• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrhaba arkadaş ben klomeni kullanışımın 2. Ayıydı hamileyim şuan ama ben bunun yanında geleneksel yöntemlerde kullandım bilmiyorum aranızda duyan olmuşmudur? Bir kadına gittim ve bana rahimimin şiştiğini ve çocuk yeriminde eğri olduğunu söyleyip düzeltti ve bana bu ay hamile kalacağımı söyledi gerçekten de oldu çok şükür darısı bekleyen ve isteyen herkesin başına 😊
Tebrik ederim canım, 💜

Merhaba hanımlar❤️
Bende bu ay doktora gittim klomen sabah akşam 2 kere kullandım kontrole gittim. Sağ tarafta 2 tane yumurtam oluşmuş birisi 22 mm birisi 23 mm çatlatma iğnesi vurdurdum ilişki önerdi 2 gün bakalım nasippp😊
Hayırlısını dileyeceğim rabbimden
Allahım hepimizin kucaklarını doldurur inşallah🙏🏻🙏🏻🤲🏻

Merhaba hanımlar❤
Bende bu ay doktora gittim klomen sabah akşam 2 kere kullandım kontrole gittim. Sağ tarafta 2 tane yumurtam oluşmuş birisi 22 mm birisi 23 mm çatlatma iğnesi vurdurdum ilişki önerdi 2 gün bakalım nasippp😊
Hayırlısını dileyeceğim rabbimden
Allahım hepimizin kucaklarını doldurur inşallah🙏🏻🙏🏻🤲🏻
Amin inşallah canım hayırlı haberlerini de bekliyorum 😍

Canım takip ediyorum seni ve çok merak ediyorum. Benim şahsi fikrim iğnenin etsini yitirdiğini düşünüyorum. 13. Gün eğer kalmış olsaydı çok çok gölge olurdu. çarşambayı beklemesen acil de kan vermeye gitsen bugün. Bana doktorum çatlamadan 12 ile 15 gün adet olunur demişti. Hala da olmadığına göre inşallah düşündüğüm gibidir bebisin seninledir

Back
X