Haziran 2022 Tüp bebek

Günaydın, Allah yardımcın olsun, İnşallah hayırlısıyla pozitif olur ve evladını kucağına alırsın. Opu sonrası nasıl ilaçlar verdi sana?
Progestan hem fitil hem de 2 günde 1 iğnesini verdi. Antibiyotik verdi 3 günlük. Kan sulandırıcı coraspin. Cycolo-progynova diye bir ilaç var sadece beyaz olanları içiyorum. İçinde kırmızı ilaç da var. Bir de prednol vermiş. Bide opu dan sonra kabızlık falan olursa diye duphalac.

Benimde haziranın ortasında transferim var. Estrofem kullanıyorum 10 gün sonra net transfer günüm belli olacak. Tabi 10 gün sonra rahim kalınlığı be kan testi yapacaklar. Uygunsa transfere alacaklar beni. Dua edin bir sorun olmasın. 7 iyi kalite 2 orta kalite embriyom var dondurulmuş

Hayırlısıyla gizel sonuçlar almak nasip olsun Maddi manevi çok zor bi süreç . Yaşınıza göre 9 yuumrta çok çok iyi inşallah kaliteli embriyolar olur
Ben de duo stim yöntemiyle tedavi olacağım henüz adet olmadım ama tedavi stresi şimdiden başladı…

Teşekkür ederim, Amin İnşallah Allah sizin de yardımcınız olsun, Duo stim baya uzun sürdüğü için biraz psikolojik olarak yoruyor, benim yarın ilk opu var. İlerleyen zamanlarda detayları anlatırım size

Doktorunuz kim ? Duo stim her doktor uygulamıyor diye biliyorum. Sonuç alsam uzunluğuna sabredilir de beni korkutan sonuçsuz kalmak

Bugün doktora gidiyorum hayırlısı artık

canım , masallaah cok guzel..
RABBIM hayırlı gebelıkler nasıp etsın ınsallaahhh

masallah ne guzel anlatmıssın bende merak edıyordum baslayaak bırı olarak..
yumurta toplamadan once o zaman 4-5 kere falan gıtmıssın degıl mı yumurta takıbıne kuzum.
ınsalaahh sonucun pozııtf olsun, saglıkla yavrunu kucagına al, aminnn

Amin inşallah sizin de sağlıkla Güzel sonuçlar olsun, toplamadan önce 3 kez yumurta boylarına bakıldı. Bi ilk gittiğimde, 4gün sonra ve 3gün sonra

Amin inşallah sizin de sağlıkla Güzel sonuçlar olsun, toplamadan önce 3 kez yumurta boylarına bakıldı. Bi ilk gittiğimde, 4gün sonra ve 3gün sonra
ınsallaaahh canımm amınnn, hepımız guzel sonuclar alalım ..
bende hazıran sonu regli ıle basalamak ıstemedım 21 22 hazıran regl tarıhım burde kurban bayramı var ya, sıkıştırmıyım dedim.
temmuz sonu reglı ıle baslarım dıye dusunuyorum, bır yanımda başla dıyor 2 ay dınlendırırler ıse eylul ekımı bulur sanırım,
hem cok heyecanlıyım ,hem cok gergın.

Ben de öyleydim ama süreç çok rahat geçti. Dün gece transfer olduğum günün gecesi yani bi anda uykumdan uyandım heyecanla, kendimi sakinleştirdim yeniden uyumaya çalıştım çok tuhaf hisler ama bunlara da alışıyor insan

çok güzel inşallah benımde oyle gecer,
ınsallah sende yavruna kavuşursun canım, ne zaman test yap dedıler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…