• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2022 Tüp bebek

Merhaba kızlar hayırlısı olsun inşallah tedavilerimiz🤩
Ben de ocak ayında başladım tüp bebek serüvenine, tam toplamam olacağı gün covid pozitif çıktım iptal oldu. 2 ay ara verdik. Tekrar başladık 7 yumurta toplantı 6 tane döllendi, 5. Güne 4 tane kaldı. Ohss oldum 2 ay ertelendi yine. Mayıs ayında 1 embriyo koyduk kimyasalla sonuçlandı. Doktorum beklemeden 2. transferi yapacak haziranda. İnşallah bu sefer pozitifi görebilirim🫶🏻
Hayırlı olsun tedavin canım sağlıklı bebiş olsun inş :emir_bebek:

Bnde 2 yıl önce yaptrdım normaldi tekrarlanmadı canım sonuca baktı tüplerle işimiz yok zaten dedi
Cevabın ıcın cok tesekkur ederım canım :) ben de pko oldugu ıcın kesın şu gün adet olurum dıyemıyorum fakat her ay duzenlı sekılde ılacsız oluyorum doktorum onemlı olan bu demıstı bu durumdakıler aylarca kendısı olamazmıs.. problem şu ki bahcecıye gıdecegız fakat konustugum kişi bana net tarıh verın dıyor bu konuyu soyledım benım 1 hafta gecte oluyo bazen 9 gun yani net konusamıyorum esım ıznı buna gore ayarlayacak asırı streslıyım :(

Cevabın ıcın cok tesekkur ederım canım :) ben de pko oldugu ıcın kesın şu gün adet olurum dıyemıyorum fakat her ay duzenlı sekılde ılacsız oluyorum doktorum onemlı olan bu demıstı bu durumdakıler aylarca kendısı olamazmıs.. problem şu ki bahcecıye gıdecegız fakat konustugum kişi bana net tarıh verın dıyor bu konuyu soyledım benım 1 hafta gecte oluyo bazen 9 gun yani net konusamıyorum esım ıznı buna gore ayarlayacak asırı streslıyım :(
Tarlusal falan kullansanız yada duphaston daha iyi olur

Valla bnde senin gibiyim doktorum böle karar aldı sor istersen bn ilaçsız hiç olamıyom çok çok geç aslında doktoruna danış derim
Suan öyle bır durumdayım ki tam tersıne döndü durum🙈 1 hafta gec olayım dıye dua edıyorum kredı için pazartesi işlem baslayacak farklı bir kredı oldugu ıcın 1 haftayı gecıyormus onayı o sebepten 6 sında falan olmam lazım uygulamaya bakınca ama umarım 1 hafta gec olurum hazıranda tüp bebek ısını halledemezsek cok cok sonraya kalacagız izin işi yüzünden hazıran dısında izin vermıyorlar😕 yada 3-4 ay sonraya kalacak moralım bozuldu bugun

Suan öyle bır durumdayım ki tam tersıne döndü durum🙈 1 hafta gec olayım dıye dua edıyorum kredı için pazartesi işlem baslayacak farklı bir kredı oldugu ıcın 1 haftayı gecıyormus onayı o sebepten 6 sında falan olmam lazım uygulamaya bakınca ama umarım 1 hafta gec olurum hazıranda tüp bebek ısını halledemezsek cok cok sonraya kalacagız izin işi yüzünden hazıran dısında izin vermıyorlar😕 yada 3-4 ay sonraya kalacak moralım bozuldu bugun
Rabbim hayırla sonuçlandırsın kuzum işinizi

Rabbim hayırla sonuçlandırsın kuzum işinizi
Bu arada canım uygulama yanlıs hesaplamıs ben dun adet oldum 1 hazıranda bıtecek yani ay sonuna dogru tekrar adet olacagım 2 gun gecıkmelı adet oldum ama buyuk ıhtımalle sorun cıkmazsa ay sonu gıdecegım tedavıye amin canım hakkımızda hayırlısı insallah

Merhabalar, ben de Mayıs 16da başladım 1 Haziran'da inşallah transferim olacak. Cuma günü yumurta toplama yapıldı.
İnsallah pozitif sonucu görürsünüz transfer sonrası , kalben söylüyorum ❤️
Bu arada süreçten bahseder mısınız nasıl ılerledı ılk muayene ıle baslayıp tedavıye başlanıyor sanırım sonra neye gore transfer gunu belırledı mesela?

