• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2020 anneleri& bebiş bekleyenler..

kızlar merhaba tüp bebek tedavisi gördüm.transferden beri prednol 16 mg kullanıyorum ,6.haftamdayım.
benden başka kullanan var mı,riskleri var mı bu ilacın ?kortizon içerıyor cunku. (bagısıklık sistemin bebegı reddetmesin diye vermişti) hemşire devam et dıyor keseye kadar da içim rahat degil. fikri olan va mı?
Bende tüp bebek ile hamileym 9 haftalık şu an transfer zamanı 4 gün kullandım sadece prednolu ne için size bu kadar kullanmanızı istediler sormadınız mı?

Selam 2020 haziran anne adayları bende 1 buçuk aylık hamileyim. herkese sağlıklı günler dilerim.

Var mı cinsiyetlerde bi tahmin? Biz bugün gittik ikili tarama için, muhtemel kız dedi 🙈

Merhaba kızlar bende 11 hafta hamileyim Çorlu da yaşıyorum tavsiye edeceğiniz en iyi doktor bekliyorum

Kızlar dolgun kırıldı ve dişim şişti malesef agrı yok fakat iltihap var gibi sizce bi zararı olur mu bildiğim kadarıyla 3 ay dolmadanda çekilmiyor ☹️

Merhaba hanımlar, bata 3 gün kala hcg değerim 3,8 çıktı. 2-5 arasına şüpheli diyorlar böyle bir şey yaşayıp gebeliği devam eden var mı?

Merhaba hanımlar bende 14. Haftaya kadar Bulantıdan tansiyon düşüklüğünden süründüm şükür 14.Haftada bitti 20.Haftada tekrar başladı 2 haftadır bulantılar ve tansiyon düşüklüğü ayrıca alt tarafımda bebek tekmeledikçe zonklama bacaklarımda ağrı sancı var sizde durumlar nasıl 3.g3beliğim ama inanın insan her gençliğinde farklı durumlar yaşıyor ilk çocukmuş gibi şaşkın oluyor 3.kızım ama üçüncüde ayrı gebelik yaşadım yaşıyorum

Var mı cinsiyetlerde bi tahmin? Biz bugün gittik ikili tarama için, muhtemel kız dedi 🙈
Bqnada ikili taramada erkek dediler 16.erkek dediler 20.Haftada muhtemel kız dediler ayrıntılıyı devlette yaptırdım radyolog sağolsun çok tersti sormadım sinir olup kavga ederim boşuna stres üzüntü yaşarım diye...ama ikili tarama sonucunda freebeta hcg değeri 50 altondaysa erkek diyenler var siz öğrendinizmi cinsiyeti

Bqnada ikili taramada erkek dediler 16.erkek dediler 20.Haftada muhtemel kız dediler ayrıntılıyı devlette yaptırdım radyolog sağolsun çok tersti sormadım sinir olup kavga ederim boşuna stres üzüntü yaşarım diye...ama ikili tarama sonucunda freebeta hcg değeri 50 altondaysa erkek diyenler var siz öğrendinizmi cinsiyeti
Merhaba hanımlar bende 14. Haftaya kadar Bulantıdan tansiyon düşüklüğünden süründüm şükür 14.Haftada bitti 20.Haftada tekrar başladı 2 haftadır bulantılar ve tansiyon düşüklüğü ayrıca alt tarafımda bebek tekmeledikçe zonklama bacaklarımda ağrı sancı var sizde durumlar nasıl 3.g3beliğim ama inanın insan her gençliğinde farklı durumlar yaşıyor ilk çocukmuş gibi şaşkın oluyor 3.kızım ama üçüncüde ayrı gebelik yaşadım yaşıyorum
Doktorlar o kadar geriyor ki insanı, hormonlarımın bana verdiği yetkiye dayanarak bamgüm saldırıcam yani :)) bana kız kız dedi doktor, sonra erkek dedi. Evet gördük %100 erkek :))

Aynen liste yapıyorum doğumdan sonra ziyaret edeceğim doktorlar var😂 hayırlı olsun afiyetle sağlıkla gelsin paşanız bende etrafa kızım olucak diyorum kendi kendime kesinleştirdim Tabii Rabbim bilir hissiyat yüzde elli yani ya kız ya erkek olucak demi 🤣şaka bir yanada gerçekten sağlıklı olsun afiyetle gelişsin 2.kızım engelli çok zor dönemler ağır ameliyatlar geçirdi çok güçlü şuan 8 yaşında bazen aklıma geliyor diyorum ki erkek olsun 2 kızım var sonra hemen silkeleniyorum sağlık iste sağlık önemli olan o diyorum...

Back