Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte banada öyle benim eşimde varikosel vardı canım

Ben daha önce de klomen kullandım ama hiç böyle olmamıştım 18 inde test yaptım 1,20 çıkınca 19 Haziran cuma günü eşimle beraber oldum ardından hafif pembemsi oldu ilerleyen saatlerde ise kirmiziya döndü tamamdır adet oldum dedim ve o süre zarfında aşırı derecede ağrım vardı dayanilamayacak derecede öyle soylim ee cumartesi günü akşam en son bir Damla kahverengi leke oldu sonra tamamen kesildi tabi ağrılarım için salı günü doktora gittim bana agrilarimin sebebinin yumurtalarim çatlamış o yüzden bu kadar çok ağrı yasamisim acaba güya işte cuma günkü birliktelikten sonra yumurtam catlamis demekki spermlerde 72 saat kalıyormuş acaba tutmuş olabilir mi diye düşünmüyor degilim ya acaba diyorum oldu mu sence canım

Özelikle migreni olanalr dikkatli kullansin gerekirse noröljylr görüşün bence
Beni biri uyarsaydı asla almazdim o ilacı alalı 1 sene oldu hala yan etkisini ysşıyorum ışık cakması ilk kullandgmda yan etki daha coktu ilaci biraktm zamanla azaldı smdi arada oluyo ama tamamen gecti diyemem

evet yapıyorum onları da inşallah olur şimdi gördüm

Buarada bana kadın dogum doktorm söyledi farklı doktor tabi .. hormon ilaclari migreni tetiklermiş
Denedim onayladim bacim; klomenin ilk gunu bir atak, ovitrelle vurdum bir atak daha....
Olmazsa, nasip diyip bir dahaki ay akışina birakacagim sanırım. Hatta esime dedim, bu ay olmazsa evde derin tadilata baslayacagim, fayans sokersem derz kirarsam unuturum

25
25.05.2020 ve luan hamileyim

Mrhaba arkadaş ben klomeni kullanışımın 2. Ayıydı hamileyim şuan ama ben bunun yanında geleneksel yöntemlerde kullandım bilmiyorum aranızda duyan olmuşmudur? Bir kadına gittim ve bana rahimimin şiştiğini ve çocuk yeriminde eğri olduğunu söyleyip düzeltti ve bana bu ay hamile kalacağımı söyledi gerçekten de oldu çok şükür darısı bekleyen ve isteyen herkesin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…