- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 44
sağol canım hayırlısı ile inşallahAllahin izni ile bi sorun olmazsa bende haziran annesi olucam Hayalim mucize seni burda gormek cok hosuma gitti Insallah birdahaki ay Tutar❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım hayırlısı ile inşallahAllahin izni ile bi sorun olmazsa bende haziran annesi olucam Hayalim mucize seni burda gormek cok hosuma gitti Insallah birdahaki ay Tutar❤
Amin❤sağol canım hayırlısı ile inşallah![]()
baya 5 gün kaldi ama ben buay klomen catlatma ignesi kullandim ondan tahlil için 5 gün kaldi o günde adet gunjmzaten5 gundur gecikiyormu canim yoksa bata mi 5 gun kaldi
Bat’a 3gün var ama biz öğrendik sonucumuzu❤ Değerimiz 157 çıktı iki gün sonra tekrarlicaz inşallah artar❤
İnşallah yüksek çıkar, Cuma günü güzel haber verirsinizHayırlı olsun insallah saglicaklabende 3 ay önceki kimyasal gebeligimde 2.3 gün önce baktirmistim 26 çıkmıştı değer. Bat a 2gun um var İdrar testi yaptım bugün çift cizgi cikti❤ Cuma kan vercem umarım yuksek cikar deger
hayırlı uğurlu olur inşallah. ben de beklemedeyim. bat 5 ekimBat’a 3gün var ama biz öğrendik sonucumuzu❤ Değerimiz 157 çıktı iki gün sonra tekrarlicaz inşallah artar❤
senin en erken gebelik belirtilerin neydi canım. paylaşır mısın biz de bilelim. neler hissettin farklı olarakİnşallah yüksek çıkar, Cuma günü güzel haber verirsiniz❤ Hepimiz sağlıcakla ilerleyelim inş![]()
Kasıklarda ara ara batma hissi yaşadım, onun dışında belirtim olmadı, daha çok yeniyiz belki ilerleyen günlerde olur bilemiyorumsenin en erken gebelik belirtilerin neydi canım. paylaşır mısın biz de bilelim. neler hissettin farklı olarak
Merhaba dün ya da bugün regl günümdü evde test yaptım pozitifi yakaladımHaziran 2020 anneleri..Hadi burda toplanalim
hayırlısı olsun inşallah canım. bize belirtilerini yazar mısınMerhaba dün ya da bugün regl günümdü evde test yaptım pozitifi yakaladımbugün kan testi verdim inşallah vardır
![]()
En belirgin göğüs uçlarım acıyordu,kasık ağrımda oldu ama çok değil canım,başım döndü bi kaç kez şiddetli aslında beklemiyordum fsh hormonum yüksek diye ama istiyorduk çok şükür Rabbime,hımm sık idrar gerçekten çokhayırlısı olsun inşallah canım. bize belirtilerini yazar mısın
sağlıklı hayırlı evlat olur inşallah. ne zaman başladı belirtilerinEn belirgin göğüs uçlarım acıyordu,kasık ağrımda oldu ama çok değil canım,başım döndü bi kaç kez şiddetli aslında beklemiyordum fsh hormonum yüksek diye ama istiyorduk çok şükür Rabbime,hımm sık idrar gerçekten çok
1haftadır var canım,betahcg sonucunu alıcam saat 6da inş kanda da çıkar,çok sağol canımsağlıklı hayırlı evlat olur inşallah. ne zaman başladı belirtilerin
İnşallah yüksek çıkar, Cuma günü güzel haber verirsiniz❤ Hepimiz sağlıcakla ilerleyelim inş![]()
Ben daha kan testi yapmadım ama göğüslerim sızlıyor. Alt kasık ve yumurta sancılarım oluyor. Birde mide agrısı ve böyle açmışımda midem bulanıyormuş gibi sabah kalkınca olur ya 2.3 gündür böyle hissediyorumsenin en erken gebelik belirtilerin neydi canım. paylaşır mısın biz de bilelim. neler hissettin farklı olarak
Bişey sorabilirmiyim kusura bakmayın şimdiden ama öğrenmek istedim ben geçen ay 18inde adet oldum ama bu ay olmadm önceden kan testi yaptırmıştım hamile değildim ama vitamin az olduğu için bana folik asit verdi .bende kullandım 4gun falan ama yan etkisi olduğu için bıraktım .bugünde bir ümit diye test yaptım ama test bozukmu değilmi anlamadım ilaç kullandigim için strs falan da yaptım herhalde bu ay ne yaziki hasta olmadmHaziran 2020 anneleri..Hadi burda toplanalim
Canim test bozuk sankiBişey sorabilirmiyim kusura bakmayın şimdiden ama öğrenmek istedim ben geçen ay 18inde adet oldum ama bu ay olmadm önceden kan testi yaptırmıştım hamile değildim ama vitamin az olduğu için bana folik asit verdi .bende kullandım 4gun falan ama yan etkisi olduğu için bıraktım .bugünde bir ümit diye test yaptım ama test bozukmu değilmi anlamadım ilaç kullandigim için strs falan da yaptım herhalde bu ay ne yaziki hasta olmadm