- 25 Eylül 2019
- 226
- 345
- 53
Ağrınız oluyor mu hiç, bulantı vs.Ya maşallah size de, hayırlı olsun❤ İnşallah sağlıcakla ilerler❤
Benim dönüşümlü Kasık bel bazen mide ağrım ve bulantım oldu 2gundr. Bugünde vajina üstü ağrı ve sancı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağrınız oluyor mu hiç, bulantı vs.Ya maşallah size de, hayırlı olsun❤ İnşallah sağlıcakla ilerler❤
Herkese merhaba! Benim de bat 26 sıydı. Adet döngüm 35 günde bir dolayısıyla sat da 22 ağustostu. Cumartesi yani gecikmeden 2 gün sonra idrar testiyle, net çift çizgiyle hamileliğimi öğrendim. Salı günü kan tahlili randevum var. Herşey yolunda giderse doğum mayıs sonu ya da haziran başı gibi olacak hesaplamalara göre. Adetlerim düzensiz olduğundan tam olarak bilemiyorum. size sormak istediğim gecikmeden kaç gün sonra kan testi yaptınız ve beta hcg kaç çıktı? Doktor salı ve perşembe olmak üzere iki defa kan testi yaptırmamı istedi ancak kimseye yansıtmasam da günler geçmiyor :)
[Adet tarihim cumaydi ben cumartesi yaptırdım kan testi 514 çıktı. Regl den 2 gün önce idrar testi yapınca 2.cizgi hafif soluk çıktı. Çarşamba Dr gidicem bakalım hayırlısı inşallah. Kimyasal gebelik geçirdiğim için 2.3ay ince çok pimpirik yapmıştım sonra biraz oluruna bırakmaya calistim![]()
En çok belim ağrıyor, onun dışında ara ara kasıklarda biraz ağrım oluyor ama kısa sürüyorAğrınız oluyor mu hiç, bulantı vs.
Benim dönüşümlü Kasık bel bazen mide ağrım ve bulantım oldu 2gundr. Bugünde vajina üstü ağrı ve sancı![]()
Hayir 21 gun baz almamalisin.benim de birkac ay 22 gunde falan geldi adetim. Ama stresten sikintidan geldi. 28 gunu baz almalisin. Baksana zaten yumurtlaman da 14.gunde olmusKızlar merhaba, ben size bişi soracaktımbenim 2 aydır adetim 21 günde geliyor. Bugün 18. Günüm. Henüz bi adet agrım yok fakat acaba ben geciktim yada gecikmedim demek için 21 günü mü baz almalıyım
bu arada 10. Günümde doktora gittim ve henüz yumurta o zaman 12.2 mm idi. Yani 14. Gün falan çatlamıştır diye düşünüyorum. Bu durumda 21 gün baz alınmaz dimi
![]()
Hayir 21 gun baz almamalisin.benim de birkac ay 22 gunde falan geldi adetim. Ama stresten sikintidan geldi. 28 gunu baz almalisin. Baksana zaten yumurtlaman da 14.gunde olmus
Hadi hayırlısı olsun. ben de bekliyorum heyecanlamerhabalar ben de Haziran anne adayıyım. Bat a 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatifti. Gecikmeden 4 gün sonra idrar testi yaptım pozitifi gördüm ve aynı gün kan testi verdim 870 di. Şimdi cuma günü doktor randevum var umarım keseyi görebilirim.
