Haziran 2020 anneleri& bebiş bekleyenler..

En son 14 eylül de adet oldum 35 günde bir olduğum için 18 i adet günümdü öğleden sonra test yaptım pazartesi randevu aldım kadın doğuma sizce kese gözükür mü?
Gozukebilir bence benimde 10 eyluldu sat bugun doktor gozukmeyedebilir alttan bakmamiz gerekebilir dedi ama cok sukur gozuktu karindan

Gozukebilir bence benimde 10 eyluldu sat bugun doktor gozukmeyedebilir alttan bakmamiz gerekebilir dedi ama cok sukur gozuktu karindan
Inşallah hala şoktayım hiç böyle testim çift olmamıştı çok koyu geldi inşallah vardır kist falan degildir

Ben de aranıza dahil oluyorum :) BAT 17 ekimdi normalde saati bile şaşmaz, 17sinde idrar testi yaptım pozitif çıktı inanamadım bir daha yaptım yine pozitifti, sabahına kan vermeye gittim HcG 227 çıktı. Bu hafta tekrar gideceğim bakalım

Arkadaşım batlarimız çok yakın idrar testini atabilirmisin benim çok koyu acaba kese gözükür mü yarın gidicem doktora

Hayirli olsun insallah

Bende geldim aranıza :) bugün 6+1 olduk mide bulantısı mahvediyor beni sizde durumlar nasil

Bende geldim aranıza :) bugün 6+1 olduk mide bulantısı mahvediyor beni sizde durumlar nasil
Ben daha doktora gitmedim ama ne yesem migdeme oturuyor gaz oluyor sırtıma ağrı yapıyor okadarda kalın çorap giyiyorum ama hiç alakası yok üşüyorum idrar testi yaptım sadece çok koyu cıktı Bakalim yarın belli olucak

Diğer çocuklarımda oynamaya başlayınca bulantılarım başlamıştı erken başlamasını hiç anlamadım inşallah dış gebelik degildir

Beni de mahvediyordu ilaç alıyorum prilam yazdı doktorum gece yatmadan iki tane içiyorum iki gündür bulantı fln kalmadı.
Elinden geldiğince ilaç icmemeye çalış süt migdeyi rahatlatıyor ısıtmadan iç çok faydası oluyor allah kolaylık versin hepimize

Merhabalar bende umarim buradayim diyebilirim. Adet dongum 24 25 26 en gec 27 sinde olurum. Bu ay 28 gundeyim adet takvimime göre 2 gün gecikmem var. Sol tarafta kasiklarimda ara ara agri vardi şimdi agri yukarı cikti ara ara gaz şişkinliği var ve beyaz akintik var. Hamilelik belirtisi olabilirmi bilmiyorum umutlanmak istemiyorum. Ilk önce idrar testi yapmak istiyorum sizce ne zaman yapmaliyim?

Birşey söylemeyi unuttum adetimin 22. gün progesteron değerleri 24 cıktı bunla alakali bir gecikme olabilir mi?

Aynı belirtiler bende de oldu canım idrar testi yap yarın ilk idrarınla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…