- 9 Temmuz 2008
- 1.855
- 2.529
- 658
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef, yumurta ve sperm kalitesine bağlı. Ama 5. Güne kadar yarı kayıp olabiliyor. İnşallah sen de sayı azalmazKanamam kesildi birden ama agrim var regl sancisi gibi. Bugun aradilar 6 embriyo kalmis. Her gün böyle bir bir eksilcek mi?
Bi saat önce aradilar yine 6 tanesiyle yola devam ediyoruz hala persembe cuma aramayacaklarmis, cumartesi tekrar arayacaklarmis. Günler bitmek bilmez simdiMalesef, yumurta ve sperm kalitesine bağlı. Ama 5. Güne kadar yarı kayıp olabiliyor. İnşallah sen de sayı azalmaz
Merhaba , Biosteron gecen ay kullandim ben adetimi 5 gun geri aldi :) 5 gun erken adet oldum noramlde 28 gunde bir duzenli olurdum. Bende biosteron dan mi diye dusundum. Geciktiriyor mu bilmiyorum ama benim o ay cok falza kanamam oldu. Estrofem kullanmadigim icin yorum yapamacagim.Mrb kizlar. Regl ile birlikte tedaviye baslayacagim. Bat 16-17 haziran. Fakat normalde olmasi gereken goguslerde hassasiyet, dolgunluk gibi belirtilerim yok. Arada kasiklarda olacakmisim gibi hissediyorum ama geciyor sonra. Estrofem ve biosteron kullaniyorum su an. Bu ilaclar adet gecikmesi yapiyor mu? Dongum 25gun, ilaclar 28-30 gune mi cikariyor acaba. Ilk kez kullaniyorum. Bilen cvp verebilirse sevinirim.
Kötüyü getirme hemen aklına belki yerlesme kanamasidir. Doktorunu ara derim ya da muayeneye git bilemedim cnmArkadaşlar transferimin 6. Günü afedersiniz lavaboya gittim küçük tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye sildim kırmızı kan geldi . Ama daha yok . Kanama bitti . Çok korkuyorum ne yapmam lazım . Düştü mü acaba ?
Tsk ederim, ilaclarin degisik degisik etkileri var. Ben de cok stresliyim, belki ondan gecikecektir. Az once instada bir videoya denk geldim. Surec boyunca cok fazla ilac kullaniliyor anladigim kadariyla. Allah hepimizin yardimcisi olsun, saglikli ve pozitif sonuclansinMerhaba , Biosteron gecen ay kullandim ben adetimi 5 gun geri aldi :) 5 gun erken adet oldum noramlde 28 gunde bir duzenli olurdum. Bende biosteron dan mi diye dusundum. Geciktiriyor mu bilmiyorum ama benim o ay cok falza kanamam oldu. Estrofem kullanmadigim icin yorum yapamacagim.
6 tane cok iyi, masallah. Cmtsi 5.gun mu olacak. Insallah saglikla ilerlesinler. Gercekten gunler nasil gecer, hic bilmiyorum. Benim simdiden gecmiyor.Bi saat önce aradilar yine 6 tanesiyle yola devam ediyoruz hala persembe cuma aramayacaklarmis, cumartesi tekrar arayacaklarmis. Günler bitmek bilmez simdi
Zaten tüp bebek sürecinin en büyük zorluğu bu! Beklemek ve Sabırlı olabilmek Bende adet olmayı bekliyorum transfer için, geciktim halen olmadımBi saat önce aradilar yine 6 tanesiyle yola devam ediyoruz hala persembe cuma aramayacaklarmis, cumartesi tekrar arayacaklarmis. Günler bitmek bilmez simdi
Aminn inşallah Evet stresten de gecikmis olabilir :)Tsk ederim, ilaclarin degisik degisik etkileri var. Ben de cok stresliyim, belki ondan gecikecektir. Az once instada bir videoya denk geldim. Surec boyunca cok fazla ilac kullaniliyor anladigim kadariyla. Allah hepimizin yardimcisi olsun, saglikli ve pozitif sonuclansin
Kesinlikle öyle, yumurta olacakmi bekle, kac yumurta toplanacak bekle, kaci olgun kac tanesi islem gordu bekle simdi de kaci 5. Gune gelicek onu bekle:) sonra transfer ol sonucu bekleZaten tüp bebek sürecinin en büyük zorluğu bu! Beklemek ve Sabırlı olabilmek Bende adet olmayı bekliyorum transfer için, geciktim halen olmadım
merhaba her gün mü kullandınızBenimde öyle çıkmıştı, 3-4 ay ekteki karışımı kullandım, sonra dr gittim amh 1.5 olmuş ve yumurta sayım artmış. Tüp bebek tedavisine başladım, 10 yumurta alındı benden ve kaliteleri çok iyiydi 4 adet 5. Gün embriyom oldu. Transferi bekliyorum. Öneririm, tabi düzenli yürüyüş ve sağlıklı beslenme de yapmalısın.
Merhaba ben her gün bir çay kaşığı yedim. Bazıları gün aşırı bir tatlı kaşığı yiyor.merhaba her gün mü kullandınız
Ben 27.gündeyim ve halen adet olmadım. Malesef baya adet gecikmesi yapıyor, bir hafta kadar gecikme olur dedi doktorMrb kizlar. Regl ile birlikte tedaviye baslayacagim. Bat 16-17 haziran. Fakat normalde olmasi gereken goguslerde hassasiyet, dolgunluk gibi belirtilerim yok. Arada kasiklarda olacakmisim gibi hissediyorum ama geciyor sonra. Estrofem ve biosteron kullaniyorum su an. Bu ilaclar adet gecikmesi yapiyor mu? Dongum 25gun, ilaclar 28-30 gune mi cikariyor acaba. Ilk kez kullaniyorum. Bilen cvp verebilirse sevinirim.
Hangi vitamınleri kullaniyorsunuz acabamerhaba kızlar bende haziran sonu gibi başlamayı düşünüyorum şimdilik vitamin takviyesi vs kullanıyorum . 2. deneme olacak bu inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
ben d vitamini omega ve biosteron kullanmıştım doktor tavsiyesiHangi virsm
Hangi vitamınleri kullaniyorsunuz acaba