Haziran 2020 anneleri& bebiş bekleyenler..

Teşekkür ederim çok sağolun inşallah nasipse yarın denerim. Bankada bozuk geldi biraz peki onerdiginiz bir test varmı .
Canim ben oğlumu freelly gebelik testi ile adete 3 gün kala silik cizgi ile ogrendim. Ayni gun kan testi verdim 5,5 ile cikti. Doktor hemen sevinme belki negatiftir dedi.ama biliyordum hissediyordum. Yani o test kandaki 5.5 seviyesini cikarmisti.

Çok teşekkür ederim yarın nasipse ilk isim onu almak olucak Allah nasip ederse Allah razı olsun .bu arada Rabbim evladinizi size bağışlasın

Olur veririm pek umudum yok ama . hayırlısı olur inşallah
Ben test yaptım negatif çıktı . kullandığım folik asit yan etki yaptı .geciktirdi .o yuzdenmis adet olamamam sağlık olsun. Yinede bana yardımci olduğun için çok teşekkür ederim . Allah razı olsun çok sağol.

Hayırlısını dileyelim canım. ben de beklemedeyim. bat 5 ekim. bugün idrarda negatif çıktı. çok umutlu değilim ama insan yapmadan da durmuyor :)

Amin inşallah
Bulursanal yap bize de haber ver. 5 tl lik testtir
Pahalilardan degil
Ben test yaptım negatif çıktı.ilacdan kaynaklı yan etki yaptı hastalığımi geciktirdi .bu ay olmadm .
Hayırlısını dileyelim canım. ben de beklemedeyim. bat 5 ekim. bugün idrarda negatif çıktı. çok umutlu değilim ama insan yapmadan da durmuyor :)
Aynn her seferinde yaptığında hüsrana uğruyor .ama hakkında hayırlısı olur inşallah .

Slm ben de seninle aynı durumu yaşıyorum benim de bat 5 ekimde olacak ama ben daha test yapmadım pazar günü yapmayı düşünüyorum

Merhaba kızlar.. Benimde bat 5 ekim bekliyorum bakalm ama sanki hic umudumda yok gibi nedense hayırlısı olur inşallah :)

benimde bat 9 ekim beklemedeyim güzel haberler alalım inşallah

Merhabalar benim bat 30 Eylül, Cuma günü yani iki gün önce evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı yarın kan vereceğim sağlık ocağında bakalım hayırlısı 27 aylık bir oğlum var bide 2 hafta sonra işe başlayacağım hakkımızda hayırlısı

Bat ne zamandı benimde aynı şekilde

Herkese merhaba! Benim de bat 26 sıydı. Adet döngüm 35 günde bir dolayısıyla sat da 22 ağustostu. Cumartesi yani gecikmeden 2 gün sonra idrar testiyle, net çift çizgiyle hamileliğimi öğrendim. Salı günü kan tahlili randevum var. Herşey yolunda giderse doğum mayıs sonu ya da haziran başı gibi olacak hesaplamalara göre. Adetlerim düzensiz olduğundan tam olarak bilemiyorum. size sormak istediğim gecikmeden kaç gün sonra kan testi yaptınız ve beta hcg kaç çıktı? Doktor salı ve perşembe olmak üzere iki defa kan testi yaptırmamı istedi ancak kimseye yansıtmasam da günler geçmiyor :)

Benimde 26 aylık bir oğlum var.. İkinciyi istiyoruz Allah nasip ederse.. Oğlumda cok erken belirtiler hissetmistim bunda simdilik hiç bisey hissetmiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…