- 24 Ağustos 2019
- 103
- 83
- 48
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
- #1.421
Yapmadım hala tutuyorum kendimiYaptın mı testi Hayırlısı olsun inşallah Allah çift çizgi görmeyi nasip etsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmadım hala tutuyorum kendimiYaptın mı testi Hayırlısı olsun inşallah Allah çift çizgi görmeyi nasip etsin
Yumurtalarınız kaç mm di acaba sağlıkla kucağınıza alın inşallahAyy inşallah canım ya bugüne kadar çatlamadı diye düşünüyordum çok mutlu oldum güzel haberleri de veririm inş burdan
Çatlatma iğnesi vurulurken biri 18 diğeri 21 diYumurtalarınız kaç mm di acaba sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Teşekkür ederim cevap için hangi saatleri değerlendirdin acaba iğne sonrası darısı bizlere sende sağlıkla al kucağına inşallahÇatlatma iğnesi vurulurken biri 18 diğeri 21 di
Amin canım sağol darısı sizlerin başına, iğneden 35 saat sonra 3 gün ilişki oldu Doktor gün aşırı demişti amaTeşekkür ederim cevap için hangi saatleri değerlendirdin acaba iğne sonrası darısı bizlere sende sağlıkla al kucağına inşallah
Teşekkür ederimAmin canım sağol darısı sizlerin başına, iğneden 35 saat sonra 3 gün ilişki oldu Doktor gün aşırı demişti ama
Bebeğiniz ikiz mi yıksa tek mi? 2 yumurta olduğu için merak ettimDarısı sizin başınıza inşallah,femera+ovitrella iğne kullandım ilk kez bu ay canım 2 yumurtam oluştu biri 20,5 diğeri 17,5 olmuştu 13 Haziranda iğnemi oldum, doktor 36 saat sonrasını ve sonraki günler günaşırı ilişki planı verdi, tabi biz doktorun dediğine uymadık 36 saat sonrasını ve diğer 3 günü arka arkaya değerlendirdik, iğnenin 4. Günü kontrole gittim 2 Side çatlayıp yok olmuştu 14 gün sonra test yapabileceğimi söyledi doktor, iğnenin 9. Gününden itibaren test yaptım sürekli silik çizgi çıkıyordu negatife hiç dönmedi bugün de adet günümdü zaten bu şekilde çıktı artık iğnenin etkisinin olduğunu düşünmüyorum yarında kan vericem hayırlısı artık...
![]()
Kızlar merhaba. Bende bugün letu diye bir ilaca başladım aranızda kullanan varmı acaba
İkisi de çatlamıştı bir tanesi tuttu canımBebeğiniz ikiz mi yıksa tek mi? 2 yumurta olduğu için merak ettim![]()
Hangi ilacı?Özelikle migreni olanalr dikkatli kullansin gerekirse noröljylr görüşün bence
Beni biri uyarsaydı asla almazdim o ilacı alalı 1 sene oldu hala yan etkisini ysşıyorum ışık cakması ilk kullandgmda yan etki daha coktu ilaci biraktm zamanla azaldı smdi arada oluyo ama tamamen gecti diyemem
klomenHangi ilacı?