• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım daha önce böyle bişey yasamqdisan belki şu iğne den Sonra kullandığın hap dan böyle olmuştur. Bu hapı baya araştırdım bana da verdi doktorum hap bitince herkez farklı günlerde adet görüyor 10. Günü ve daha fazla olan da az olanda var.
Yani daha önce hiç bı gün surmemisti adetim o yüzden şaşırdım belki de ilactandir dediğin gibi

Kunfeyekunn34 hala tatmin olmamisim biseyler çıkarmaya çalışıyorum kendi kendime 😂😂😂bir umut arıyorum sanırım hala 😂😂😂

Kızlar özel olacak ama ilişki sonrası spermler çıkıyor mu tamamen kalıyormu benim baya çıkıyor acaba engelmi hamileliğe

Kizlar beni de bekleyenler listesine yazin...
BAT:6 temmuz
5 gun sabah aksam 1er Klomen kullandim, 23 haziranda catlatma ignesi yaptim, 29unda 10 gun duphastan kullanacakmisim...
Hicbir fizyolojik sorun yok, yaş var biraz yumurtaliklari uyarmak gerekti, 2.cocugum olacak insallah... Tedbiren ovulasyon testi de kullandim, sagda 23mm bir yumurta yakaladik.
Ömrumde bu ilaclari ilk kez goruyor ve duyuyorum, hayirlisi olur insaAllah, ben korkarim hormona mudahaleden. Hakkimizda hayirlisi olsun.

Peki yan etkisi var mı kullanınca herhangi birşey oluyor mu halsizlik baş dönmesi filan
Feci baş agrisi yapti, migrenimi tetikledi benim. Dr. Bas ve goz agrisi yapabilir demisti verirken.. Bir de gereginden fazla yumurta olgunlasirsa tedaviyi kesmek gerekiyor, uzun sure kullanimda yumurtalik kisti yapabiliyormus Allah korusun.

5 gun sabah aksam 1er Klomen kullandim, 23 haziranda catlatma ignesi yaptim, 29unda 10 gun duphastan kullanacakmisim...
Hicbir fizyolojik sorun yok, yaş var biraz yumurtaliklari uyarmak gerekti, 2.cocugum olacak insallah... Tedbiren ovulasyon testi de kullandim, sagda 23mm bir yumurta yakaladik.
Ömrumde bu ilaclari ilk kez goruyor ve duyuyorum, hayirlisi olur insaAllah, ben korkarim hormona mudahaleden. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Ekledim canım, hayırlısı olsun 🙏🏻😍

Canım ovulasyon testinde 23 mm lik yumurta da ovulasyon nasıl gözüktü.

Kızlar özel olacak ama ilişki sonrası spermler çıkıyor mu tamamen kalıyormu benim baya çıkıyor acaba engelmi hamileliğe
Bir damla bile yetiyormuş eğer her şey yolunda ise. Ama sayı hareketsizlik problemi varsa iceride kalmaya zorlamak lazim 😬 diğer konularda arkadaşlar ilişkiden sonra beş dk bel-popo altında yastık ile belleyin, sonra da yüzüstü dönüp bi dizinizi yandan yukari kaldirin demişler. Çok faydası dokunup bunu yapinca hamile kalan arkadaşlar var. Tabi ovulasyon takibi de yapmışlar, o çok önemli canım

Kunfeyekunn34 hala tatmin olmamisim biseyler çıkarmaya çalışıyorum kendi kendime 😂😂😂bir umut arıyorum sanırım hala 😂😂😂
Ne yalan soyleyeyim bi an tutunma kanamasi mi diye düşünmedim değil, keşke öyle olsa. İnşallah öyledir. Ancak; benim de ilk klomen denememden sonraki adetim 1gun orta yoğun+ 2gun leke şeklinde geldi. Tam adet olamamiştim yani

Bir damla bile yetiyormuş eğer her şey yolunda ise. Ama sayı hareketsizlik problemi varsa iceride kalmaya zorlamak lazim 😬 diğer konularda arkadaşlar ilişkiden sonra beş dk bel-popo altında yastık ile belleyin, sonra da yüzüstü dönüp bi dizinizi yandan yukari kaldirin demişler. Çok faydası dokunup bunu yapinca hamile kalan arkadaşlar var. Tabi ovulasyon takibi de yapmışlar, o çok önemli canım
Öyle hiçbir problem yok ama🤦‍♀️Eşim çıktığı için çocuk olmuyor diyor

Hoşgeldin, ilk kez mi klomen kullaniyosun? Ne zaman başladın? iğne vuruldun mu?
Evet canım bu ayın 18 inde klomen verdi ben ilacı aynı saatlerde aldım bir hafta sonra yani bugün gittim 4 yumurtam oluşmuştu ovitrelle verdi sonra 4 gün 1 gün arayla ilişki önerdi

Evet canım bu ayın 18 inde klomen verdi ben ilacı aynı saatlerde aldım bir hafta sonra yani bugün gittim 4 yumurtam oluşmuştu ovitrelle verdi sonra 4 gün 1 gün arayla ilişki önerdi
Doktor lar bir gün arayla iliski öneriyorlar. Fakat ben o 4 günü . Önce 2 gün arka arka sonra birgün boşluk ertesi gün tekrar ilişki olarak değerlendirdim. Eşimde sorun olmadığı için. Doktoruma da söyledim böyle yaptım diye güldü fazla dan zarar gelmez eşinde sorun yok dedi yani onaylamış oldu.

Back
X