Haziran 2022 Tüp bebek

5.gün embriyosu. Burda okuduklarıma göre 5.gün olanlar daha erken çıkabiliyormuş. Ama erken test yapıp pozitif görüp sonra kimyasal olanlar da var öyle kendimi üzmek de istemiyorum
evet canım yaa dayanabıldıgın kadar dayan sen,
ınsallaahh saglıkla tutunsun mınnosun, tek embrıyomuydu ?

gergin olcak bişey yok canım merak etme süreç çok rahat geçiyor. şu anda herhangi bir destek vitamin kullanıyo musun en önemlisi moralini hep yüksek tut ilkinde bende çok heyecanlıydım olur mu olmaz mı diye şimdi saldım valla :)))

5.gün embriyosu. Burda okuduklarıma göre 5.gün olanlar daha erken çıkabiliyormuş. Ama erken test yapıp pozitif görüp sonra kimyasal olanlar da var öyle kendimi üzmek de istemiyorum
bence dayanmalısın bi arkadaşım 5.gün embriyosu 10.gün idrar testi negatif ama aynı gün kan veriyo pozitif çıkıyor :)) inşallah sağlıkla tutunur:))

sagol canım destegın ıcın, gercı asılamada da cok gerılmıstım korktugum gıbı olmadı.
bunda sanırım ıgne cok olurmu vs dıye dusunuyorum ama bu yolda herseyı yapıyor ınsan.
suan d vıtamını- folık asıt-coraspın-balık yagı kullanıyorum,
Ek olarak dün pharmatonun koenzımQ10 aldım dün, birde omepaQ. onlara baslycam.
baska onerınız varsa alabılırım..

bende aynılarını kullanıyorum omepaq10u kullandım ama sonra doktorum bana koenzim qh kullan dedi ona geçtim bir de niacin yazmıştı bana onu kullanıyorum

bende aynılarını kullanıyorum omepaq10u kullandım ama sonra doktorum bana koenzim qh kullan dedi ona geçtim bir de niacin yazmıştı bana onu kullanıyorum
bakalım bır aylık takvıye kullanayımda
doktor kontorolune gıdınce onun dedıklerını alırım dedım bende

gonlunde baslama ıstegı oln var :)
bende tup ııcın hazırlanıyorum, temmuz sonu baslayacagım sanrım.

ama dedıgın gıbı hıssız bır yanım heyecan bır yanım korku ıcınde ..
Hakkınızda hayırlısı olsun
Hepimiz bu duyguları yaşıyoruz çok çabaladık çok yorulduk ama bir yerden başlamak lazım :)

Hakkınızda hayırlısı olsun
Hepimiz bu duyguları yaşıyoruz çok çabaladık çok yorulduk ama bir yerden başlamak lazım :)
amıınnnn canım ınsallaahhh,
evet 3 sene olacak bızımde ıste , buna ıkı asılama-ıkı yumurta takıbı sıgdırdık.. 1kımyasal gebelıgım var..
ınsallah tup bebekl yuzumuz güler

Merhaba bende Haziranda işler yolunda giderse tekrar tüp bebeğe başlayacağım inşallah. Sorum olcak. Devit 3 damla kullanan var mı?

Biz de temmuzda başlayacağız tüp bebeğe umarım bir aksilik çıkmazsa Haziran dedik ama eşim iş gereği dönemedi yanıma.
D3 damlayı nasıl kullanıyorsunuz. Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?
Ben 3-4 aydır kullanıyorum yoğurda damlatiyorum 10 damlaya yakın. Yumurtalara faydası oldu mu bilmiyorum ama psikolojim çok düzeldi daha enerjik hissediyorum kendimi hasta olmuyorum kolay kolay. Kesinlikle gerekli bir takviye D3 k2

Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah bizde aksilik olmazsa Haziran'da başlayacağız
Enerji çok önemli cidden inşallah iyi gelir
Benim doktorum ayranla beraber kullanmamı söyledi o yüzden farklı bi şekilde kullanan var mı diye merak ettim yoğurtla da oluyorsa aynı sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…