- 13 Haziran 2020
- 535
- 472
- 53
- 30
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
- #1.081
Zaman c vuruldun canım adet günün ne zaman ondan soruyorum aynimiyiz acaba diye. inşallah hayırlı haberlerle gelirsinMerhaba hanımlar
Bende bu ay doktora gittim klomen sabah akşam 2 kere kullandım kontrole gittim. Sağ tarafta 2 tane yumurtam oluşmuş birisi 22 mm birisi 23 mm çatlatma iğnesi vurdurdum ilişki önerdi 2 gün bakalım nasippp
Hayırlısını dileyeceğim rabbimden
Allahım hepimizin kucaklarını doldurur inşallah
Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum canım Allah razı olsun, sana da bu mutluluğu yaşatsın inşallahCanım takip ediyorum seni ve çok merak ediyorum. Benim şahsi fikrim iğnenin etsini yitirdiğini düşünüyorum. 13. Gün eğer kalmış olsaydı çok çok gölge olurdu. çarşambayı beklemesen acil de kan vermeye gitsen bugün. Bana doktorum çatlamadan 12 ile 15 gün adet olunur demişti. Hala da olmadığına göre inşallah düşündüğüm gibidir bebisin seninledir
Daha öncesnde yaptır bence canımAynı gün mü yaptırıyım
hm anladım canım pazartesi yaptırıyım o zamanDaha öncesnde yaptır bence canım
Pazartesi falan kanda çıkar kesin hatta şimdi bile çıkar
hhahah ciiden sinir bozucu bi durum sizdeki sorun nedirDenedim onayladim bacim; klomenin ilk gunu bir atak, ovitrelle vurdum bir atak daha....
Olmazsa, nasip diyip bir dahaki ay akışina birakacagim sanırım. Hatta esime dedim, bu ay olmazsa evde derin tadilata baslayacagim, fayans sokersem derz kirarsam unuturum
Yok canım bende ağrı bile olmadıKızlar ben dün iğne vuruldum midem çok bulanıyor böyle yan etki yaşayanınız oldu mu
Ayyy maşallah maşallah, nazar değmesinnn, çokk sevindimmMerhaba kızlar iğnenin bugün 13. Günü ve testim
Benim de olmadı, bir sürü yan etkisi oldu da bu olmadiKızlar ben dün iğne vuruldum midem çok bulanıyor böyle yan etki yaşayanınız oldu mu
Henüz neticeye ulaşamadım canım bekleme kararı aldım, inşallah vardır, Rabbim tüm isteyenlere de versinAyyy maşallah maşallah, nazar değmesinnn, çokk sevindimmcanım inşallah sağlıklı ilerler, bize de dua ett
Canım senin durumun karışık biraz, ezbere konuşup seni yaniltmak istemem. Ama daha önce çatlamiyorduysa yumurtalarin, ve doktor çatladiklarini onayladiysa bir umut var demektir. İnşallah olmuşturBen daha önce de klomen kullandım ama hiç böyle olmamıştım 18 inde test yaptım 1,20 çıkınca 19 Haziran cuma günü eşimle beraber oldum ardından hafif pembemsi oldu ilerleyen saatlerde ise kirmiziya döndü tamamdır adet oldum dedim ve o süre zarfında aşırı derecede ağrım vardı dayanilamayacak derecede öyle soylim ee cumartesi günü akşam en son bir Damla kahverengi leke oldu sonra tamamen kesildi tabi ağrılarım için salı günü doktora gittim bana agrilarimin sebebinin yumurtalarim çatlamış o yüzden bu kadar çok ağrı yasamisim acaba güya işte cuma günkü birliktelikten sonra yumurtam catlamis demekki spermlerde 72 saat kalıyormuş acaba tutmuş olabilir mi diye düşünmüyor degilim ya acaba diyorum oldu mu sence canım
O zaman metin olalımHenüz neticeye ulaşamadım canım bekleme kararı aldım, inşallah vardır, Rabbim tüm isteyenlere de versin
Tebrik ederim, inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın. Bize de dua et olur mu25
25.05.2020 ve luan hamileyim
Çok geçmiş olsun. Bende de migren var ama ilaci kullanirken değil, igneden bi beş altı gün sonra, sanırım iğne etkisini kaybederken feci baş ağrım oldu ve üç gün sürdü. Ara ara göz parlamasi da oldu, bir yıl olmuştur gözüm parlamayali. İlac mi tetikledi yaniDenedim onayladim bacim; klomenin ilk gunu bir atak, ovitrelle vurdum bir atak daha....
Olmazsa, nasip diyip bir dahaki ay akışina birakacagim sanırım. Hatta esime dedim, bu ay olmazsa evde derin tadilata baslayacagim, fayans sokersem derz kirarsam unuturum
CaniHenüz neticeye ulaşamadım canım bekleme kararı aldım, inşallah vardır, Rabbim tüm isteyenlere de versin
.C
hm anladım canım pazartesi yaptırıyım o zaman
2 yumurtam oluşmuştu canım, biri 20,5 biri 17,5du o günü iğneyi yaptım, 4. Gün kontrole gittiğimde ikisi çatlamış yok olmuştuCani .
Canım senin kontrole gittiğinde kaç yumurtan oluşmuştu kaç mm ?
Ayy inşallah canım bilmiyorum ki bakalim doktor onun dedikten sonra da birlikte olduk kaç gündür akıntım arttı ve kokuyor çok rahatsız oluyorum gerçekten neden böyle oldum bilmiyorum yaCanım senin durumun karışık biraz, ezbere konuşup seni yaniltmak istemem. Ama daha önce çatlamiyorduysa yumurtalarin, ve doktor çatladiklarini onayladiysa bir umut var demektir. İnşallah olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?