- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
- #1.041
İşte banada öyle benim eşimde varikosel vardı canımDoktor lar bir gün arayla iliski öneriyorlar. Fakat ben o 4 günü . Önce 2 gün arka arka sonra birgün boşluk ertesi gün tekrar ilişki olarak değerlendirdim. Eşimde sorun olmadığı için. Doktoruma da söyledim böyle yaptım diye güldü fazla dan zarar gelmez eşinde sorun yok dedi yani onaylamış oldu.
Ben daha önce de klomen kullandım ama hiç böyle olmamıştım 18 inde test yaptım 1,20 çıkınca 19 Haziran cuma günü eşimle beraber oldum ardından hafif pembemsi oldu ilerleyen saatlerde ise kirmiziya döndü tamamdır adet oldum dedim ve o süre zarfında aşırı derecede ağrım vardı dayanilamayacak derecede öyle soylim ee cumartesi günü akşam en son bir Damla kahverengi leke oldu sonra tamamen kesildi tabi ağrılarım için salı günü doktora gittim bana agrilarimin sebebinin yumurtalarim çatlamış o yüzden bu kadar çok ağrı yasamisim acaba güya işte cuma günkü birliktelikten sonra yumurtam catlamis demekki spermlerde 72 saat kalıyormuş acaba tutmuş olabilir mi diye düşünmüyor degilim ya acaba diyorum oldu mu sence canımNe yalan soyleyeyim bi an tutunma kanamasi mi diye düşünmedim değil, keşke öyle olsa. İnşallah öyledir. Ancak; benim de ilk klomen denememden sonraki adetim 1gun orta yoğun+ 2gun leke şeklinde geldi. Tam adet olamamiştim yani
Hangi bahsettikleriniziSen bu bahsettiklerimizi de yaparak dene istersen, faydasi olur belki. Aklında soru işareti kalmaz en azından
evet yapıyorum onları da inşallah olur şimdi gördümBir damla bile yetiyormuş eğer her şey yolunda ise. Ama sayı hareketsizlik problemi varsa iceride kalmaya zorlamak lazimdiğer konularda arkadaşlar ilişkiden sonra beş dk bel-popo altında yastık ile belleyin, sonra da yüzüstü dönüp bi dizinizi yandan yukari kaldirin demişler. Çok faydası dokunup bunu yapinca hamile kalan arkadaşlar var. Tabi ovulasyon takibi de yapmışlar, o çok önemli canım
Ay kuzum var mı yani. Bu iğne çok kafa karıştırıyor ya. Dünde silikti. Bu erken gebelikse ondan mı net. İnşallah hamilesindir canım. Güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba kızlar iğnenin bugün 13. Günü ve testim
Denedim onayladim bacim; klomenin ilk gunu bir atak, ovitrelle vurdum bir atak daha....Buarada bana kadın dogum doktorm söyledi farklı doktor tabi .. hormon ilaclari migreni tetiklermiş
Hadi insallahMerhaba kızlar iğnenin bugün 13. Günü ve testim
Normal test in varsa bi de ondan yapıver canım. Dünkü ile karşılaştır koyulaşmış mıMerhaba kızlar iğnenin bugün 13. Günü ve testim
25.05.2020 ve luan hamileyimHaziran ayı klomen kullanacaklar birbirimize bu süreçte destek olalım...
BAT TARİHLERİ
@Glnkymn ~ 16.06.2020
S Sblgnr ~ 17.06.2020
@elferdgn ~ 20.06.2020
@Kocasininprensesi93 ~ 24.06.2020
@xy35 ~ 26.06.2020
@tildamilda ~26.06.2020
papatyaserim ~ 28.06.2020
K Kunfeyekunn34 ~ 28.06.2020
K KimseDegil ~01.07.2020
@Annehayalim ~ 01.07.2020
@selmur gucu ~ 01.07.2020
Inquisitive ~ 06.07.2020
@ZeynepYldr ~ 09.07.2020
Hamilesin canım bende 13. Gün yaptım çıktıNormal test in varsa bi de ondan yapıver canım. Dünkü ile karşılaştır koyulaşmış mı
Yaa hadi inşaallahMerhaba kızlar iğnenin bugün 13. Günü ve testim
Bende bilmiyorum ki canım doğru düzgün sevinemiyorum bile biraz daha bekleyeceğim, bu test 10 MGnin üzerindeyse gösteriyormuşAy kuzum var mı yani. Bu iğne çok kafa karıştırıyor ya. Dünde silikti. Bu erken gebelikse ondan mı net. İnşallah hamilesindir canım. Güzel haberlerini bekliyoruz
Yok canım evdede pazartesi gününe kadar bekleyeyim en iyisiNormal test in varsa bi de ondan yapıver canım. Dünkü ile karşılaştır koyulaşmış mı
Çatlatma iğnesi oldum canım etkisi geçmiştir dimi artıkHamilesin canım bende 13. Gün yaptım çıktı
Aynen canım yaYaa hadi inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?