafam karisti off bilmiyorum memnun kalanlarda var of of1.2 canım valla sana söylüyorum bence iyi düşün başka yerde yaptır bence şimdi kime söylesem niye orda yaptırdın diye kızıyorlar bana bence bu işin en iyisi istanbul sende benim gibi pişman oma bence
Yapma ya of hic aklima gelmediki yaptirmak simdi bunu kafama takacamHematolog yapio cnm ben yaptirmistim. 1 bucuk ayda cikio
kızlar selam , bende dün tüp bebek tedavisine başladım , iğnelerim 4.günlük cumartesi kontrola gideceğim , duruma göre kalan iğnelerin dozlarına karar verecekler , ilk deneyimim , çikolata kisti hikayem var , 1 kere gebelik oldu kistten önce kalp atışlarını duyamadığımız için kürtaj oldum . 2. 5 sene oldu ameliyat olalı kapalı olacaktık , açık ameliyat olmak durumunda kalmışım , normal yolla zor demişlerdi zaten , ilk deneyim ilk heyecan rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun , yüzümüz gülsün inşallah bu ay o ay olsun ne olur allahım mübarek günler de
Yapma ya of hic aklima gelmediki yaptirmak simdi bunu kafama takacam
Ee o zaman bende yaptirayim cok sagol canim ya icim rahatlasin yoksa icim icimi yerben ilk denemede kimyasal gebelik olduktan sonra baktirdim cnm universite hastanesi genetik bölümüne gidip ucretsiz yaptirdim 2 haftada çıktı
canim zaten pihtilasma olmasa bile tedbiren en azinda coraspirin tarzi bi ilac veriliyor sende doktoruna soyleyip kullanirsinYapma ya of hic aklima gelmediki yaptirmak simdi bunu kafama takacam
Oyle dersem yalanim cikmasinÜniversite hastaneleri 2 düşügüm var dersen ücretsiz yapiyor. Sonuc 1 aya çıkıyor. özel hastanelerde yapiyor , fiyatlar farkli. 20 güne çıkıyor
bende pihtilasma cikmadi ama yine de doktor ecoprin verdi kan sulandirici olarakEe o zaman bende yaptirayim cok sagol canim ya icim rahatlasin yoksa icim icimi yer
2 düşüğüm var de yoksa yapmayabilirEe o zaman bende yaptirayim cok sagol canim ya icim rahatlasin yoksa icim icimi yer
Bizim sağlık ocağı ertesi gün veriyor tahlil sonuçları tatlım sizde de aynıysa yarın cuma sonuç Bayram sonrasına kalır :)Bende yarın kan vermeyi düşünüyorum kızlar .... yarın 6. Günüm. Cesareti mi toplarSam sağlık ocağına uğraması düşünüyorum. .. ama eşimin bundan haberi yok
Cumartesi yarım gün açık olmaz mı ki bende çok şey istiyorum... eheheheheeeeBizim sağlık ocağı ertesi gün veriyor tahlil sonuçları tatlım sizde de aynıysa yarın cuma sonuç Bayram sonrasına kalır :)
KuKuzum ailede var mi kan pihtilasmasi olan, bildigin?kafana takma.. cünkü zaten önlem amacli sana ya coraspirin yada clexane ignesi verilcek yada ikisi.. belki bu aradada kanntesti yapma imkaninnolur gebeligi ögrenince.. yada simdiden yaptir sonucu bekle. gunes0101
Evet veriliyor onu biliyorum ama 3 ay kullaniyorsun hadi diyelim kan pihtilasmasi var o zaman doguma kadar kullaniyorsun canim onun icin merak ettimcanim zaten pihtilasma olmasa bile tedbiren en azinda coraspirin tarzi bi ilac veriliyor sende doktoruna soyleyip kullanirsin
Evet veriliyor onu biliyorum ama 3 ay kullaniyorsun hadi diyelim kan pihtilasmasi var o zaman doguma kadar kullaniyorsun canim onun icin merak ettim
Cumartesi yarım gün açık olmaz mı ki bende çok şey istiyorum... eheheheheeee
Kızlar cleksan kullananlar acaba gobeklerde morarma oldu mu once ki tedavimde olmamisti diye hatirliyorum göbekcigim mosmor hep
Cumartesi yarım gün açık olmaz mı ki bende çok şey istiyorum... eheheheheeee