- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #3.381
canim belki öncesinde baskilayici tedavi denenebilir benim bu sefer öyle oldu gerci benim bu seferde olgun yumurta sayisi azaldi bakalim sonuc ne olacak. ama cikolata kisti olup öncesinde baskilayici tedavi ile pozitif sonuc alan cok varevet cnm malesef o illet kist bütün yumurtalarımı etkilemiş 1 tane sağlam mtransfer edildi oda böyle oldu kendimi çok kötü hissediyorum
Yok ya ne alakasi var cnm bu kadar yuksek cikmsz korkma endisede etme.Evet 2 tane blasst. Ama bu teste kisti olanlarda pozitif cikabilir diyo. Ve bende cikolata kisti var.
baskılayıcı tedavi dediğin ne canımcanim belki öncesinde baskilayici tedavi denenebilir benim bu sefer öyle oldu gerci benim bu seferde olgun yumurta sayisi azaldi bakalim sonuc ne olacak. ama cikolata kisti olup öncesinde baskilayici tedavi ile pozitif sonuc alan cok var
Bel agrisi yok cnm ben de adet sancim var bide gogus agrisiA evet ya 8 olmus. 8 hafta gibi ya. Ama su leklenmeler canimi sıkıyor sizde belirti varmi bel agrisi zaten cabası.
3 ay kadar filan hormonlari baskilayarak kistleri kucultuyorlar cnm tedavi öncesinde. dogum kontrol hapi ile birlikte baskilayici igne yapiyorsun, benim iğne depo seklindeydi sadece bi kere yaptim. gecici menapoz da deniyor sanirim bu tedaviye. kistlerin olumsuz etkisini azaltiyormusbaskılayıcı tedavi dediğin ne canım
cnm senın test ne zaman?3 ay kadar filan hormonlari baskilayarak kistleri kucultuyorlar cnm tedavi öncesinde. dogum kontrol hapi ile birlikte baskilayici igne yapiyorsun, benim iğne depo seklindeydi sadece bi kere yaptim. gecici menapoz da deniyor sanirim bu tedaviye. kistlerin olumsuz etkisini azaltiyormus
O zaman hic acmasinlar tlfnu sinir oldum bak simdiVayy bana hic oyle dememislerdi tlfnda demekki bilgileri yok attilar kafadan
hiç deme o telefondakileri ben nefret ettim resmen onlardan çok olumsuzlar bilseler bizler ne yollardan geçip ne zorluklarla tedavi oluyoruz bu konuda haklısın net bilgi vermiyorlar soru sorsan istemeyerek cevap veriyorlar
cnm ben ilaç kullandım ilaç bitip kistlerm küçülünce yani 6 ay o geçici menepozu yaşadm3 ay kadar filan hormonlari baskilayarak kistleri kucultuyorlar cnm tedavi öncesinde. dogum kontrol hapi ile birlikte baskilayici igne yapiyorsun, benim iğne depo seklindeydi sadece bi kere yaptim. gecici menapoz da deniyor sanirim bu tedaviye. kistlerin olumsuz etkisini azaltiyormus
Evet mesela bencanim belki öncesinde baskilayici tedavi denenebilir benim bu sefer öyle oldu gerci benim bu seferde olgun yumurta sayisi azaldi bakalim sonuc ne olacak. ama cikolata kisti olup öncesinde baskilayici tedavi ile pozitif sonuc alan cok var
toplama işleminde boyutumu önemli yoksa kaliteli oluşu mu?Yok ya ne alakasi var cnm bu kadar yuksek cikmsz korkma endisede etme.
İsallah cnm.Yok ya ne alakasi var cnm bu kadar yuksek cikmsz korkma endisede etme.
toplama işleminde boyutumu önemli yoksa kaliteli oluşu mu?
Kalitesi ve yumurtanin icinde olgun cikmasi onemli. Benim 14 ml.en kucuk yum vardi onuda alcz dedi doktorum ee o ise yaramasski kucuk dedim olurmu oyle sey icinden olgun cikarbilir dedi. Oyuzden boyut degil kalitesi..
Cnm evet yarın da vericem inşallah,erken gebelik testi ya idrarda koyulaşır diye düşünmüştüm,meraktan duramam heralde.Sen nasılsın,belirti var mı?
bugünde kan tahlili yaptırdım 8 çıkmış demekki değerim düşüyor kimyasal gebelikyarın tekrar gidicem bakalm kaç çıkacak
Pek bi sessizsiniz sanki kizlar
Evet cnm tabi insallah devami olursasen şuan hamilesin sanırım değil mi?
Hamile oldugunu ogrenen kactiPek bi sessizsiniz sanki kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?