- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
- #1.021
Yani daha önce hiç bı gün surmemisti adetim o yüzden şaşırdım belki de ilactandir dediğin gibiCanım daha önce böyle bişey yasamqdisan belki şu iğne den Sonra kullandığın hap dan böyle olmuştur. Bu hapı baya araştırdım bana da verdi doktorum hap bitince herkez farklı günlerde adet görüyor 10. Günü ve daha fazla olan da az olanda var.
Şüneden sonra aşırı uykum ve halsizlik oldu kızlar uyanamıyorum hiçbirlerim tutmuypr aşırı halsizim sizdede oldumuKötü düşünme canım
Kan verdin mi canımYarın kan vereyim diyorum 13. Gün varsa çıkar demi illa ki ?
Feci baş agrisi yapti, migrenimi tetikledi benim. Dr. Bas ve goz agrisi yapabilir demisti verirken.. Bir de gereginden fazla yumurta olgunlasirsa tedaviyi kesmek gerekiyor, uzun sure kullanimda yumurtalik kisti yapabiliyormus Allah korusun.Peki yan etkisi var mı kullanınca herhangi birşey oluyor mu halsizlik baş dönmesi filan
Ekledim canım, hayırlısı olsunKizlar beni de bekleyenler listesine yazin...
BAT:6 temmuz
5 gun sabah aksam 1er Klomen kullandim, 23 haziranda catlatma ignesi yaptim, 29unda 10 gun duphastan kullanacakmisim...
Hicbir fizyolojik sorun yok, yaş var biraz yumurtaliklari uyarmak gerekti, 2.cocugum olacak insallah... Tedbiren ovulasyon testi de kullandim, sagda 23mm bir yumurta yakaladik.
Ömrumde bu ilaclari ilk kez goruyor ve duyuyorum, hayirlisi olur insaAllah, ben korkarim hormona mudahaleden. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Canım ovulasyon testinde 23 mm lik yumurta da ovulasyon nasıl gözüktü.Kizlar beni de bekleyenler listesine yazin...
BAT:6 temmuz
5 gun sabah aksam 1er Klomen kullandim, 23 haziranda catlatma ignesi yaptim, 29unda 10 gun duphastan kullanacakmisim...
Hicbir fizyolojik sorun yok, yaş var biraz yumurtaliklari uyarmak gerekti, 2.cocugum olacak insallah... Tedbiren ovulasyon testi de kullandim, sagda 23mm bir yumurta yakaladik.
Ömrumde bu ilaclari ilk kez goruyor ve duyuyorum, hayirlisi olur insaAllah, ben korkarim hormona mudahaleden. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Dr vajinal ultrason ile gorduCanım ovulasyon testinde 23 mm lik yumurta da ovulasyon nasıl gözüktü.
Bir damla bile yetiyormuş eğer her şey yolunda ise. Ama sayı hareketsizlik problemi varsa iceride kalmaya zorlamak lazimKızlar özel olacak ama ilişki sonrası spermler çıkıyor mu tamamen kalıyormu benim baya çıkıyor acaba engelmi hamileliğe
Ne yalan soyleyeyim bi an tutunma kanamasi mi diye düşünmedim değil, keşke öyle olsa. İnşallah öyledir. Ancak; benim de ilk klomen denememden sonraki adetim 1gun orta yoğun+ 2gun leke şeklinde geldi. Tam adet olamamiştim yaniKunfeyekunn34 hala tatmin olmamisim biseyler çıkarmaya çalışıyorum kendi kendimebir umut arıyorum sanırım hala
Öyle hiçbir problem yok amaBir damla bile yetiyormuş eğer her şey yolunda ise. Ama sayı hareketsizlik problemi varsa iceride kalmaya zorlamak lazimdiğer konularda arkadaşlar ilişkiden sonra beş dk bel-popo altında yastık ile belleyin, sonra da yüzüstü dönüp bi dizinizi yandan yukari kaldirin demişler. Çok faydası dokunup bunu yapinca hamile kalan arkadaşlar var. Tabi ovulasyon takibi de yapmışlar, o çok önemli canım
Sen bu bahsettiklerimizi de yaparak dene istersen, faydasi olur belki. Aklında soru işareti kalmaz en azındanÖyle hiçbir problem yok amaEşim çıktığı için çocuk olmuyor diyor
Hoşgeldin, ilk kez mi klomen kullaniyosun? Ne zaman başladın? iğne vuruldun mu?Bende bu ay başladım
Benim cuma günü 18 mm idi. Cuma günü yapma fırsatım olmadı ovulasyon testini x.tesi yaptım silik çıktı o yüzden sordum ovulasyon testi de yapıyorum diyince nasıl çıktı senin ki diyeDr vajinal ultrason ile gordu
Evet canım bu ayın 18 inde klomen verdi ben ilacı aynı saatlerde aldım bir hafta sonra yani bugün gittim 4 yumurtam oluşmuştu ovitrelle verdi sonra 4 gün 1 gün arayla ilişki önerdiHoşgeldin, ilk kez mi klomen kullaniyosun? Ne zaman başladın? iğne vuruldun mu?
Doktor lar bir gün arayla iliski öneriyorlar. Fakat ben o 4 günü . Önce 2 gün arka arka sonra birgün boşluk ertesi gün tekrar ilişki olarak değerlendirdim. Eşimde sorun olmadığı için. Doktoruma da söyledim böyle yaptım diye güldü fazla dan zarar gelmez eşinde sorun yok dedi yani onaylamış oldu.Evet canım bu ayın 18 inde klomen verdi ben ilacı aynı saatlerde aldım bir hafta sonra yani bugün gittim 4 yumurtam oluşmuştu ovitrelle verdi sonra 4 gün 1 gün arayla ilişki önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?