• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2022 Tüp bebek

Hey maşallah 38 yumurta :KK76::KK76:
Pes etme arkadaşım bu kadar yumırtadan elbet kalitelisi çıkacak Allah en yakın zamanda nasip etsin 🤲🏻 Doktorun kim ne zaman başlayacaksın ? Hazırlık aşamasında başka bir şey yapıyor musun ben de omega 3 , magnezyum selenyum çinko coenzim q10 d vit a vit kullanıyorum ama bakalım 🤲🏻
38 ama 2 tane blast oldu o kadar ağrı boşa çektim

Hey maşallah 38 yumurta :KK76::KK76:
Pes etme arkadaşım bu kadar yumırtadan elbet kalitelisi çıkacak Allah en yakın zamanda nasip etsin 🤲🏻 Doktorun kim ne zaman başlayacaksın ? Hazırlık aşamasında başka bir şey yapıyor musun ben de omega 3 , magnezyum selenyum çinko coenzim q10 d vit a vit kullanıyorum ama bakalım 🤲🏻
Omega 3 ,demir , iyot , propolis ve methly balance kullanıyorum canım. Gecen ay da magnezyum çinko hapı bi kutu bitirmiştim

G golden rose Pko da da çok yumurta oluyor ama yine kalite sorunu var ve malesef adet düzeni belirleyici olmuyor benim de adetim düzenli 3-4 tane de olsa yumurta da var ama kalite yok. Evet biraz da kısmet bu işler doktor bile bana bunu demişti… Amin inşallah 🤲🏻
Bana baska bir doktor sansın yuksek dedi ama tabii ben umutlanmıyorum dedıgın gıbı yumurtanın sonucuna baglı hatta cok duydum en ust kalıte embrıyo bıle tutmadıgı oluyor Allah nasip ederse ıllaki olur dıye düşünüyorum biraz nötür kalabılmek önemli bu konuda tabii zor ama ☺️

Ben ben bennn. Pcosum düzensiz adet oluyorum 38 yumurta toplandı 25 i döllendi 2 tanesi 5. Güne gitti kalitesiz oldugu için diğerleri gitmedi mi oluyor methly balance ve orzak balık yağı kullanıyorum 2 aşılama negatif bi yumurta takibi çatlatma ile dış gebelik öyküm mevcut haziran da 4 yılndolcak
Ben de de pco var düzenli adet oluyorum tüp bebek düşünüyorum asılama tutmadı maalesef hersey güzel gorunuyordu ama olmayınca olmuyor dedim önüme baktım …
şimdi 38 yumurta duyunca cok sasırdım benım de o zaman boyle bı durum olusur 🙈 2 tane döllenen yumurtan ne zaman transfer olacak inşallah anne olursunuz yürekten söylüyorum beklemek cok zor benim de 3 yıl oldu sürecim🙏

Ben de de pco var düzenli adet oluyorum tüp bebek düşünüyorum asılama tutmadı maalesef hersey güzel gorunuyordu ama olmayınca olmuyor dedim önüme baktım …
şimdi 38 yumurta duyunca cok sasırdım benım de o zaman boyle bı durum olusur 🙈 2 tane döllenen yumurtan ne zaman transfer olacak inşallah anne olursunuz yürekten söylüyorum beklemek cok zor benim de 3 yıl oldu sürecim🙏
Çok teşekkür ederim ikinci adetimi bekliyorum haziran ortası olurum galiba

Merhaba herkese.. Yumurta kalitesizliğinden dolayı uzun zamandır bebek sahibi olamıyoruz tüp bebekle bile.
Benim gibi olup haziran ayında tüp bebeğe başlayacak olanlar var mı ? Hem bir an önce başlamak istiyorum hem ayaklarım geri geri gidiyor.
O kadar hissizim ki… Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Belki dertleşmek iyi gelir :KK14:
Merhaba haziranda tüp bebek yapacağım ama ben de kararsızlık içindeyim daha önce kaybım olduğu için korkularım var ve bu ekonomik şartlarda çocuk yetiştirmek nasıl olur onun da endişesi var. Bazen bir kez de olsa tüp bebek deneyeyim olmuyorsa rabbim istemedi, herkes anne olmak zorunda değil zaten çocuk bakmak, sorumluluğu zor diyorum bazen de ya ilerde pişman olursam diyorum. Açıkçası bir kez deneyeceğim ama bu sorular hala kafamda dönüyor. her şeyin hayırlısı. Yaş 40 amh 5.108 pco yok, son düşüğümün üstüne neredeyse 2 yıl oldu sonra hamile kalamadım. Yumurta kalitesizliği demişsiniz kalite aşılama veya tüp tedavisinde mi belli oluyor yoksa yapılan bir test var mı?

