Merhaba ben kullanıyorumMerhaba bende Haziranda işler yolunda giderse tekrar tüp bebeğe başlayacağım inşallah. Sorum olcak. Devit 3 damla kullanan var mı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haziran 2022 Tüp bebek
- Konu Sahibi Matmazela
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Eveeet arkaşalar haziran ayına girdik adet için geri sayım başladı. Adet olup tedaviye başlayan konuşmayı başlatsın arkasından hepimiz geliriz ve güzel sonuçlar alırız inşallah Rabbi Hebli Mines Salihin B Bernaaa34 L Lpgloding G Guullddeenn Papatyamveben-Mavi Smrydn M MaviMervis2690
- 7 Ocak 2021
- 515
- 395
- 53
Sen nasıl kullanıyorsun?Merhaba ben kullanıyorum
- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- 1
- 1.819
- 333
Ben direk ağzıma damlatıyorum sabah akşam dörder damlaSen nasıl kullanıyorsun?
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Sımsıkı tutunsun bebeğin inşallah canımHerkese merhaba ben bugün transfer oldum inşallah herkesin süreci çok güzel geçer
- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Heyecan dorukta valla 11 haziran adet günümEveeet arkaşalar haziran ayına girdik adet için geri sayım başladı. Adet olup tedaviye başlayan konuşmayı başlatsın arkasından hepimiz geliriz ve güzel sonuçlar alırız inşallah Rabbi Hebli Mines Salihin B Bernaaa34 L Lpgloding G Guullddeenn Papatyamveben-Mavi Smrydn M MaviMervis2690
- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- 1
- 1.819
- 333
Sımsıkı tutunsun bebeğin inşallah canım
Amiin canım inşallah
- 12 Ocak 2021
- 237
- 201
- 33
- 7 Ocak 2021
- 515
- 395
- 53
Hm anladım, ben hepsini ayrana karıştırıp içtim öyle tavsiye edildiBen direk ağzıma damlatıyorum sabah akşam dörder damla
Ayranla daha mı etkiliymiş ? öyleyse ben de yapayımHm anladım, ben hepsini ayrana karıştırıp içtim öyle tavsiye edildi
2 aydır kullanıyorum direk ağzıma 3 damla damlatıyorum bol su içiyorum arkasındanD3 damlayı nasıl kullanıyorsunuz. Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?
haziran 10 da eşim sperm testi yapıcak tekrardan ve ondan sonra adet zamanım gelicek ay sonun da sonra ilaçlar kullanmaya başlanır tahliller yapılırEveeet arkaşalar haziran ayına girdik adet için geri sayım başladı. Adet olup tedaviye başlayan konuşmayı başlatsın arkasından hepimiz geliriz ve güzel sonuçlar alırız inşallah Rabbi Hebli Mines Salihin B Bernaaa34 L Lpgloding G Guullddeenn Papatyamveben-Mavi Smrydn M MaviMervis2690
- 7 Ocak 2021
- 515
- 395
- 53
Benim doktorum öyle önerdi seninki nasıl önerdilse öyle kullan benceAyranla daha mı etkiliymiş ? öyleyse ben de yapayım
- 7 Ocak 2021
- 515
- 395
- 53
Hepimize şifa olsun. Kullanım yöntemleri farklı farklı inşallah hepimize etki eder2 aydır kullanıyorum direk ağzıma 3 damla damlatıyorum bol su içiyorum arkasından
- 29 Şubat 2020
- 754
- 600
- 53
- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- 1
- 1.819
- 333
Merhabalar.. bende bugün taze transfer oldum umarım bebişim bana tutunur
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsın
- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 83
- 39
Merhaba aynı duygular içindeyiz, ben de 3. kez yumurta toplama aşamasındayım. Psikolojik olarak çok yıpratıcı bir süreç, olmazsa çok üzülmemek adına heveslenmemeye çalışıyorum. Bu sefer de öylesine bir süreç gibi hissedip ne yaptığımı sorgularken buluyorum kendimi. Belirsizlik en kötüsü herhalde hepimiz için. Güzel haberler almak dileğiyle..Merhaba herkese.. Yumurta kalitesizliğinden dolayı uzun zamandır bebek sahibi olamıyoruz tüp bebekle bile.
Benim gibi olup haziran ayında tüp bebeğe başlayacak olanlar var mı ? Hem bir an önce başlamak istiyorum hem ayaklarım geri geri gidiyor.
O kadar hissizim ki… Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Belki dertleşmek iyi gelir
- 17 Nisan 2021
- 322
- 356
- 53
Nasıl geçiyor ben de 1inde transfer oldumMerhaba kızlar benim de haziran 1 itibari ile transferim yapıldı. Çok zorlu geçti ama sonuna geldik inşallah