- 20 Nisan 2020
- 585
- 312
- 53
- 32
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
- #1.061
Tebrik ederim canım,Mrhaba arkadaş ben klomeni kullanışımın 2. Ayıydı hamileyim şuan ama ben bunun yanında geleneksel yöntemlerde kullandım bilmiyorum aranızda duyan olmuşmudur? Bir kadına gittim ve bana rahimimin şiştiğini ve çocuk yeriminde eğri olduğunu söyleyip düzeltti ve bana bu ay hamile kalacağımı söyledi gerçekten de oldu çok şükür darısı bekleyen ve isteyen herkesin başına
25
25.05.2020 ve luan hamileyim
Benimki bi de hiç negatife dönmedi canım 9. Günden beri yapıyorum çok silik çıkıyordu iğnenin etkisi bu kadar uzun kalır mı kiHamilesin canım bende 13. Gün yaptım çıktı
Canm bence gebesin cunku 13.gunde cok cok silik cikmask gerekirdi yada golge gibi nesela ama seninki cok belirgiinÇatlatma iğnesi oldum canım etkisi geçmiştir dimi artık
İnsallah vardirrCanm bence gebesin cunku 13.gunde cok cok silik cikmask gerekirdi yada golge gibi nesela ama seninki cok belirgiin
İnşallah canım yaİnsallah vardirr
Kacinci igne kullanisindi canim buİnşallah canım yasevinemiyorum bile Çarşamba gününe randevu aldım o zamana kadar bekleyip Pazartesi tekrar yapıcam çarşamba doktora gidicem
İlk canımKacinci igne kullanisindi canim bu
Ay ne guzel maşallahhİlk canım
Doktorum iğne etkisi 72 saat içinde geçiyor dedi bende erken gebelik testi yapmıştım 12.gün çıkmıştıBenimki bi de hiç negatife dönmedi canım 9. Günden beri yapıyorum çok silik çıkıyordu iğnenin etkisi bu kadar uzun kalır mı ki
Amin inşallah canım hayırlı haberlerini de bekliyorumMerhaba hanımlar❤
Bende bu ay doktora gittim klomen sabah akşam 2 kere kullandım kontrole gittim. Sağ tarafta 2 tane yumurtam oluşmuş birisi 22 mm birisi 23 mm çatlatma iğnesi vurdurdum ilişki önerdi 2 gün bakalım nasippp
Hayırlısını dileyeceğim rabbimden
Allahım hepimizin kucaklarını doldurur inşallah
Kan testi verdiğinde ilk kaç çıktı canımDoktorum iğne etkisi 72 saat içinde geçiyor dedi bende erken gebelik testi yapmıştım 12.gün çıkmıştı
Ayy inşallah canım ya
Benim 13.gün negatifti canımAyy inşallah canım yasevineceğim zaman iğnenin etkisi geliyor aklıma
Çarşamba günü randevu aldım canım gidicem kesinleşir o zamana kadarBenim 13.gün negatifti canım
Seninki hamilelik bence
Gitmeden kan testi yaptır canım acildeÇarşamba günü randevu aldım canım gidicem kesinleşir o zamana kadar
Aynı gün mü yaptırıyımGitmeden kan testi yaptır canım acilde
Canım takip ediyorum seni ve çok merak ediyorum. Benim şahsi fikrim iğnenin etsini yitirdiğini düşünüyorum. 13. Gün eğer kalmış olsaydı çok çok gölge olurdu. çarşambayı beklemesen acil de kan vermeye gitsen bugün. Bana doktorum çatlamadan 12 ile 15 gün adet olunur demişti. Hala da olmadığına göre inşallah düşündüğüm gibidir bebisin seninledirİlk canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?