Merhaba haziranda tüp bebek yapacağım ama ben de kararsızlık içindeyim daha önce kaybım olduğu için korkularım var ve bu ekonomik şartlarda çocuk yetiştirmek nasıl olur onun da endişesi var. Bazen bir kez de olsa tüp bebek deneyeyim olmuyorsa rabbim istemedi, herkes anne olmak zorunda değil zaten çocuk bakmak, sorumluluğu zor diyorum bazen de ya ilerde pişman olursam diyorum. Açıkçası bir kez deneyeceğim ama bu sorular hala kafamda dönüyor. her şeyin hayırlısı. Yaş 40 amh 5.108 pco yok, son düşüğümün üstüne neredeyse 2 yıl oldu sonra hamile kalamadım. Yumurta kalitesizliği demişsiniz kalite aşılama veya tüp tedavisinde mi belli oluyor yoksa yapılan bir test var mı?
Merhaba herkes anne olmak zorunda değil düşünceniz varsa ona saygı duyarım, bebek kaybı da yaşamadım ama sayısız tüp bebek denedim üstelik hepsi şehir dışındaydı. Hayal kırıklıkları, anestezi fobisi, hastane fobisi çok şey yaşadım şu an da tedavi hazırlığımdayım öyle korkular oluştu ki anlatamam.. ayağım geri geri gidiyor stres oluyorum rüyama giriyor tekrar aynı sonucu alırsam ne yaparım diye..
Yaşınız da yerinde şimdi yapmazsanız pişman olursunuz kii amh da sorun yok rahim problemi de yoksa muhtemelen kosa sürede çözülür çok uğraşmazsınız. Alllah kalbinize göre versin 🤲🏻
Amh yumurtalık kapasitesini gösterir. Yumurta kalitesi, yumurtalar toplanmadan anlaşılmaz testi yok bunun için de aşılama değil tüp bebek gerekiyor.
Size tavsiyem aşılamayla zaman kaybetmeyin..

O bnm de bu platformda çok sordugum sorun rahim kalınlığı na bakıyolarmış yani yumurtlama dönemlerine aşağı yukarı tekabül ediyor
Birsey daha soracaktım bazı yerlerde hemen tedavıye baslandıgı yazarken bazı yerlerde rahim filmi cekıp baska seylerın de tetkiği yapılıp baslanıyor denılmıs rahim filmi sartı var mıdır ben 2 yıl önce yaptırdım hersey normaldı

Birsey daha soracaktım bazı yerlerde hemen tedavıye baslandıgı yazarken bazı yerlerde rahim filmi cekıp baska seylerın de tetkiği yapılıp baslanıyor denılmıs rahim filmi sartı var mıdır ben 2 yıl önce yaptırdım hersey normaldı
Önceki tedavilerde yumurta kalitesizliği ya da birden fazla düşük varsa kromozom analizi istiyor doktor. Adetin 3. Günü hormon tahlilleri eşinizin hormon tahlilleri ve semen analizi. Rahim filmi çektirdiğinizi doktora söylersiniz zaten muayenede aksi bir durum görürse tekrar ister.

