Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne Zaman c vuruldun canım adet günün ne zaman ondan soruyorum aynimiyiz acaba diye. inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum canım Allah razı olsun, sana da bu mutluluğu yaşatsın inşallah hayal kırıklığına uğramamak için bekliyim çarşambaya kadar en iyisi anım haftasonuda kafa dağıtmak için yazlığa gidicem zaten

hhahah ciiden sinir bozucu bi durum sizdeki sorun nedir

Canım senin durumun karışık biraz, ezbere konuşup seni yaniltmak istemem. Ama daha önce çatlamiyorduysa yumurtalarin, ve doktor çatladiklarini onayladiysa bir umut var demektir. İnşallah olmuştur

Çok geçmiş olsun. Bende de migren var ama ilaci kullanirken değil, igneden bi beş altı gün sonra, sanırım iğne etkisini kaybederken feci baş ağrım oldu ve üç gün sürdü. Ara ara göz parlamasi da oldu, bir yıl olmuştur gözüm parlamayali. İlac mi tetikledi yani

Canım senin durumun karışık biraz, ezbere konuşup seni yaniltmak istemem. Ama daha önce çatlamiyorduysa yumurtalarin, ve doktor çatladiklarini onayladiysa bir umut var demektir. İnşallah olmuştur
Ayy inşallah canım bilmiyorum ki bakalim doktor onun dedikten sonra da birlikte olduk kaç gündür akıntım arttı ve kokuyor çok rahatsız oluyorum gerçekten neden böyle oldum bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…