Git git mutlaka görürsünBugün 7. Haftama girdim Cumartesi gidecektim normalde ama bekliyemiycem galiba![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Git git mutlaka görürsünBugün 7. Haftama girdim Cumartesi gidecektim normalde ama bekliyemiycem galiba![]()
Canım korkma bişey olmaz bende yiyodum dr a gidene kadar abartılmadıkça sıkıntı olmaz ama böyle suyunu sıkıp içmek her gün 1 tam nar yemek bol tüketmek sakıncalı olabilir dedi dr istersen kendi dr una da sorabilirsin bunu bana söyleyen tüp bebek dr u bendn bundn snra yemem dedm canınız çekerse yiyebilirsinz tabi ki arada dediAnladik canim tamam tesekkur ederim bilgiler icin nar konusunda korkuttun beni canim ya bende tüp bebekle hamile kaldim
ben de yarın 5 haftalık olucam aynıyız ben de haftaya salı gitcem açıkcası erken gidip görmeme durumu olmasın diyeSon adet tarihimegöre 5 hafta canım
Ama sanırım geç yumurtlamışım daha küçük ultrasonda görünmediBurda 4 haftalik gozukuyon canimm takvime gore
Bende pzt tekrar kan vericem canım ultrasonda gorucez bu sefer inşallahben de yarın 5 haftalık olucam aynıyız ben de haftaya salı gitcem açıkcası erken gidip görmeme durumu olmasın diye
Gitmismiydin gebelik kesesini gormeyeAma sanırım geç yumurtlamışım daha küçük ultrasonda görünmedi
yok canım gitmedim onu diyorum ya işte genelde göremiyorlar alttan ultrasonla bakmak istiyorlar ben de öyle olmasını istemiyorum açıkçası salı gideceğiz ilk defa doktora o yüzdenGitmismiydin gebelik kesesini gormeye
yine yaz burdan bakalım pazartesi görünecek mi senin de :)Bende pzt tekrar kan vericem canım ultrasonda gorucez bu sefer inşallah![]()
Anladim canim bende cuma gidicem gebelik kesemizi gormeye ☺yok canım gitmedim onu diyorum ya işte genelde göremiyorlar alttan ultrasonla bakmak istiyorlar ben de öyle olmasını istemiyorum açıkçası salı gideceğiz ilk defa doktora o yüzden
ben de cuma gidecektim doktorum o gün yokmuş salı varmış hem de gün de ilerlemiş olur bakalım :)Anladim canim bende cuma gidicem gebelik kesemizi gormeye ☺
sen de mutlaka yaz canım merakla ben de bekliyorum o günüAnladim canim bende cuma gidicem gebelik kesemizi gormeye ☺
Sey canim senin son adet tarihin ne zaman :)ben de cuma gidecektim doktorum o gün yokmuş salı varmış hem de gün de ilerlemiş olur bakalım :)
12 eylül canımSey canim senin son adet tarihin ne zaman :)
KizlarrrMrb kizlar
Hamile arkadaşlar bat yaklaşirken akintiniz nasil olurdu
Ikinci tahlili verdiğimde gittim daha çok yeni yerleşmiş ama kese henüz görünmüyo dediGitmismiydin gebelik kesesini gormeye
Ay sende haberdar et sende yazyine yaz burdan bakalım pazartesi görünecek mi senin de :)
İNŞALLAH CANIM YAZARIM :)Ay sende haberdar et sende yaz![]()
Benimde 12 eylül canim ☺12 eylül canım
Anladim canimm bende gecen cumartesi verdim ikinci tahlilimi cumaya gel dedi doktorum canim ☺Ikinci tahlili verdiğimde gittim daha çok yeni yerleşmiş ama kese henüz görünmüyo dedi