Önceki tedavilerde yumurta kalitesizliği ya da birden fazla düşük varsa kromozom analizi istiyor doktor. Adetin 3. Günü hormon tahlilleri eşinizin hormon tahlilleri ve semen analizi. Rahim filmi çektirdiğinizi doktora söylersiniz zaten muayenede aksi bir durum görürse tekrar ister.
Kusuruma bakmayın cok soru sordum bilmedıgımden dolayı lütfen mazur görün :((( biz şehir dısından istanbul a sırf bu tüp bebek olayı ıcın gıdecegımızden orayı pek fazla bılmıyoruz acaba burda tahlıl yapılacak bısey var mıdır onu anlamak ıcın sordum kafam cok karısık ne yapmam gerekır siz bılıyorsunjz bana yol gosterırsenız çok minnetar olacagım gıtmeden bulundugum yerde guncel yaptırıp gostermem gerekn bısey olur mu esımın sperm sonucu gecen yıla ait var asılama yaptırırken alınmıstı sonuc o gecerlı mı yoksa merkezde yaparlar mı yda baska bır hastanede yaptırıp getırın mı denılır

Bnde 2 yıl önce yaptrdım normaldi tekrarlanmadı canım sonuca baktı tüplerle işimiz yok zaten dedi

Kızlar ocean daily one energy aldım dün yoğunluk halsizlik mevsim geçişi için iyi olur dedim bu süreçte iyi mi yaptım acaba q 10 da var herşey var içinde sizce ?

Merhaba kızlar hayırlısı olsun inşallah tedavilerimiz🤩
Ben de ocak ayında başladım tüp bebek serüvenine, tam toplamam olacağı gün covid pozitif çıktım iptal oldu. 2 ay ara verdik. Tekrar başladık 7 yumurta toplantı 6 tane döllendi, 5. Güne 4 tane kaldı. Ohss oldum 2 ay ertelendi yine. Mayıs ayında 1 embriyo koyduk kimyasalla sonuçlandı. Doktorum beklemeden 2. transferi yapacak haziranda. İnşallah bu sefer pozitifi görebilirim🫶🏻

Merhaba kızlar hayırlısı olsun inşallah tedavilerimiz🤩
Ben de ocak ayında başladım tüp bebek serüvenine, tam toplamam olacağı gün covid pozitif çıktım iptal oldu. 2 ay ara verdik. Tekrar başladık 7 yumurta toplantı 6 tane döllendi, 5. Güne 4 tane kaldı. Ohss oldum 2 ay ertelendi yine. Mayıs ayında 1 embriyo koyduk kimyasalla sonuçlandı. Doktorum beklemeden 2. transferi yapacak haziranda. İnşallah bu sefer pozitifi görebilirim🫶🏻
Bnde diyom bu hikaye tanıdık bi baktım senmişsin topik topik geze geze :)

Kusuruma bakmayın cok soru sordum bilmedıgımden dolayı lütfen mazur görün :KK43:(( biz şehir dısından istanbul a sırf bu tüp bebek olayı ıcın gıdecegımızden orayı pek fazla bılmıyoruz acaba burda tahlıl yapılacak bısey var mıdır onu anlamak ıcın sordum kafam cok karısık ne yapmam gerekır siz bılıyorsunjz bana yol gosterırsenız çok minnetar olacagım gıtmeden bulundugum yerde guncel yaptırıp gostermem gerekn bısey olur mu esımın sperm sonucu gecen yıla ait var asılama yaptırırken alınmıstı sonuc o gecerlı mı yoksa merkezde yaparlar mı yda baska bır hastanede yaptırıp getırın mı denılır
Estağfrullah forum birbirimize yardımcı olalım destek olalım diye var :KK54: Adetin 3. Günü fsh, lh,e2, prolaktin, tsh değerlerine baktırın.
Bulunduğunuz şehirde devlet hastanesindeki bile kadın doğumcuya gidip, ’ben tüp bebek yaptıracağım İstanbul’da gitmeden hormon tahlillerimi yaptırmak istiyordum‘ deseniz hepsini yapıyorlar.
Ya da İstanbul’da gideceğiniz merkezi arayın tüp bebek öncesi hangi tahlilleri yaptırmam gerekiyor degin o tahlillerin hepsini yaptırıp gidin yoksa orda yüklü bir miktar ödersiniz. Bazı merkezler dışarıdaki testleri kabul etmiyor sorun mutlaka.

Back