Haziran 2020 anneleri& bebiş bekleyenler..

yok canım gitmedim onu diyorum ya işte genelde göremiyorlar alttan ultrasonla bakmak istiyorlar ben de öyle olmasını istemiyorum açıkçası salı gideceğiz ilk defa doktora o yüzden
Canim göremedikleri zaman yada kalp atışı alinamadiginda alttan bakıyorlar maalesef..Benim 8.haftada kap atışı alinamadiginda 3ayri hastanede alttan baktılar ama maalesef sağlıklı bir embriyo olmadığını öğrendim yani alındı.Senin sanırım erken daha görünmemesi normal sabret hayırlı haberlerle gel inşallah

Kızlar ben dün kan verdim 938 cıktı yarın ultrasonda görünür mu sizcee

Kızlar ben dün kan verdim 938 cıktı yarın ultrasonda görünür mu sizcee
Canim gozukebilir de gozukmeyebilirde.Vajinal yoldanda bakabilir o yüzden hazırlıklı git.Ama şuan erken zaten henüz 1-2hafta sora yine çagirabilir

Bakalim hayırlısı olsun gitmedik daha doktora
Umarım hayırlısı ile kese kalp atışı görürüz duyarız inşallah

Canim gozukebilir de gozukmeyebilirde.Vajinal yoldanda bakabilir o yüzden hazırlıklı git.Ama şuan erken zaten henüz ☺1-2hafta sora yine çagirabilir
Yaa vajinal bakması çok can yakan bişey mi hiç bilmiyorum ondan tedirginim eğer görünürse baktırırım yani

Yaa vajinal bakması çok can yakan bişey mi hiç bilmiyorum ondan tedirginim eğer görünürse baktırırım yani
Can yakıcı olduğundan değil açıkçası canım ultrasonla baktigi için uyarıyor ya düşüğü tetikleyebiliyor . Tabi bu genel bi yorum şuan durumumuzu bilmediğimiz için zorunlu olmadıkça iyi olmaz herhalde

Yani o zaman bence görünmezse 1 hafta daha beklemek daha iyi

Kizlar kesemizi gördük çok ufak dedi kan istedi bthgc ye bakıcak rabbim isteyen herkeze tattırsın insallah

Kızlar beta güzel dedi doktor 10 gün sonra çağırdı kasım 4 de numara aldım inşaallah güzel ilerleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…