- 2 Kasım 2016
- 2.228
- 4.723
- 39
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #3.401
Evet cnm tabi insallah devami olursa
inşallah olsun. bizlere de nasip olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm tabi insallah devami olursa
Yarin kan verecekler yine ayni sanirimAdet sancisi disinda hic bisey yok canim.. bende nasipse yarin tekrar kan vericem ama
Bu sefer kadin doktoruma gidicem .,,
Ah canim... dilerdimki degerin yükselsin..
Hakkinda hayirlisi olsun canim... üzüldüm..
Sanki evetttt. Belirsizler burda kaldı. ... başka topic acmislardirHamile oldugunu ogrenen kacti
Insallah cnm Rabbim size de yasatsin bu duuguyuinşallah olsun. bizlere de nasip olsun.
Sanki evetttt. Belirsizler burda kaldı. ... başka topic acmislardir
28 inde :)cnm senın test ne zaman?
hmmm anladim cnm demek sana da faydasi olmadicnm ben ilaç kullandım ilaç bitip kistlerm küçülünce yani 6 ay o geçici menepozu yaşadm
28 inde :)
Bende yarın kan vermeyi düşünüyorum kızlar .... yarın 6. Günüm. Cesareti mi toplarSam sağlık ocağına uğraması düşünüyorum. .. ama eşimin bundan haberi yok
bu 3. denemem olduğu icin daha sakinim:) hatta keske test günü gelmese diyorum ben böyle embriyolarimla mutluyum :) test günü kabusum benim, resmen kalpten gidicem gibi oluyorum her saniye...ben kesin heyecandan ölürüm...
allah içinize sabır versin...
O da dogruBayagi cesaretlisin....
Saglik ocafi artik aksama verir sonucu.. belki ertesi gün.. almanyadan beter
bu 3. denemem olduğu icin daha sakinim:) hatta keske test günü gelmese diyorum ben böyle embriyolarimla mutluyum :) test günü kabusum benim, resmen kalpten gidicem gibi oluyorum her saniye...
problem sadece bende cikolata kistiydi ama bu denemede esimin morfolojisi de düşmüş izmirdeyim medicalpark da yaptiriyorumproblemin nedir peki? ve nerdesin nereye yaptıyıosun?
benim gibi test fobisi olanlar hariç tabi belki son gün yaparim bi idrar testi. evde 2 tane test de var üstelik ama nerde bende o yürek. negatif çıksa yasa girerim, silik çıksa kimyasal mi olcak acaba diye kafaya takarim...esomesom canim hosgeldin aramiza.. hayirlisiyla sende sonuclar al insallah yumoslarinin hepsi kaliteli olur... döllenir ve göbisine gelir bebitolarin insallah.. burda 5. günden itibaren idrar testi yapilio.. haberin olsun..
Bu topikteki prosdür böyle
En gecte 7. günde kan veriyorsunnn
benim gibi test fobisi olanlar hariç tabi belki son gün yaparim bi idrar testi. evde 2 tane test de var üstelik ama nerde bende o yürek. negatif çıksa yasa girerim, silik çıksa kimyasal mi olcak acaba diye kafaya takarim...