Rica ederim canım çıkar muhtemelen net olmaz belki çizgi ama çıkar varsa inşCikar mi ? Cevabin icin cok tsk ederm
progesteron değerlerine bakildi mi?Rica ederim canım çıkar muhtemelen net olmaz belki çizgi ama çıkar varsa inş
Canim göremedikleri zaman yada kalp atışı alinamadiginda alttan bakıyorlar maalesef..Benim 8.haftada kap atışı alinamadiginda 3ayri hastanede alttan baktılar ama maalesef sağlıklı bir embriyo olmadığını öğrendim yani alındı.Senin sanırım erken daha görünmemesi normal sabret hayırlı haberlerle gel inşallahyok canım gitmedim onu diyorum ya işte genelde göremiyorlar alttan ultrasonla bakmak istiyorlar ben de öyle olmasını istemiyorum açıkçası salı gideceğiz ilk defa doktora o yüzden
Canim gozukebilir de gozukmeyebilirde.Vajinal yoldanda bakabilir o yüzden hazırlıklı git.Ama şuan erken zaten henüzKızlar ben dün kan verdim 938 cıktı yarın ultrasonda görünür mu sizcee
Amin canım bu gidişle mecbur icicem galiba hiç birşey yiyemiyorum mutfağa giremiyorumElinden geldiğince ilaç icmemeye çalış süt migdeyi rahatlatıyor ısıtmadan iç çok faydası oluyor allah kolaylık versin hepimize
Sen kaç haftaliksin cnm ne zaman başladı bulantınBeni de mahvediyordu ilaç alıyorum prilam yazdı doktorum gece yatmadan iki tane içiyorum iki gündür bulantı fln kalmadı.
Bakalim hayırlısı olsun gitmedik daha doktoraCanim göremedikleri zaman yada kalp atışı alinamadiginda alttan bakıyorlar maalesef..Benim 8.haftada kap atışı alinamadiginda 3ayri hastanede alttan baktılar ama maalesef sağlıklı bir embriyo olmadığını öğrendim yani alındı.Senin sanırım erken daha görünmemesi normal sabret hayırlı haberlerle gel inşallah ☺
Benim 1700 falanda 4+6 idi vajinal ultrasonlada baktığı halde goremedi ama 3 gün sonra normal ultrasonla gözüktü :)Kızlar ben dün kan verdim 938 cıktı yarın ultrasonda görünür mu sizcee
Yaa vajinal bakması çok can yakan bişey mi hiç bilmiyorum ondan tedirginim eğer görünürse baktırırım yaniCanim gozukebilir de gozukmeyebilirde.Vajinal yoldanda bakabilir o yüzden hazırlıklı git.Ama şuan erken zaten henüz ☺1-2hafta sora yine çagirabilir
Benim de haftaya görünür o zaman herhalde canımBenim 1700 falanda 4+6 idi vajinal ultrasonlada baktığı halde goremedi ama 3 gün sonra normal ultrasonla gözüktü :)
Can yakıcı olduğundan değil açıkçası canım ultrasonla baktigi için uyarıyor ya düşüğü tetikleyebiliyor . Tabi bu genel bi yorum şuan durumumuzu bilmediğimiz için zorunlu olmadıkça iyi olmaz herhaldeYaa vajinal bakması çok can yakan bişey mi hiç bilmiyorum ondan tedirginim eğer görünürse baktırırım yani
Eee can yakması değil de irkiliyosun yani cinsel birlesmedeki gibi bir hisYaa vajinal bakması çok can yakan bişey mi hiç bilmiyorum ondan tedirginim eğer görünürse baktırırım yani
Yani o zaman bence görünmezse 1 hafta daha beklemek daha iyiCan yakıcı olduğundan değil açıkçası canım ultrasonla baktigi için uyarıyor ya düşüğü tetikleyebiliyor . Tabi bu genel bi yorum şuan durumumuzu bilmediğimiz için zorunlu olmadıkça iyi olmaz herhalde
Ben gene de 1 hafta daha bekliyim en iyisi görünmezseEee can yakması değil de irkiliyosun yani cinsel birlesmedeki gibi bir hisbiraz ağri
7+3 deyim 6 dan sonra başladı benim bulantılarımSen kaç haftaliksin cnm ne zaman başladı bulantın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?