- 17 Nisan 2021
- 322
- 356
- 53
5.gün embriyosu. Burda okuduklarıma göre 5.gün olanlar daha erken çıkabiliyormuş. Ama erken test yapıp pozitif görüp sonra kimyasal olanlar da var öyle kendimi üzmek de istemiyorumkacıncı gun embrıyosuydu canım?
evet ya ınsan dayanamıyor gercekten
evet canım yaa dayanabıldıgın kadar dayan sen,5.gün embriyosu. Burda okuduklarıma göre 5.gün olanlar daha erken çıkabiliyormuş. Ama erken test yapıp pozitif görüp sonra kimyasal olanlar da var öyle kendimi üzmek de istemiyorum
gergin olcak bişey yok canım merak etme süreç çok rahat geçiyor. şu anda herhangi bir destek vitamin kullanıyo musun en önemlisi moralini hep yüksek tut ilkinde bende çok heyecanlıydım olur mu olmaz mı diye şimdi saldım valla :)))ınsallaaahh canımm amınnn, hepımız guzel sonuclar alalım ..
bende hazıran sonu regli ıle basalamak ıstemedım 21 22 hazıran regl tarıhım burde kurban bayramı var ya, sıkıştırmıyım dedim.
temmuz sonu reglı ıle baslarım dıye dusunuyorum, bır yanımda başla dıyor 2 ay dınlendırırler ıse eylul ekımı bulur sanırım,
hem cok heyecanlıyım ,hem cok gergın.
bence dayanmalısın bi arkadaşım 5.gün embriyosu 10.gün idrar testi negatif ama aynı gün kan veriyo pozitif çıkıyor :)) inşallah sağlıkla tutunur:))5.gün embriyosu. Burda okuduklarıma göre 5.gün olanlar daha erken çıkabiliyormuş. Ama erken test yapıp pozitif görüp sonra kimyasal olanlar da var öyle kendimi üzmek de istemiyorum
Evet 1 embriyo kondu yaşımdan dolayı 35 yaş üstü 2 embriyo oluyormuş sanırım. Aminnevet canım yaa dayanabıldıgın kadar dayan sen,
ınsallaahh saglıkla tutunsun mınnosun, tek embrıyomuydu ?
Ay ne güzel, inşallah hepimizin dualarını kabul etsin rabbimmbence dayanmalısın bi arkadaşım 5.gün embriyosu 10.gün idrar testi negatif ama aynı gün kan veriyo pozitif çıkıyor :)) inşallah sağlıkla tutunur:))
sagol canım destegın ıcın, gercı asılamada da cok gerılmıstım korktugum gıbı olmadı.gergin olcak bişey yok canım merak etme süreç çok rahat geçiyor. şu anda herhangi bir destek vitamin kullanıyo musun en önemlisi moralini hep yüksek tut ilkinde bende çok heyecanlıydım olur mu olmaz mı diye şimdi saldım valla :)))
evet canım bnde oyle duydum,Evet 1 embriyo kondu yaşımdan dolayı 35 yaş üstü 2 embriyo oluyormuş sanırım. Aminn
bende aynılarını kullanıyorum omepaq10u kullandım ama sonra doktorum bana koenzim qh kullan dedi ona geçtim bir de niacin yazmıştı bana onu kullanıyorumsagol canım destegın ıcın, gercı asılamada da cok gerılmıstım korktugum gıbı olmadı.
bunda sanırım ıgne cok olurmu vs dıye dusunuyorum ama bu yolda herseyı yapıyor ınsan.
suan d vıtamını- folık asıt-coraspın-balık yagı kullanıyorum,
Ek olarak dün pharmatonun koenzımQ10 aldım dün, birde omepaQ. onlara baslycam.
baska onerınız varsa alabılırım..
bakalım bır aylık takvıye kullanayımdabende aynılarını kullanıyorum omepaq10u kullandım ama sonra doktorum bana koenzim qh kullan dedi ona geçtim bir de niacin yazmıştı bana onu kullanıyorum
Hakkınızda hayırlısı olsungonlunde baslama ıstegı oln var :)
bende tup ııcın hazırlanıyorum, temmuz sonu baslayacagım sanrım.
ama dedıgın gıbı hıssız bır yanım heyecan bır yanım korku ıcınde ..
amıınnnn canım ınsallaahhh,Hakkınızda hayırlısı olsun
Hepimiz bu duyguları yaşıyoruz çok çabaladık çok yorulduk ama bir yerden başlamak lazım :)
hayırlısı olsun ınsallaahh canım,Merhaba bende Haziranda işler yolunda giderse tekrar tüp bebeğe başlayacağım inşallah. Sorum olcak. Devit 3 damla kullanan var mı?
Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun. Coledon hiç kullanmadım bendehayırlısı olsun ınsallaahh canım,
ben coledan kullanıyorum
amınnn hepımız ıcın,Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun. Coledon hiç kullanmadım bende
Benim doktorum ocean d3k2 damla vermişti onu kullanıyorumMerhaba bende Haziranda işler yolunda giderse tekrar tüp bebeğe başlayacağım inşallah. Sorum olcak. Devit 3 damla kullanan var mı?
D3 damlayı nasıl kullanıyorsunuz. Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?Benim doktorum ocean d3k2 damla vermişti onu kullanıyorum
Ben 3-4 aydır kullanıyorum yoğurda damlatiyorum 10 damlaya yakın. Yumurtalara faydası oldu mu bilmiyorum ama psikolojim çok düzeldi daha enerjik hissediyorum kendimi hasta olmuyorum kolay kolay. Kesinlikle gerekli bir takviye D3 k2D3 damlayı nasıl kullanıyorsunuz. Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah bizde aksilik olmazsa Haziran'da başlayacağızBiz de temmuzda başlayacağız tüp bebeğe umarım bir aksilik çıkmazsa Haziran dedik ama eşim iş gereği dönemedi yanıma.
Ben 3-4 aydır kullanıyorum yoğurda damlatiyorum 10 damlaya yakın. Yumurtalara faydası oldu mu bilmiyorum ama psikolojim çok düzeldi daha enerjik hissediyorum kendimi hasta olmuyorum kolay kolay. Kesinlikle gerekli bir takviye D3 k2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?