İnşallah güzel haberlerini alırız canımHadi hayırlısı olsun. ben de bekliyorum heyecanla
Tebrik ederim allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahkızlar ben de hamileyim. Düşündüğüm zamandan beri hep okuyorum burdan. İnsan okuyunca bir nebze lsun rahatlıyor. son adetim 7 eylüldü. 20 eylül günü yoğun akıntı ve kasık ağrısı ile yumurtlama günümdü. eminim. 17-18-20-21 eylülü değerlendirdik. 21 eylül sabah uyandığımda sol kasıkta müthiş bir batma vardı.tahminimce döllenme oldu. 3.gebeliğim bu. 21 eylülden beri kendimi takip ediyorum. sol kasığımdaki batma hiç durmadı. neredeyse hergün batma yaşadım. 27 eylülde kan testim negatifti. moralim bozuldu.aldım arabamı güneydoğu turu yaptım. 2 günde 1600 km araba kullandım. ne de olsa bebek yok :) dün yani 1 ekimde idrar testi yaptım. yarım saat sonra hayalet çizgi gördüm ama inanmadım. bugün yani 2 ekimde öğlen idrarıyla yine test yaptım. bu defa ikinci çizgi silik de olsa 10.dakikada gördüm. hemen kan testi yaptım. sonuç 16,5 ile hamileyim. belirtim: yumurtlamadan 1 hafta sonra yani 27 eylülde yoğun beyaz akıntım oldu.çamaşırım beyazlaşmıştı. kremsi tonda beyaz kokusuz. 1 ekimde göğsüme sanki iğne batırıyon gibi acı olmaya başladı ve hala devam ediyor. göğsüme dokunduğunda acı yok ama sanki biri içeriden iğne batırıyor. dün yani 1 ekimde yani adete 4 gün kala yatağa uzandım forumda gebelik belirtilerine bakarken gözlerim uykudan kapanmaya başladı. 3 gündür yani adete 7 gün varken günde 1 ya da 2 defa ateş basması oldu. içeriden ateş sarmış vücuduma. ayrıca dün yani 1 ekimde midemde ağrı ve yanma oldu. çok şiddetli olmasa da yaşadım mide ağrısı. incir çok yedim diye midem ağrıdı diye düşündüm hatta. baş dönmesi mide bulantısı ağız acılığı hiç olmadı. rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah. benim belirtiler bunlardı. sevgiler...
merhabalar ben de Haziran anne adayıyım. Bat a 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatifti. Gecikmeden 4 gün sonra idrar testi yaptım pozitifi gördüm ve aynı gün kan testi verdim 870 di. Şimdi cuma günü doktor randevum var umarım keseyi görebilirim.
kızlar ben de hamileyim. Düşündüğüm zamandan beri hep okuyorum burdan. İnsan okuyunca bir nebze lsun rahatlıyor. son adetim 7 eylüldü. 20 eylül günü yoğun akıntı ve kasık ağrısı ile yumurtlama günümdü. eminim. 17-18-20-21 eylülü değerlendirdik. 21 eylül sabah uyandığımda sol kasıkta müthiş bir batma vardı.tahminimce döllenme oldu. 3.gebeliğim bu. 21 eylülden beri kendimi takip ediyorum. sol kasığımdaki batma hiç durmadı. neredeyse hergün batma yaşadım. 27 eylülde kan testim negatifti. moralim bozuldu.aldım arabamı güneydoğu turu yaptım. 2 günde 1600 km araba kullandım. ne de olsa bebek yok :) dün yani 1 ekimde idrar testi yaptım. yarım saat sonra hayalet çizgi gördüm ama inanmadım. bugün yani 2 ekimde öğlen idrarıyla yine test yaptım. bu defa ikinci çizgi silik de olsa 10.dakikada gördüm. hemen kan testi yaptım. sonuç 16,5 ile hamileyim. belirtim: yumurtlamadan 1 hafta sonra yani 27 eylülde yoğun beyaz akıntım oldu.çamaşırım beyazlaşmıştı. kremsi tonda beyaz kokusuz. 1 ekimde göğsüme sanki iğne batırıyon gibi acı olmaya başladı ve hala devam ediyor. göğsüme dokunduğunda acı yok ama sanki biri içeriden iğne batırıyor. dün yani 1 ekimde yani adete 4 gün kala yatağa uzandım forumda gebelik belirtilerine bakarken gözlerim uykudan kapanmaya başladı. 3 gündür yani adete 7 gün varken günde 1 ya da 2 defa ateş basması oldu. içeriden ateş sarmış vücuduma. ayrıca dün yani 1 ekimde midemde ağrı ve yanma oldu. çok şiddetli olmasa da yaşadım mide ağrısı. incir çok yedim diye midem ağrıdı diye düşündüm hatta. baş dönmesi mide bulantısı ağız acılığı hiç olmadı. rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah. benim belirtiler bunlardı. sevgiler...
