- 24 Ağustos 2019
- 103
- 83
- 48
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
13ünde iğne oldum 10. günüydü dün erken gebelik testi idi
ben o silik çizgiyi de göremedim iğnenin etkisini çabuk attım herhaldeBende dün yaptım silik çıktı yine canım ama daha silikti 9. Güne göre seninle günlerimiz aynı
Ay bende pütürlü şeyler değilde sivilcelenme oldu normalde hiç çıkarmam yani çok nadirdir 1 haftadır yanaklarımda koca sivilcelerle dolaşıyorumKızlar bişey soracağım.
Klomen ve iğne uygulamasından sonra cildinde kızarıklıklar olan oldu mu
Benim şuan alt karından göğüs üstüme kadar belki 20-30 tane küçüklü büyüklü kızarıklıklar var her gün artıyor. Pütürlü üstleride..
Merak ettim bu sadece bende mi oldu?
İğnedendir belki seninde canımAy bende pütürlü şeyler değilde sivilcelenme oldu normalde hiç çıkarmam yani çok nadirdir 1 haftadır yanaklarımda koca sivilcelerle dolaşıyorum
İlk klomen kullandığım zaman oldu canım, göğüs kısmımda oldu benim, açık kırmızı benek benekti boğazıma kadar. Doktoruma söylemiştim, böyle bir yan etkisi var ama meslek hayatimda ilk kez rastliyorum demişti.Hmmm.. Doktorla konuştuğumda bi soracağım bakalım. Durduk yere niye çıksın ki ilaçtan gibi geliyor
Ya o kadar çok sivilce çıktı ki, neremde çıkacaklarını şaşırdılar artıkAy bende pütürlü şeyler değilde sivilcelenme oldu normalde hiç çıkarmam yani çok nadirdir 1 haftadır yanaklarımda koca sivilcelerle dolaşıyorum
Erken karar verme canim ya, inşallah vardir, sende bende bizde hepimizdeben o silik çizgiyi de göremedim iğnenin etkisini çabuk attım herhaldeolsaydı çıkardı modundayım kendimi bi daha ki aya hazırlıyorum sizden de bu ay hayırlı haberler bekliyorum kuzucuklar
Yani geçen ay mı?İlk klomen kullandığım zaman oldu canım, göğüs kısmımda oldu benim, açık kırmızı benek benekti boğazıma kadar. Doktoruma söylemiştim, böyle bir yan etkisi var ama meslek hayatimda ilk kez rastliyorum demişti.
Ben bir de aşırı depresif moda giriyorum kullanırken. Her şeye karşı isteksizlik, bazen aşırı öfke, çok diplerde gezdim yani bir daha kullanmam sanırım.
Olsun artık canım hayırlısı üzülme her şeyin bir zamanı var hepimiz içinİğneden tam 14 gün sonra yani bugün regl başladı benim kızlar
Erken gebeliği ne zaman yapacaksın canım cumartesi miKızlar bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü test yaptım çok silik çıktı yine
Öyle tabi...Olsun artık canım hayırlısı üzülme her şeyin bir zamanı var hepimiz için
Hayırlısı, Önümüzdeki aylara bakacağız artıkİğneden tam 14 gün sonra yani bugün regl başladı benim kızlar
Ay inşaallah hep böyle var çıkarKızlar bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü test yaptım çok silik çıktı yine
Öyle tabi denemeye devamHayırlısı, Önümüzdeki aylara bakacağız artık
Cumartesi ya da Pazar adet günüm canım bi de yazlığa gidicem evde de değilim yarın tam belli olur mu acaba 13 gün iğne günüyle birlikte 14. GünErken gebeliği ne zaman yapacaksın canım cumartesi mi
Umutlanmak istiyorum sonra aşırı düşüyorum iki gün çok depresif moddayım yeni yeni kendime geldim kabullendim yani olursa sevinirim olmazsa artık b daha ki aya dediğim gibi bu ay ümit yokErken karar verme canim ya, inşallah vardir, sende bende bizde hepimizde ❤❤
Beklentiyi düşük tutayim da hayal kırıklığı olmasin diye düşünüyorsan haklısın tabi
Haftaya çarşamba gününe kadar olmazsam Çarşamba günü vericem canım yoksa zaten o zamana kadar adet olurumAy inşaallah hep böyle var çıkaraz kaldı kan verecekmisin canım?
Evet canım haklısın bende eşimle konuştum olmazsa 2 ay sonra tekrar gidecektim doktora zaten, aşılama yaptırıcam bu şekilde uğraşmak gerçekten yoruyor insanıUmutlanmak istiyorum sonra aşırı düşüyorum iki gün çok depresif moddayım yeni yeni kendime geldim kabullendim yani olursa sevinirim olmazsa artık b daha ki aya dediğim gibi bu ay ümit yok
İlk denemen mi seninde? Doktorum iki ay böyle devam edelim üçüncü ay rahim filmi sonra aşılama diye planladıkEvet canım haklısın bende eşimle konuştum olmazsa 2 ay sonra tekrar gidecektim doktora zaten, aşılama yaptırıcam bu şekilde uğraşmak gerçekten yoruyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?