Haziran 2020 anneleri& bebiş bekleyenler..

merhaba bende haziran annesiyim en son tarihim 4 eylül kesemii gördük cumartesi tekrar gidecez 2 .bebeğim olacak inşallah bende aşırı halsizlik baş dönmesi mevcut ama bugün spora gittim iyi geldi aktif yapıyorum çünkü sizdeki durumlarıda şmdi okuyacağım

ben 1.5 kilo almışım ya. resmen bir anda. 13 eylülde başlangıç 57ydi spora başlamıştım ölçülmüştüm.sabah tartıldım 5.5 şoktayım. sizde durum nasıl

Evet ya benm de düşünmemeye çalışıyorum yoksa midem de bulanıyor midem yanıyor ve kazınıyor az az sık sık yemeye çalışıyorum ama herşeyi de yiyemiyorum bi tek kahvaltılık ve yoğurt yiyebiliyorum

Kimsede cevap vermiyor nereye taşındığıyla ilgili bu kadar mı zor anlamadım

kızlar merhaba tüp bebek tedavisi gördüm.transferden beri prednol 16 mg kullanıyorum ,6.haftamdayım.
benden başka kullanan var mı,riskleri var mı bu ilacın ?kortizon içerıyor cunku. (bagısıklık sistemin bebegı reddetmesin diye vermişti) hemşire devam et dıyor keseye kadar da içim rahat degil. fikri olan va mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…