- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
Bilmiyorum ya çok heveslenmek de istemiyorum ama ne bilim yüzde 1 de olsa öyle bı ihtimal de aklima gelmedi de değil hani umutlanmak için herşeyi kafamızda kurabiliyoruz psikolojikmenFark edemez çok erken olduğu için
Evet ya anlıyorum seni doğru söylüyorsun canım inşallah güzel haberler de vereceksinBilmiyorum ya çok heveslenmek de istemiyorum ama ne bilim yüzde 1 de olsa öyle bı ihtimal de aklima gelmedi de değil hani umutlanmak için herşeyi kafamızda kurabiliyoruz psikolojikmenbide dün evde test yaptım sabah idrar testi negatif çıktı ama atmadım sonra akşam bakınca ikinci çizgi de oluşmuş gibiydi hayali çizgi diye okumuştum burda çok fazla ayy ne bilim ya umutlaniyorum yine eşime söylüyorum diyor sen takmissin kafaya
Hm anladım canım sıkma canını, benimde nedense pek umudum kalmadı korkuyorum test yapmaya daNormal yaptım canım. Zaten bugün hafif kahverengiye yakın bişiler geliyo peçete.
Bu sabah iki sivilce de çıkmış yüzümde. Regl sivilcesi bence
İnşallah canım kararsizim yarın sağlık ocağına gidip kan versem mı acaba tekrar diye internette yazılana göre en son ilişkiden 5 gün sonra kanda belli olur yumurtalamayla beraber tabi ama bilmiyorum ki ya çok zor bı süreç gerçekten bide memlekete gideceğim eşimi bırakıp onun duygusallığımi bu olayın duygusallığımidi bilmiyorum modum da çok düşüp duruyor içim daralıyor boğazım düğüm oluyorEvet ya anlıyorum seni doğru söylüyorsun canım inşallah güzel haberler de vereceksin
Cumaya kadar bekleyeceğim bakalım. Cuma gelmemiş olursa erken testi de yaparımHm anladım canım sıkma canını, benimde nedense pek umudum kalmadı korkuyorum test yapmaya da
Bide endometrium un ince biraz rahim duvarı yani galiba onu kalınlaştırmak için acaba ne yapmak lazım bilgisi olan var mıdır ?Evet ya anlıyorum seni doğru söylüyorsun canım inşallah güzel haberler de vereceksin
Hm anladım canım hayırlısı hiç birşey belli değil daha umudunu kaybetmeCumaya kadar bekleyeceğim bakalım. Cuma gelmemiş olursa erken testi de yaparım
Benim hiç umudum yok benimle ilgili
Regl gördüğümde doktoruma yazacağım bakalım o nasıl ilerlemek isteyecek ama tekrar klomen istemiyorum
Evet canım yaİnşallah canım kararsizim yarın sağlık ocağına gidip kan versem mı acaba tekrar diye internette yazılana göre en son ilişkiden 5 gün sonra kanda belli olur yumurtalamayla beraber tabi ama bilmiyorum ki ya çok zor bı süreç gerçekten bide memlekete gideceğim eşimi bırakıp onun duygusallığımi bu olayın duygusallığımidi bilmiyorum modum da çok düşüp duruyor içim daralıyor boğazım düğüm oluyor
İğnenin kaçıncı günüydü dün canımKızlar ben dayanamadım dün yine test yaptımilk çatlatma denememdi tek çizgi çıktı yine yapmayacağım test bir daha olmadı demek bu ay
13ünde iğne oldum 10. günüydü dün erken gebelik testi idi olsaydı çıkardı zatenİğnenin kaçıncı günüydü dün canım
Valla ben bu test olayına da pek akıl sır erdiremedim canım araştırdım da biraz silik çizgi çıkanların bile kan sonuçları negatif çıkıyormuş o yüzden çiftte çıksa olumlu bakamıyorum ne doğru ne yanlış bilemedimKızlar ben dayanamadım dün yine test yaptımilk çatlatma denememdi tek çizgi çıktı yine yapmayacağım test bir daha olmadı demek bu ay
Bende dün yaptım silik çıktı yine canım ama daha silikti 9. Güne göre seninle günlerimiz aynı13ünde iğne oldum 10. günüydü dün erken gebelik testi idi olsaydı çıkardı zaten
Demek kiYani şuan topikte bu ay bu tedaviyle hamile kalanların yüzdesi düşük sanırım.. Demekki umut vadeden bir ilaç/iğne değil
Yok bende bişey olmadı canımKızlar bişey soracağım.
Klomen ve iğne uygulamasından sonra cildinde kızarıklıklar olan oldu mu
Benim şuan alt karından göğüs üstüme kadar belki 20-30 tane küçüklü büyüklü kızarıklıklar var her gün artıyor. Pütürlü üstleride..
Merak ettim bu sadece bende mi oldu?
Hmmm.. Doktorla konuştuğumda bi soracağım bakalım. Durduk yere niye çıksın ki ilaçtan gibi geliyorYok bende bişey olmadı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?