• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
13ünde iğne oldum 10. günüydü dün erken gebelik testi idi
Bende dün yaptım silik çıktı yine canım ama daha silikti 9. Güne göre seninle günlerimiz aynı
ben o silik çizgiyi de göremedim iğnenin etkisini çabuk attım herhalde 😁 olsaydı çıkardı modundayım kendimi bi daha ki aya hazırlıyorum sizden de bu ay hayırlı haberler bekliyorum kuzucuklar 😍😍

Kızlar bişey soracağım.
Klomen ve iğne uygulamasından sonra cildinde kızarıklıklar olan oldu muo_O
Benim şuan alt karından göğüs üstüme kadar belki 20-30 tane küçüklü büyüklü kızarıklıklar var her gün artıyor. Pütürlü üstleride..

Merak ettim bu sadece bende mi oldu?
Ay bende pütürlü şeyler değilde sivilcelenme oldu normalde hiç çıkarmam yani çok nadirdir 1 haftadır yanaklarımda koca sivilcelerle dolaşıyorum

Hmmm.. Doktorla konuştuğumda bi soracağım bakalım. Durduk yere niye çıksın ki ilaçtan gibi geliyor
İlk klomen kullandığım zaman oldu canım, göğüs kısmımda oldu benim, açık kırmızı benek benekti boğazıma kadar. Doktoruma söylemiştim, böyle bir yan etkisi var ama meslek hayatimda ilk kez rastliyorum demişti. :rolleyes::rolleyes:
Ben bir de aşırı depresif moda giriyorum kullanırken. Her şeye karşı isteksizlik, bazen aşırı öfke, çok diplerde gezdim yani bir daha kullanmam sanırım. :KK61::cry:

ben o silik çizgiyi de göremedim iğnenin etkisini çabuk attım herhalde 😁 olsaydı çıkardı modundayım kendimi bi daha ki aya hazırlıyorum sizden de bu ay hayırlı haberler bekliyorum kuzucuklar 😍😍
Erken karar verme canim ya, inşallah vardir, sende bende bizde hepimizde ❤️❤️
Beklentiyi düşük tutayim da hayal kırıklığı olmasin diye düşünüyorsan haklısın tabi :KK51::confused:

İlk klomen kullandığım zaman oldu canım, göğüs kısmımda oldu benim, açık kırmızı benek benekti boğazıma kadar. Doktoruma söylemiştim, böyle bir yan etkisi var ama meslek hayatimda ilk kez rastliyorum demişti. :rolleyes::rolleyes:
Ben bir de aşırı depresif moda giriyorum kullanırken. Her şeye karşı isteksizlik, bazen aşırı öfke, çok diplerde gezdim yani bir daha kullanmam sanırım. :KK61::cry:
Yani geçen ay mı?
Şu yüzden soruyorum doktorum tekrar bu ay kullanalım derse bekleyelim kızarıklıkların geçmesini desem mi demesem mi diye düşünüyorum
Prospektüsünde de 10.000de bir görülüyor yazıyor geldi beni buldu :KK43:
İkinci kullanışında olmadı mı döküntüler

Kızlar bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü test yaptım çok silik çıktı yine

Eklentiler

• 1EDE79B8-84D0-40E4-A14D-AD27BAA2EC70.webp
    1EDE79B8-84D0-40E4-A14D-AD27BAA2EC70.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 43
Erken karar verme canim ya, inşallah vardir, sende bende bizde hepimizde ❤❤
Beklentiyi düşük tutayim da hayal kırıklığı olmasin diye düşünüyorsan haklısın tabi :KK51::confused:
Umutlanmak istiyorum sonra aşırı düşüyorum iki gün çok depresif moddayım yeni yeni kendime geldim kabullendim yani olursa sevinirim olmazsa artık b daha ki aya dediğim gibi bu ay ümit yok 😁

Umutlanmak istiyorum sonra aşırı düşüyorum iki gün çok depresif moddayım yeni yeni kendime geldim kabullendim yani olursa sevinirim olmazsa artık b daha ki aya dediğim gibi bu ay ümit yok 😁
Evet canım haklısın bende eşimle konuştum olmazsa 2 ay sonra tekrar gidecektim doktora zaten, aşılama yaptırıcam bu şekilde uğraşmak gerçekten yoruyor insanı

Back
X