Hayırlı olsun tedavin canım sağlıklı bebiş olsun inşMerhaba kızlar hayırlısı olsun inşallah tedavilerimiz
Ben de ocak ayında başladım tüp bebek serüvenine, tam toplamam olacağı gün covid pozitif çıktım iptal oldu. 2 ay ara verdik. Tekrar başladık 7 yumurta toplantı 6 tane döllendi, 5. Güne 4 tane kaldı. Ohss oldum 2 ay ertelendi yine. Mayıs ayında 1 embriyo koyduk kimyasalla sonuçlandı. Doktorum beklemeden 2. transferi yapacak haziranda. İnşallah bu sefer pozitifi görebilirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haziran 2022 Tüp bebek
- Konu Sahibi Matmazela
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Mart 2021
- 999
- 556
- 53
Cevabın ıcın cok tesekkur ederım canım :) ben de pko oldugu ıcın kesın şu gün adet olurum dıyemıyorum fakat her ay duzenlı sekılde ılacsız oluyorum doktorum onemlı olan bu demıstı bu durumdakıler aylarca kendısı olamazmıs.. problem şu ki bahcecıye gıdecegız fakat konustugum kişi bana net tarıh verın dıyor bu konuyu soyledım benım 1 hafta gecte oluyo bazen 9 gun yani net konusamıyorum esım ıznı buna gore ayarlayacak asırı streslıyımBnde 2 yıl önce yaptrdım normaldi tekrarlanmadı canım sonuca baktı tüplerle işimiz yok zaten dedi
- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.007
- 108
Hayırlı olsun tedavin canım sağlıklı bebiş olsun inş
Amiin inşallah hepimizinb
- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Tarlusal falan kullansanız yada duphaston daha iyi olurCevabın ıcın cok tesekkur ederım canım :) ben de pko oldugu ıcın kesın şu gün adet olurum dıyemıyorum fakat her ay duzenlı sekılde ılacsız oluyorum doktorum onemlı olan bu demıstı bu durumdakıler aylarca kendısı olamazmıs.. problem şu ki bahcecıye gıdecegız fakat konustugum kişi bana net tarıh verın dıyor bu konuyu soyledım benım 1 hafta gecte oluyo bazen 9 gun yani net konusamıyorum esım ıznı buna gore ayarlayacak asırı streslıyım
- 2 Mart 2021
- 999
- 556
- 53
Doğal zamanın dısında suni olunca sorun olmaz mı acaba tüp bebek tedavısı olacagı için ister istemez emin olamıyorum daTarlusal falan kullansanız yada duphaston daha iyi olur
- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Valla bnde senin gibiyim doktorum böle karar aldı sor istersen bn ilaçsız hiç olamıyom çok çok geç aslında doktoruna danış derimDoğal zamanın dısında suni olunca sorun olmaz mı acaba tüp bebek tedavısı olacagı için ister istemez emin olamıyorum da
- 2 Mart 2021
- 999
- 556
- 53
Suan öyle bır durumdayım ki tam tersıne döndü durum 1 hafta gec olayım dıye dua edıyorum kredı için pazartesi işlem baslayacak farklı bir kredı oldugu ıcın 1 haftayı gecıyormus onayı o sebepten 6 sında falan olmam lazım uygulamaya bakınca ama umarım 1 hafta gec olurum hazıranda tüp bebek ısını halledemezsek cok cok sonraya kalacagız izin işi yüzünden hazıran dısında izin vermıyorlar yada 3-4 ay sonraya kalacak moralım bozuldu bugunValla bnde senin gibiyim doktorum böle karar aldı sor istersen bn ilaçsız hiç olamıyom çok çok geç aslında doktoruna danış derim
- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Rabbim hayırla sonuçlandırsın kuzum işiniziSuan öyle bır durumdayım ki tam tersıne döndü durum 1 hafta gec olayım dıye dua edıyorum kredı için pazartesi işlem baslayacak farklı bir kredı oldugu ıcın 1 haftayı gecıyormus onayı o sebepten 6 sında falan olmam lazım uygulamaya bakınca ama umarım 1 hafta gec olurum hazıranda tüp bebek ısını halledemezsek cok cok sonraya kalacagız izin işi yüzünden hazıran dısında izin vermıyorlar yada 3-4 ay sonraya kalacak moralım bozuldu bugun
- 17 Nisan 2021
- 322
- 356
- 53
- 2 Mart 2021
- 999
- 556
- 53
Bu arada canım uygulama yanlıs hesaplamıs ben dun adet oldum 1 hazıranda bıtecek yani ay sonuna dogru tekrar adet olacagım 2 gun gecıkmelı adet oldum ama buyuk ıhtımalle sorun cıkmazsa ay sonu gıdecegım tedavıye amin canım hakkımızda hayırlısı insallahRabbim hayırla sonuçlandırsın kuzum işinizi
- 2 Mart 2021
- 999
- 556
- 53
İnsallah pozitif sonucu görürsünüz transfer sonrası , kalben söylüyorumMerhabalar, ben de Mayıs 16da başladım 1 Haziran'da inşallah transferim olacak. Cuma günü yumurta toplama yapıldı.
