- Konu Sahibi superisi_21
- #1.821
canım senden yumurta toplarken eşin de örnek veriyor
yani kızımı yanımda götüremem kimseyede ne yaptığımızı söylemedik gelsin yalanlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım senden yumurta toplarken eşin de örnek veriyor
aynen öyle cnm ben hiç tutmama ihtimalini düşünmek bile istemiyorumBir de tutmama ihtimali var.İnsanların acıyan gözlerle bakması daha kötü.Tutmayınca daha kötü oluyor.Bu sefer tüp bebekle bile çocuğu olmuyor diyebilirler.Biz ailelerimize söyledik.Gerçi yaklaşımları çok iyiydi.Ama keşke söylemeseydik.İnsan kendini kötü hissediyor.
cnmm gözün aydınn mevlam kucagınada almayı nasip etsin bak boşuna korkmuşunnn :)kızlar nolur yardım edin dün idrar testi yaptım ikinci çizgi açık pembe çıktı bugün yaptım negatif çıktı çok korkuyorum
cnm sın yaa mevlam hep bu heyecanla meleklerini kucagınada almayı nasip etsin. ben de çok korkarım iğneden vee herhalde bilsem hepsini aynı anda vurmalarını bile hissetmezdim:)ne kadar şükretsem az heyecandan ölüyorum,inanamıyorum,yazamıyorum,parmaklarım dolanıyo,sevinçten ağlıyorum bu kez,,Rabbim sen ne büyüksün...................Ben öylesine adet sancısı çekerken ve bir damla umudum kalmamışken beni nasıl sevindirdin..Nasıl dua etmeliyim,nasıl şükretmeliyim bilmiyorum...
8.Sonucum 126,6....MAŞALLAH...Allahım sağ sağlim kavuştur sevincimizi yarım bırakma.........
maşallah süpersiniz annesi inş ikiside sende inş..süpper
Arkadaşlar inanamıyorum sürekli elimde sonuç bakıp duruyorum..bi yanlışlık olabilir mi...iğnemi bile vurunmamıştım boşa işkence çekiyorum diye..hemen gittim vurundum ilk defa hiç acımadı ya da ben bende değilim hiç bi şey hissetmiyorum...
sakin btnm ya herşey çok normal sakin panik yapıp kuzucukları bunaltma güzel annesiCanlar selamlar.. Bugün son testimi verdim 488 çıktı yani sonuçlar
7. Gün 55,96
9. Gün 209,4
11. Gün 488
Iyimidir sizce ilk seferde 3,5 a falan katlanmış.bu sefer 2,5 a falan ondan soruyorum normalmidirrrr
amin btnm.. bende hep dua ediorum mevlam hem sizlerin hemde benim kucağımı saglıkı evlatlar la doldursun inş.. burdaki herkes müthiş hep dinliyor tek kelamda olsa cvp yazıoo... teşekkürler herkese..çok sağol canım ne güzel söylüyosun teyze oluyosunuz inşallah ANNE plmayı nasip etsim yarabbim hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah..her kadının çocukluğundan beri en büyük hayali anne olmak..biz daha farklıyız ama Rabbimin seçtiği özel kullarız o bizi daha çok sevindirmek istedi..ilk evlendiğimizde bebeğimiz olsa bu kadar mutlu ve şükürlü olabilirmiydik?? Onun her şerrinde bi hayır vardır..Bütün duam bu güzelliğin devamı ve sizlerin mutluluğu için yemin ederim her duamda önce siz varsınız..Beni şu 18 gün içinde en iyi siz anladınız bizi de bizden başka kimse anlayamaz zaten..ancak yaşayan bilir bu stresleri..kolayca anne olanlar ne yaşadiki..bizim gibi adet günü bekledi mi,yumurtalarının gelişimini gözledi mi,ebriyo oluştu oluşmadı stresi yaşadı mı,transfer günü saydımı,belirti aramaktan perişan oldu mu?? bu iş başka işte biz daha emekciyiz,maddi manevi hiç bi emeğimiz boşa çıkmasın inşallah..