İnsallah pozitif sonucu görürsünüz transfer sonrası , kalben söylüyorum ❤️
Bu arada süreçten bahseder mısınız nasıl ılerledı ılk muayene ıle baslayıp tedavıye başlanıyor sanırım sonra neye gore transfer gunu belırledı mesela?
İnşallah hepimizin, öncelikle adet olmadan önce ilk görüşmeye gittim. Eskiden aşılama yaptırdığım için tüm belgelerim testlerim vardı. Hormon testleri ve rahim filmi. Sonra karar verirseniz adetin 2 yada 3.günü gelin dedi doktor. 3.günü gittim. Pazartesi Muayene oldum, duruma göre gonal f iğne başladım 300lük. Cumartesi ilk kontrole gittim. İyi gidiyor dedi üzerine bir de cetrotide iğne eklendi. Salı 2.kontroke gittim. Yumurta boyları iyiydi Çarşamba akşamı ek olarak ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Cuma sabahı yumurta toplamaya aldılar beni. Çok şükür iyi geçti sonrasında çok hafif sızım oldu sanki tuvaletini tutarsında şişkinlik olur gibi. Bugün embriyoların ilk günüydü aradılar hepsi döllenmiş şükür. O yüzden 5.günğ bekliyoruz Çarşamba öğlen transfere gelin dediler. Bekliyorum heyecanla. Öncesinde korkuyordum hiç birşey korktuğum gibi olmadı herşey çok güzel geçti.

İnşallah hepimizin, öncelikle adet olmadan önce ilk görüşmeye gittim. Eskiden aşılama yaptırdığım için tüm belgelerim testlerim vardı. Hormon testleri ve rahim filmi. Sonra karar verirseniz adetin 2 yada 3.günü gelin dedi doktor. 3.günü gittim. Pazartesi Muayene oldum, duruma göre gonal f iğne başladım 300lük. Cumartesi ilk kontrole gittim. İyi gidiyor dedi üzerine bir de cetrotide iğne eklendi. Salı 2.kontroke gittim. Yumurta boyları iyiydi Çarşamba akşamı ek olarak ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Cuma sabahı yumurta toplamaya aldılar beni. Çok şükür iyi geçti sonrasında çok hafif sızım oldu sanki tuvaletini tutarsında şişkinlik olur gibi. Bugün embriyoların ilk günüydü aradılar hepsi döllenmiş şükür. O yüzden 5.günğ bekliyoruz Çarşamba öğlen transfere gelin dediler. Bekliyorum heyecanla. Öncesinde korkuyordum hiç birşey korktuğum gibi olmadı herşey çok güzel geçti.
Transfere de kanımdaki e2 ve progesteron hormonu seviyesine bakılarak karar verildi.

Cok acıklayıcı olmuş anlatımınız tesekkur ederım sevındım sızın adınıza ınsallah sonucta güzel olumlu olsun 🤲🏻

Merhaba Herkese, aralık ayında evlendim. Malesef 41 yaşımda olmam ve eşimin sperm azlığı nedeniyle 1 hafta önce tüp bebek yoluna düştük. 1 haftadır iğne kullanıyorum, yumurta geliştirme için. Bugün Dr 9 yumurta var ama asimetrik büyüyorlar, önden bir opu yapıp, ilk üç tane büyüğü alıp, sonra bir hafta sonra 2. Opu yapıp kalan yumurtaları alacak. Tabi yumurta kalitesi yaş dolayısıyla nasıl çıkar bir soru işareti? Salı günü ilk Opu’m var. Yurtdışından geliyorum, burda otel odalarında bu süreç daha da zorlaşıyor. Bu sürece ilk başladığımda böyle uzayacağını hiç düşünmedim. Genetik testler vs masraflar zaten uçtu gitti. Kendimi bir kuyuya düşmüş gibi hissediyorum. İnşallah sonu hayırlısıyla güzel olur, daha yolun başındayım ama ne zor bir yola girdiği anladım. İnşallah emeklerimizin karşılığını en güzel şekilde alırız🙏

Cok acıklayıcı olmuş anlatımınız tesekkur ederım sevındım sızın adınıza ınsallah sonucta güzel olumlu olsun 🤲🏻
Haziran ayında tüp bebek yaptıracak kimsecikler yok muuu ya hu :KK31:
Ben varım, sürecim başladı. Duo stim yöntemi ile tek siklus da çift opu yapacak, yaşım 41 yumurtalarım asimetrik büyüyor. Bu nedenle ilk opu’m salı günü, sonra 1-2 gün aradan sonra ilaca devam ve 2. Opu bir haftasonra planlanıyor. Embriyo dondurma olacak ve sonrasında transfer var. Ama Dr transfer için şu amda konuşmuyor, embriyo ne çıkacak onı görmek istiyor, ayrıca yaşım ileri olduğu için 5. Gün embriyosu elde etmek istiyor. Allah’ım hayırlısıylamolsun İnşallah🍀

Günaydın herkese, 1 Haziran'da Allah'ın izniyle 5 gün transferi olacağım. bugün 3.günü. opu dan sonraki ilaçlardan sanırım aşırı bir gerginlik ve sinir var üzerimde umarım bu ruh durumum süreci olumsuz etkilemez

Günaydın herkese, 1 Haziran'da Allah'ın izniyle 5 gün transferi olacağım. bugün 3.günü. opu dan sonraki ilaçlardan sanırım aşırı bir gerginlik ve sinir var üzerimde umarım bu ruh durumum süreci olumsuz etkilemez
Günaydın, Allah yardımcın olsun, İnşallah hayırlısıyla pozitif olur ve evladını kucağına alırsın. Opu sonrası nasıl ilaçlar verdi sana?

Back