kızlar ben de hamileyim. Düşündüğüm zamandan beri hep okuyorum burdan. İnsan okuyunca bir nebze lsun rahatlıyor. son adetim 7 eylüldü. 20 eylül günü yoğun akıntı ve kasık ağrısı ile yumurtlama günümdü. eminim. 17-18-20-21 eylülü değerlendirdik. 21 eylül sabah uyandığımda sol kasıkta müthiş bir batma vardı.tahminimce döllenme oldu. 3.gebeliğim bu. 21 eylülden beri kendimi takip ediyorum. sol kasığımdaki batma hiç durmadı. neredeyse hergün batma yaşadım. 27 eylülde kan testim negatifti. moralim bozuldu.aldım arabamı güneydoğu turu yaptım. 2 günde 1600 km araba kullandım. ne de olsa bebek yok :) dün yani 1 ekimde idrar testi yaptım. yarım saat sonra hayalet çizgi gördüm ama inanmadım. bugün yani 2 ekimde öğlen idrarıyla yine test yaptım. bu defa ikinci çizgi silik de olsa 10.dakikada gördüm. hemen kan testi yaptım. sonuç 16,5 ile hamileyim. belirtim: yumurtlamadan 1 hafta sonra yani 27 eylülde yoğun beyaz akıntım oldu.çamaşırım beyazlaşmıştı. kremsi tonda beyaz kokusuz. 1 ekimde göğsüme sanki iğne batırıyon gibi acı olmaya başladı ve hala devam ediyor. göğsüme dokunduğunda acı yok ama sanki biri içeriden iğne batırıyor. dün yani 1 ekimde yani adete 4 gün kala yatağa uzandım forumda gebelik belirtilerine bakarken gözlerim uykudan kapanmaya başladı. 3 gündür yani adete 7 gün varken günde 1 ya da 2 defa ateş basması oldu. içeriden ateş sarmış vücuduma. ayrıca dün yani 1 ekimde midemde ağrı ve yanma oldu. çok şiddetli olmasa da yaşadım mide ağrısı. incir çok yedim diye midem ağrıdı diye düşündüm hatta. baş dönmesi mide bulantısı ağız acılığı hiç olmadı. rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah. benim belirtiler bunlardı. sevgiler...
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ben de Allahın izniyle hamileyim 2 haziran muhtemel doğum tarihim ama sezaryen olacağım için mayıs sonu olur diye düşünüyorum. Henüz doktora gitmedim inş cumartesi gittiğimde keseyi ve bebişini görebilirim.kızlar ben de hamileyim. Düşündüğüm zamandan beri hep okuyorum burdan. İnsan okuyunca bir nebze lsun rahatlıyor. son adetim 7 eylüldü. 20 eylül günü yoğun akıntı ve kasık ağrısı ile yumurtlama günümdü. eminim. 17-18-20-21 eylülü değerlendirdik. 21 eylül sabah uyandığımda sol kasıkta müthiş bir batma vardı.tahminimce döllenme oldu. 3.gebeliğim bu. 21 eylülden beri kendimi takip ediyorum. sol kasığımdaki batma hiç durmadı. neredeyse hergün batma yaşadım. 27 eylülde kan testim negatifti. moralim bozuldu.aldım arabamı güneydoğu turu yaptım. 2 günde 1600 km araba kullandım. ne de olsa bebek yok :) dün yani 1 ekimde idrar testi yaptım. yarım saat sonra hayalet çizgi gördüm ama inanmadım. bugün yani 2 ekimde öğlen idrarıyla yine test yaptım. bu defa ikinci çizgi silik de olsa 10.dakikada gördüm. hemen kan testi yaptım. sonuç 16,5 ile hamileyim. belirtim: yumurtlamadan 1 hafta sonra yani 27 eylülde yoğun beyaz akıntım oldu.çamaşırım beyazlaşmıştı. kremsi tonda beyaz kokusuz. 1 ekimde göğsüme sanki iğne batırıyon gibi acı olmaya başladı ve hala devam ediyor. göğsüme dokunduğunda acı yok ama sanki biri içeriden iğne batırıyor. dün yani 1 ekimde yani adete 4 gün kala yatağa uzandım forumda gebelik belirtilerine bakarken gözlerim uykudan kapanmaya başladı. 3 gündür yani adete 7 gün varken günde 1 ya da 2 defa ateş basması oldu. içeriden ateş sarmış vücuduma. ayrıca dün yani 1 ekimde midemde ağrı ve yanma oldu. çok şiddetli olmasa da yaşadım mide ağrısı. incir çok yedim diye midem ağrıdı diye düşündüm hatta. baş dönmesi mide bulantısı ağız acılığı hiç olmadı. rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah. benim belirtiler bunlardı. sevgiler...
Size de hayırlı olsun bebeğiniz :)Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ben de Allahın izniyle hamileyim 2 haziran muhtemel doğum tarihim ama sezaryen olacağım için mayıs sonu olur diye düşünüyorum. Henüz doktora gitmedim inş cumartesi gittiğimde keseyi ve bebişini görebilirim.
Benim de 31 mayisbu arada şimdi baktım da eğer hamileysem 1 gün le kaçırıyorum haziran ı 30 mayıs diyor doğum tarihine :)))
Benim de ya mayıs sonu ya haziran başı :) inş tabi... daha herşey çok yeni :)Benim de 31 mayis![]()