Bu arada süreçten bahseder mısınız nasıl ılerledı ılk muayene ıle baslayıp tedavıye başlanıyor sanırım sonra neye gore transfer gunu belırledı mesela?
- 17 Nisan 2021
- 322
- 356
- 53
İnşallah hepimizin, öncelikle adet olmadan önce ilk görüşmeye gittim. Eskiden aşılama yaptırdığım için tüm belgelerim testlerim vardı. Hormon testleri ve rahim filmi. Sonra karar verirseniz adetin 2 yada 3.günü gelin dedi doktor. 3.günü gittim. Pazartesi Muayene oldum, duruma göre gonal f iğne başladım 300lük. Cumartesi ilk kontrole gittim. İyi gidiyor dedi üzerine bir de cetrotide iğne eklendi. Salı 2.kontroke gittim. Yumurta boyları iyiydi Çarşamba akşamı ek olarak ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Cuma sabahı yumurta toplamaya aldılar beni. Çok şükür iyi geçti sonrasında çok hafif sızım oldu sanki tuvaletini tutarsında şişkinlik olur gibi. Bugün embriyoların ilk günüydü aradılar hepsi döllenmiş şükür. O yüzden 5.günğ bekliyoruz Çarşamba öğlen transfere gelin dediler. Bekliyorum heyecanla. Öncesinde korkuyordum hiç birşey korktuğum gibi olmadı herşey çok güzel geçti.İnsallah pozitif sonucu görürsünüz transfer sonrası , kalben söylüyorum
Bu arada süreçten bahseder mısınız nasıl ılerledı ılk muayene ıle baslayıp tedavıye başlanıyor sanırım sonra neye gore transfer gunu belırledı mesela?
- 17 Nisan 2021
- 322
- 356
- 53
Transfere de kanımdaki e2 ve progesteron hormonu seviyesine bakılarak karar verildi.İnşallah hepimizin, öncelikle adet olmadan önce ilk görüşmeye gittim. Eskiden aşılama yaptırdığım için tüm belgelerim testlerim vardı. Hormon testleri ve rahim filmi. Sonra karar verirseniz adetin 2 yada 3.günü gelin dedi doktor. 3.günü gittim. Pazartesi Muayene oldum, duruma göre gonal f iğne başladım 300lük. Cumartesi ilk kontrole gittim. İyi gidiyor dedi üzerine bir de cetrotide iğne eklendi. Salı 2.kontroke gittim. Yumurta boyları iyiydi Çarşamba akşamı ek olarak ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Cuma sabahı yumurta toplamaya aldılar beni. Çok şükür iyi geçti sonrasında çok hafif sızım oldu sanki tuvaletini tutarsında şişkinlik olur gibi. Bugün embriyoların ilk günüydü aradılar hepsi döllenmiş şükür. O yüzden 5.günğ bekliyoruz Çarşamba öğlen transfere gelin dediler. Bekliyorum heyecanla. Öncesinde korkuyordum hiç birşey korktuğum gibi olmadı herşey çok güzel geçti.