çok şükür cnm maşallah iyi yumoş çıkmış.. agrı kesicini iç dinlen...ve güzel şeyler düşün cnmCanim hayirli olsun bebisin Allah tamamina erdirsin...
Bu arada opu oldum 16 zannederken 22 yumurta cikti.Cok agrim var kizlar...Rabbim insallah bu sefer yuzumu guldurur..
bugün iki güzel haber verdiniz çokk mutlu ettiniz bizleri canlarım yaburdayım geldim canım müjdeli haberle hemde HAMİLEYİMMMMMMMMM
dansözümü istiyom ama pastadan çıksın taammı
yani kızımı yanımda götüremem kimseyede ne yaptığımızı söylemedik gelsin yalanlar
Bugün merkezden aradılar tedavi ücretine ek olarak dr embriyoskopi önermiş +450 daha ödeyeceksiniz diye
dondurma gerekirse +450 daha
canımcım bende kasık ağrıları ve batmalar vardı bide göğüs uçlarım çok acıyoduhamile arkadaşlar ne gibi belirtiileriniz var:26::26:
aynen öyle cnm ben hiç tutmama ihtimalini düşünmek bile istemiyorum
cnmm gözün aydınn mevlam kucagınada almayı nasip etsin bak boşuna korkmuşunnn :)
cnm sın yaa mevlam hep bu heyecanla meleklerini kucagınada almayı nasip etsin. ben de çok korkarım iğneden vee herhalde bilsem hepsini aynı anda vurmalarını bile hissetmezdim:)
sakin btnm ya herşey çok normal sakin panik yapıp kuzucukları bunaltma güzel annesi
amin btnm.. bende hep dua ediorum mevlam hem sizlerin hemde benim kucağımı saglıkı evlatlar la doldursun inş.. burdaki herkes müthiş hep dinliyor tek kelamda olsa cvp yazıoo... teşekkürler herkese..
çok şükür cnm maşallah iyi yumoş çıkmış.. agrı kesicini iç dinlen...ve güzel şeyler düşün cnm
bugün iki güzel haber verdiniz çokk mutlu ettiniz bizleri canlarım ya
kızlar bir günde iki mutlu haberr çok sevindim destina esraberat sizin için geliyor bu halaylar
demek ki neymiş bütün transferlerde sonuç 8 günden itibaren belli oluyormuşş 12.günü kimse beklemezz artıkk:
canımcım bende kasık ağrıları ve batmalar vardı bide göğüs uçlarım çok acıyodu
bugün adet olcak gibiydim hatta bayada korktum çok şükür yanılmışım
canım senide tebrik ederim sende mi hamilesin
sizin sorun ne kaçıncı tedavin ne için lenfosit aşısı yaptırıcaksınız :26::26:
ne güzel yaagöğüslerin büyüdümü peki:26:
melekcim azospermi sıkıntımız..ancak tesa ile bulabilioruz sperm,ilkinde 9 haftalık düşük...ikincisinde kimyassal gebelik pozitifi gördük ancak kese oluşamadı...pozitifi görmek çok güzel ancak bebişlerimiz gelişmiyor,riske atmak istemedik olası bir bağışıklık sistemi rahatsızlıklarında lenfosit aşısı öneriliyor cnm .eşden kan alınıp lenfositleri ayrılıp kadına veriliyor ki vücut bebeği yabancılayıp atmasın diye...bi umut işte
ya benimkiler büyüdü daha adette olmadım hiç geçmez di:26::26:sertleştide daha büyüme yok
ya benimkiler büyüdü daha adette olmadım hiç geçmez di:26::26:
çokmu geriliyon napıyon kuzum hatırlasana fatoşumu
hadi hamilelik takvimi yapta görelim bebişiçokmu geriliyon napıyon kuzum hatırlasana fatoşumu
yok canım zaten benim 26 günü geçmezdi hiç bende anlamdım ki