- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
- #1.001
Erken gebelikte çıkar bence yarın canımCumartesi ya da Pazar adet günüm canım bi de yazlığa gidicem evde de değilim yarın tam belli olur mu acaba 13 gün iğne günüyle birlikte 14. Gün
Evet ilk denemem canım doktor hiçbir sorunumun olmadığını söyledi bu yüzden 2 ay ara vermemizi söyledi de hatta doğal yollarla %10 ihtimalin olduğunu söyledi bunu da bile bile tekrar başa dönmek pek iç açıcı gelmiyorİlk denemen mi seninde? Doktorum iki ay böyle devam edelim üçüncü ay rahim filmi sonra aşılama diye planladık
Evet o yüzden yarın erken gebelik testi yapıcam bakalım be çıkıcakErken gebelikte çıkar bence yarın canım
Canım Mart ayinda kullandım ilk defa. Çok yan etki görünce doktordan femara istedim hatta sonraki ay için. Ama korona sebebiyle tedavi aksadi, kullanmadım. Bu ay regl zamanı telefonla ulaştim, ister femara kullan ister klomen kullan dedi, tarih verdi sadece ilaca başlama, bitirme ve ultrason tarihi. Bu şekilde oldu yani.Yani geçen ay mı?
Şu yüzden soruyorum doktorum tekrar bu ay kullanalım derse bekleyelim kızarıklıkların geçmesini desem mi demesem mi diye düşünüyorum
Prospektüsünde de 10.000de bir görülüyor yazıyor geldi beni buldu
İkinci kullanışında olmadı mı döküntüler
Üzülme canim, her işte bir hayır vardır. Allah'ım en kısa zamanda en hayirlisindan doldursun kucaklarimizi, aminİğneden tam 14 gün sonra yani bugün regl başladı benim kızlar
12 de tam kritik gün. Kimileri ignenin etkisinin 10 günde geçtiğini yazmışlar, kimileri de 12de geciyor yazmışlar. İnsallah sende etkisi geçmiştir ve bu cizgi gebeliğe isarettir canim. Bi sonraki testini merakla bekliyorumKızlar bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü test yaptım çok silik çıktı yine
İnşallah canım12 de tam kritik gün. Kimileri ignenin etkisinin 10 günde geçtiğini yazmışlar, kimileri de 12de geciyor yazmışlar. İnsallah sende etkisi geçmiştir ve bu cizgi gebeliğe isarettir canim. Bi sonraki testini merakla bekliyorum
Canım ben de bir önceki iğne vurulduğum zaman, 12de test yaptim çıkmadı, 14.gun yaptim çıkmadı. Gecikme bekleyim dedim 2gun gecikince yaptım yine negatif... Tey teyyUmutlanmak istiyorum sonra aşırı düşüyorum iki gün çok depresif moddayım yeni yeni kendime geldim kabullendim yani olursa sevinirim olmazsa artık b daha ki aya dediğim gibi bu ay ümit yok
Bende az önce bi test yaptım. İğnenin 11. Günü negatif çıktıKızlar bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü test yaptım çok silik çıktı yine
12. Günden sonra erken gebelik testi yap canım böyle olupta çok değişen gördüm, Benim de silik çıktı ama olumlu düşünemiyorum gün geçtikçe daha koyu çıkması lazımdı aksine benim daha silik çıkıyorBende az önce bi test yaptım. İğnenin 11. Günü negatif çıktı
Bende iğne yaptım hiç umutlu değilim ama hayırlısı.İğnenin 13.günü test negatif
Aslında gebelik için bakmadım. İgnenin etkisi geçti mi diye baktım yanılmamak için.12. Günden sonra erken gebelik testi yap canım böyle olupta çok değişen gördüm, Benim de silik çıktı ama olumlu düşünemiyorum gün geçtikçe daha koyu çıkması lazımdı aksine benim daha silik çıkıyor
Bende ilk kez kullanıyorum bilmiyorum kiAslında gebelik için bakmadım. İgnenin etkisi geçti mi diye baktım yanılmamak için.
Silik çizginin devam etmesi mi gerekiyor. Bilmiyorum ilk defa kullanıyorum
Benimde erken yapmanın sebebi ikinciyi kullanırken kaç günde iğnenin etkisinin geçtiğini bilmek içindiAslında gebelik için bakmadım. İgnenin etkisi geçti mi diye baktım yanılmamak için.
Silik çizginin devam etmesi mi gerekiyor. Bilmiyorum ilk defa kullanıyorum
Çok sıkıntılı bi zamandayız ya. Sen ne kadar zamandır istiyordun canımBenimde erken yapmanın sebebi ikinciyi kullanırken kaç günde iğnenin etkisinin geçtiğini bilmek içindi
10 aydır canımÇok sıkıntılı bi zamandayız ya. Sen ne kadar zamandır istiyordun canım
Kötü düşünme canımBende iğne yaptım hiç umutlu değilim ama hayırlısı.
Canım daha önce böyle bişey yasamqdisan belki şu iğne den Sonra kullandığın hap dan böyle olmuştur. Bu hapı baya araştırdım bana da verdi doktorum hap bitince herkez farklı günlerde adet görüyor 10. Günü ve daha fazla olan da az olanda var.Kızlar benim gibi olan var mı acaba3 Haziran Çarşamba günü çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım 5 Haziran cuma günü duphaston kullandım ve 18 haziran da kan testi yaptım ama sonuç negatif ne yazikki 1.20 çıktı 19 Haziran adet oldum gibi önce pembemsi sonra da kana döndü ama çok yoğun değildi ve 1 gün sürdü 20 Haziran cumartesi akşamı da bir damla kahverengi leke oldu ondan sonra tamamen kesildi ve hala da bişey yok benim gibi kanaması kısa süren oldu mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?