Haziran 2020 anneleri& bebiş bekleyenler..

1senedir istiyoruz bizde. 3 ay once kimyasal gebelik gecirdim. Regl günüm cuma ama bugün değişiklik hissettiğim için idrar testi yaptım. 2.cizgi belirgindi biraz soluktu. Cuma kan vercem inşallah hayırlısı olur sağlıklı bir şekilde devam eder. Burda hamilelik durumlarimizi konuşuruz

Bat’a 3gün var ama biz öğrendik sonucumuzu❤ Değerimiz 157 çıktı iki gün sonra tekrarlicaz inşallah artar❤

Hayırlı olsun insallah saglicaklabende 3 ay önceki kimyasal gebeligimde 2.3 gün önce baktirmistim 26 çıkmıştı değer. Bat a 2gun um var İdrar testi yaptım bugün çift cizgi cikti❤ Cuma kan vercem umarım yuksek cikar deger

İnşallah yüksek çıkar, Cuma günü güzel haber verirsiniz Hepimiz sağlıcakla ilerleyelim inş

hayırlısı olsun inşallah canım. bize belirtilerini yazar mısın
En belirgin göğüs uçlarım acıyordu,kasık ağrımda oldu ama çok değil canım,başım döndü bi kaç kez şiddetli aslında beklemiyordum fsh hormonum yüksek diye ama istiyorduk çok şükür Rabbime,hımm sık idrar gerçekten çok

sağlıklı hayırlı evlat olur inşallah. ne zaman başladı belirtilerin

senin en erken gebelik belirtilerin neydi canım. paylaşır mısın biz de bilelim. neler hissettin farklı olarak
Ben daha kan testi yapmadım ama göğüslerim sızlıyor. Alt kasık ve yumurta sancılarım oluyor. Birde mide agrısı ve böyle açmışımda midem bulanıyormuş gibi sabah kalkınca olur ya 2.3 gündür böyle hissediyorum

Haziran 2020 anneleri..Hadi burda toplanalim
Bişey sorabilirmiyim kusura bakmayın şimdiden ama öğrenmek istedim ben geçen ay 18inde adet oldum ama bu ay olmadm önceden kan testi yaptırmıştım hamile değildim ama vitamin az olduğu için bana folik asit verdi .bende kullandım 4gun falan ama yan etkisi olduğu için bıraktım .bugünde bir ümit diye test yaptım ama test bozukmu değilmi anlamadım ilaç kullandigim için strs falan da yaptım herhalde bu ay ne yaziki hasta olmadm

Eklentiler

• B612_20190926_162459_710.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 58
Canim test bozuk sanki
Yeni bir tane alip denesene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…