• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2020 anneleri& bebiş bekleyenler..

birde hcg hormunu sindirim sistemini yavaşlatıyormuş oda gaz sancısına sebep olabiliyormuş ama işte insan yinede tereddüt ediyor. Sende inşallah keseni görür kalp atışını duyarsın :)
kaç haftalıksın canım sen

IMG20191014183810.webp
kizlar 5 haftalikmis Kese boyutu 7.5 mm normal mi sizce ya

Yok nornal karindan bakti ve gordu sanki icindede nokta gibi bisey var acaba bebek mi 🙂
Bilmiyorum ki canim kalbi olusmaya baslamistir o olabilir cunku ilk kalp olusuyor diye biliyorum bende 5 haftamin icindeyim o yuzden sordum canim ☺

Yani insallah oyledir kesenin ici dolu gibi ama iste doktora sormayada cekiniyoe bazen insan boyle arastiriyosun 🙂 swninde kese gorunur artik 😍

Yani insallah oyledir kesenin ici dolu gibi ama iste doktora sormayada cekiniyoe bazen insan boyle arastiriyosun 🙂 swninde kese gorunur artik 😍
Sorsaydin keske merakin giderdi bende cuma gunu gidicem kesemizi görmeye insAllah 😍 kalp atisini duymaya ne zaman giceksin canim ☺

Kızlar doktor sizede progesteron testi yaptı mı geçen gittiğimde kan almışlardı bunun içinmiş sonuç bugün çıkmış baktım 13.32 yazıyor internetten biraz araştırdım ama korktum sanki ya düşükmüş galiba benim değrim anlamadım ki 😕

Back