• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2022 Tüp bebek

Eveeet arkaşalar haziran ayına girdik adet için geri sayım başladı. Adet olup tedaviye başlayan konuşmayı başlatsın arkasından hepimiz geliriz ve güzel sonuçlar alırız inşallah :KK49: Rabbi Hebli Mines Salihin Rabbi Hebli Mines Salihin B Bernaaa34 L Lpgloding G Guullddeenn Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi Smrydn Smrydn M MaviMervis2690
haziran 10 da eşim sperm testi yapıcak tekrardan ve ondan sonra adet zamanım gelicek ay sonun da sonra ilaçlar kullanmaya başlanır tahliller yapılır

Selam kızlar bu ay bende tüp bebek tedavisine başlıyorum.adetim başlayınca doktora gideceğim muayene edip ona göre ilaç vereceklermiş. Kan tahlili falan da oluyor mu nasıl başlatıyorlar süreci

Merhaba herkese.. Yumurta kalitesizliğinden dolayı uzun zamandır bebek sahibi olamıyoruz tüp bebekle bile.
Benim gibi olup haziran ayında tüp bebeğe başlayacak olanlar var mı ? Hem bir an önce başlamak istiyorum hem ayaklarım geri geri gidiyor.
O kadar hissizim ki… Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Belki dertleşmek iyi gelir :KK14:
Merhaba aynı duygular içindeyiz, ben de 3. kez yumurta toplama aşamasındayım. Psikolojik olarak çok yıpratıcı bir süreç, olmazsa çok üzülmemek adına heveslenmemeye çalışıyorum. Bu sefer de öylesine bir süreç gibi hissedip ne yaptığımı sorgularken buluyorum kendimi. Belirsizlik en kötüsü herhalde hepimiz için. Güzel haberler almak dileğiyle..

Back