Ben varım Haziranın 20sinde transferim varHaziran ayında tüp bebek yaptıracak kimsecikler yok muuu ya hu
- 2 Mart 2021
- 999
- 556
- 53
Cok acıklayıcı olmuş anlatımınız tesekkur ederım sevındım sızın adınıza ınsallah sonucta güzel olumlu olsunİnşallah hepimizin, öncelikle adet olmadan önce ilk görüşmeye gittim. Eskiden aşılama yaptırdığım için tüm belgelerim testlerim vardı. Hormon testleri ve rahim filmi. Sonra karar verirseniz adetin 2 yada 3.günü gelin dedi doktor. 3.günü gittim. Pazartesi Muayene oldum, duruma göre gonal f iğne başladım 300lük. Cumartesi ilk kontrole gittim. İyi gidiyor dedi üzerine bir de cetrotide iğne eklendi. Salı 2.kontroke gittim. Yumurta boyları iyiydi Çarşamba akşamı ek olarak ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Cuma sabahı yumurta toplamaya aldılar beni. Çok şükür iyi geçti sonrasında çok hafif sızım oldu sanki tuvaletini tutarsında şişkinlik olur gibi. Bugün embriyoların ilk günüydü aradılar hepsi döllenmiş şükür. O yüzden 5.günğ bekliyoruz Çarşamba öğlen transfere gelin dediler. Bekliyorum heyecanla. Öncesinde korkuyordum hiç birşey korktuğum gibi olmadı herşey çok güzel geçti.
Merhaba Herkese, aralık ayında evlendim. Malesef 41 yaşımda olmam ve eşimin sperm azlığı nedeniyle 1 hafta önce tüp bebek yoluna düştük. 1 haftadır iğne kullanıyorum, yumurta geliştirme için. Bugün Dr 9 yumurta var ama asimetrik büyüyorlar, önden bir opu yapıp, ilk üç tane büyüğü alıp, sonra bir hafta sonra 2. Opu yapıp kalan yumurtaları alacak. Tabi yumurta kalitesi yaş dolayısıyla nasıl çıkar bir soru işareti? Salı günü ilk Opu’m var. Yurtdışından geliyorum, burda otel odalarında bu süreç daha da zorlaşıyor. Bu sürece ilk başladığımda böyle uzayacağını hiç düşünmedim. Genetik testler vs masraflar zaten uçtu gitti. Kendimi bir kuyuya düşmüş gibi hissediyorum. İnşallah sonu hayırlısıyla güzel olur, daha yolun başındayım ama ne zor bir yola girdiği anladım. İnşallah emeklerimizin karşılığını en güzel şekilde alırız
Cok acıklayıcı olmuş anlatımınız tesekkur ederım sevındım sızın adınıza ınsallah sonucta güzel olumlu olsun
Ben varım, sürecim başladı. Duo stim yöntemi ile tek siklus da çift opu yapacak, yaşım 41 yumurtalarım asimetrik büyüyor. Bu nedenle ilk opu’m salı günü, sonra 1-2 gün aradan sonra ilaca devam ve 2. Opu bir haftasonra planlanıyor. Embriyo dondurma olacak ve sonrasında transfer var. Ama Dr transfer için şu amda konuşmuyor, embriyo ne çıkacak onı görmek istiyor, ayrıca yaşım ileri olduğu için 5. Gün embriyosu elde etmek istiyor. Allah’ım hayırlısıylamolsun İnşallahHaziran ayında tüp bebek yaptıracak kimsecikler yok muuu ya hu
- 17 Nisan 2021
- 322
- 356
- 53
Günaydın, Allah yardımcın olsun, İnşallah hayırlısıyla pozitif olur ve evladını kucağına alırsın. Opu sonrası nasıl ilaçlar verdi sana?Günaydın herkese, 1 Haziran'da Allah'ın izniyle 5 gün transferi olacağım. bugün 3.günü. opu dan sonraki ilaçlardan sanırım aşırı bir gerginlik ve sinir var üzerimde umarım bu ruh durumum süreci olumsuz etkilemez
ben yapıcam galiba ve ilk denemem olucak süreç nasıl ilerliycek bir bilgim yokHaziran ayında tüp bebek yaptıracak kimsecikler yok muuu ya hu