- 20 Nisan 2020
- 585
- 312
- 53
- 32
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
Çatlatma iğnesi mi klomen miBen dün başladım adını hep duyardım ne işe yarıyor onu bile tam bilmiyorum
Sadece klonun verdi 30 unda tekrar çağırdı acaba O zaman mı iğne verecekÇatlatma iğnesi mi klomen mi
Gittiğinde yumurta gelişip gelişmediğine bakacak eğer varsa ve yeterli boyuta gelmişse çatlatma iğnesi verir, yumurta gelişmemişse ilacın dozunu arttıracaktır, bilgilendirirsin canımSadece klonun verdi 30 unda tekrar çağırdı acaba O zaman mı iğne verecek
Peki yan etkisi var mı kullanınca herhangi birşey oluyor mu halsizlik baş dönmesi filanKlomen
Valla canım bana hiç bir olumsuz etki yapmadı..klomen ve prowomen birlikte kullanıyorum ama ilk gün yumurtlıklarımda köpürte ve sancı hissetimPeki yan etkisi var mı kullanınca herhangi birşey oluyor mu halsizlik baş dönmesi filan
Hoşgeldin canım.inşallah bu ay nasip olur gebelik hepimizeMerhaba ben klomen iki kez kullandım gelişme olmadı polikistik over var bende 28 i kontrolüm var bu kez gonal f baslicaz bende geldim aranıza
İnşallah canım onunla inşallah gelişir yumurtalarımHoşgeldin canım.inşallah bu ay nasip olur gebelik hepimize
Anladım canım ağır bir ilaç olduğunu duymuştum merak ettimValla canım bana hiç bir olumsuz etki yapmadı..klomen ve prowomen birlikte kullanıyorum ama ilk gün yumurtlıklarımda köpürte ve sancı hissetim
Merhaba hoşgeldin canım, kullanmadan önce yumurtan gelişiyor muydu pekiMerhaba ben klomen iki kez kullandım gelişme olmadı polikistik over var bende 28 i kontrolüm var bu kez gonal f baslicaz bende geldim aranıza
Hoşbuldum hayır canim gelişmediği için kullandım zaten polikistik over var bende adetlerim duzensiz yumurtlama da düzensiz bu yüzdenMerhaba hoşgeldin canım, kullanmadan önce yumurtan gelişiyor muydu peki
Hm anladım canım umarım en kısa zamanda sonuç alırsın, bende de pko var ilk defa kullanıcam kontrolden sonra bakalım ne olacakHoşbuldum hayır canim gelişmediği için kullandım zaten polikistik over var bende adetlerim duzensiz yumurtlama da düzensiz bu yüzden
Hm anladım canım umarım en kısa zamanda sonuç alırsın, bende de pko var ilk defa kullanıcam kontrolden sonra bakalım ne olacak
Amin canım inşallahSende güzel sonuçlar alirsin inşallah canım hayırlısı olsun
Merhaba, ben Haziran’ın başında gidicem canım en geç adetin 5. günü gel dedi sanırım beşinci günde başlatacak az dozlaMerhaba Kızlar doktor sizlere günde kaç tane önerdi ve adetin kaçıncı günü başlayacaksınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?